2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!
Raspunsuri - Pagina 38
dianocica spune:
gratiela ma bucur mult ca le-au placut si, mai ales, ca v-au tinut companie pe drum (stiu ce face o jucarie noua la dum lung ). banutii au ajuns, de-abia dupa confirmare trebuia sa-mi multumesti
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
odaiana spune:
M-am intors in tara! Pentru cartile bilingve "Fetita si broasca testoasa" , "Fetita si vulpea" si pentru "Masuta unicat cu fluturi"... aceste produse sunt la mine. Se mai organizeaza vreo intalnire? Eu sunt din Bucuresti. Ma puteti contacta?
Multumesc,Daiana http://daiana-prundurel.blogspot.com/
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Sper sa ma pot intalni cu Marius sa-i dau banutii, voi trimite pm cu adresa noastra pt incaltari
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kokiy spune:
Eu am trimis mesaje lui kittenkitten si ursuleata,dar nu mi-au raspuns ....astept sa ma contacteze la samodanski@yahoo.com sau sa scrie aici in topic...nu au PM activat si e mai greu
mariussimiuc am trimis sambata prin Curiero...astazi sigur ajunge...imi pare rau de intarziere,dar sotul nu a fost dispo.
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
anielas spune:
Buna!
Am virat si eu azi cei 80Ron in contul lui Marius pentru:
"Set de constructie Geomag - anielas ofera 80 RON ! PS 05 august - de la micaalsa"
-chitanta nr. BRF0VMJ01492001 - Banca Transilvania sucursala Valcea, pe numele Stefan Aniela Georgiana
(din pacate nu a vrut sa specifice pe chitanta la diverse ca banii sunt pentru bazarul Alesiei)
Astept confirmarea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
micsunea spune:
Ubi, multumesc,
sper ca nu te-a batut tatal meu prea tare la cap ca el e tare pisalog. I-am spus ca daca trebuie sa se duca in Herastrau, il sun si nu l-am sunat dar el s-a dus oricum! A zis ca era prea cald acasa si mai bine se duce in parc oricum si acolo am inteles ca te-a luat pe tine la descusut.
O sa o contactez pe Diana, am vazut ca s-a intors din concediu,
Multumesc pentru tot,
Micsunea
Mercedes spune:
Am achitat azi in contul lui marius 30 de lei cu chitanta nr. BRFOLDA00019101 la ora 13.35 fara a specifica destinatia bazar deoarece BT nu are aceasta optiune.
Am trimis pm la dianocica cu adresa mea pentru mingea mare(10 lei) si trimit imediat pm pentru 1 ex. cartea de povesti Fetita si broasca testoasa(10 lei) si 1 ex.cartea de povesti Fetita si vulpea argintie (10 lei)odaiana.
Multumesc.
roandre spune:
Vad ca mi s-a adjudecat si bascuta cu gentuta de la Diana Mirela. Maine am sa trimit si eu banii in contul lui Marius.
Am primit si avionul de la micaalsa.
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes Am trimis pm la dianocica cu adresa mea pentru mingea mare(10 lei) |
Diana e in concediu 2 saptamani, sunt plecati din Buc si nu are net, de azi dimineata (asta in cazul in care PM-ul tau a ramas fara raspuns)
ionik spune:
fetelor,am o problema,ma bazam pe niste banutzi pe care sotzul meu trebuia sa mi-i trimita din spania,dar el a avut un accident de munk,si nu a mai reusit sa ii puna
asa k abia dupa data de 26 luna asta pot cel mai devreme sa pun banutzii in cont
problema e ca deja am ridicat coletele,cu minunatele hainutze pt pitica mea.....
daca vretzi,vi le pot trimite inapoi,daca nu,eu zic ca oricand as pune banutzii sunt bine venitzi.....
astept raspuns!