2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!
Raspunsuri - Pagina 42
odaiana spune:
ODAIANA (Dobre Gabriela) - in cont la Marius apare D.G -bazar = 60 RON (am presupus bine?)
73. tricou handmade cu fetita odaiana ofera 60 RON ! PS 2 august- de la cristina papacu http://kittenwear.blogspot.com
Da, ai presupus foarte bine, banutii sunt de la mine, Gabriela Dobre pentru tricoul handemade, pe care deja-l port .
Multumesc frumos, felicitari pentru initiativa umanitara si multa sanatate.
Gabriela Dobre
kokiy spune:
Odaiana cum ai dat de cristina(kittenkitten) ...eu am sa-i dau 2 ursuleti,dar nu m-a contactat(i-am trimis eu mail) ... nu stiu nici daca i-a achitat...poate nu-i mai vrea ...
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adlemi Ursuleata,scuze, chiar nu o fac intentionat. Este adevarat ca astazi am avut un apel pierdut pe telefon,dar chiar nu puteam vorbi. Eu ajung destul de tarziu seara acasa, nu este nimeni in timpul zilei acasa iar in week-end lucrez. Sper insa sa putem sa ne vedem cat mai repede, caci nu vreau sa tin pe nimeni incurcat din cauza programului meu . |
Poate.el.sa.vina.la.obor.intr-o.seara.cand.ajuni.tu
.dar.sa-mi.zici.o.zi.sau.o.seara
ne.vedem.noi.pana.la.urma
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Andries spune:
Buna,
M-am intalnit cu roandre si i-am dat parfumurile. Ma voi duce si la posta cat de repede sa pun suportii.
Mai am de dat o icoana, patri te rog frumos, cum ne vedem? o pun la posta? imi e frica sa nu se sparga, daca esti din bucuresti poate de vedem.
Pentru ralcat am de dat o cutie de cereale, nici nu stiu care din cele doua...cum facem?
Apoi cutiile si plicurile de lapte, vad ca nu le-a licitat nimeni, decat Thali a intrebat de ele, Thali daca le vrei spune repede, pentru ca intentionez sa le donez in alta parte. Se poate un raspuns azi,maine?
Rochita roz de la Mother Care va rog sa o scoateti de la bazar, vad ca nu a vrut-o nimeni pana acum asa ca va fi facuta cadou.
Eu as avea o rugaminte catre un moderator, daca ubi e in concediu sa faca un pic deordine pe subiectul acesta ca se incarca greu 40 si ceva de pagini.
multumesc pentru intelegere.
Andries
Dianami spune:
Codruta, am primit pachetul de la tine, rochita e perfecta, bluzitele ii vor veni vara viitoare. Multumim f. mult!
Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
mariussimiuc spune:
Daria,am primit astazi coletul de la voi. Multumim!
Dumnezeu sa o ajute pe Alesia!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Andries spune:
Buna,
laptele praf si cutia de cereale (cele care nu s-au licitat deloc) nu mai sunt de actualitate, le-am donat in alta parte.
multumesc,
Andries
AdiS spune:
Am reusit sa ajung la banca si am depus in contul Ana M Anghel suma de 40RON contravaloarea cartilor de la pozitiile 17 si 18.
Cod Document: 379 301 25-08-2008
Banca Raiffeisen (Agentia Ion Mihalache)
Voi trimite PM catre odaiana pentru a vedea cum ne intalnim, sper sa nu fie prea tarziu.
Multumesc