2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

110 cos inglesina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
citat din mesajul lui padrya

scuze nu am fost atenta cu licitarea din 10 in 10 ron. Atunci pentru ferma voi achita 50 ron ca sa fie corect.
cum fac cu ferma? cum o achit? banuiesc ca in contul care este deschis pentru ei....
referitor la produsele adaugate in lista pe numele de sorin savel ( mailul sotului) vreau sa mentionez ca cine va cumpara hainute va primi pe langa ele si alte lucrusoare de bebic dar la care nu am avut cand sa fac poze.

eu cred ca o sa aduc banii in weekend-ul in care o sa fie intalnirea (15-16 parca) si tot atunci o sa aduc si lucrusoarele care s-au dat

dar daca e vreun cont ceva sa dam banii pana atunci, ar fi o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padrya spune:

in acel week-end sunt plecata ( vin duminica) dar am o prietena care lucreaza la Grigore si ii pot da ei banii ( se poate intalni cu mamica) sau ma pot intalni oricand sapt asta cu cineva din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

pentru balerini ofer 30 ron

Scaunul auto poate sa plece de la 150 ron, (mentionez ca este putin folosit, gri inchis cu bej), dar vad ca s-a licitat deja, nu conteaza, merge si asa. Cu
cat mai multi bani cu atat mai bine

Fac tot posibilul si duminica pe 17 sunt in Bucuresti.

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Ofer si eu 3 rochite, prima 30 ron, celelalte doua cate 10 ron. Primele 2 rochite au fost purtate o singura data, la botez, imi sunt foarte dragi, ultima deloc, e cu eticheta. Marime:4-6 luni. Le trimit prin posta

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

Ofer 60 Ron pentru
73. tricou handmade cu fetita
Daiana in numele Gabrielei Dobre :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillya spune:

licitez si eu pentru urmatoarele:

a. articolul 7. - pantofi X si 0 (imi trebuie marimea 39 va rog!) - ofer pentru inceput 25 RON
b. articolul 10. - lampa colaj meduza fin - ofer pentru inceput 25 RON
c. articolul 47. - doua doamne inalte - ofer pentru inceput 25 RON

doresc sa platesc cash la intalnirea programata pentru 16 - 17 august. astept detalii in legatura cu asta la crina.m@gmail.com.

raman cu ochii lipiti pe contra-oferte :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai licitez urmatoarele:
- 79. set parfum si sampon givenchy PI 100ml nou, dar nu mai am tipla - 50 Ron - 50 ron

- 80. icoana argintata linea italy noua, am si cutia - 10 Ron -20 ron

-49.ursulica si jucarie pt masina - 20 ron

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Doresc sa licitez si eu pentru: 80. icoana argintata linea italy noua, am si cutia - 10 Ron - 30 Ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

- icoana argintata - 40 ron

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput