2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

gratiela ma bucur mult ca le-au placut si, mai ales, ca v-au tinut companie pe drum (stiu ce face o jucarie noua la dum lung ). banutii au ajuns, de-abia dupa confirmare trebuia sa-mi multumesti

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

M-am intors in tara! Pentru cartile bilingve "Fetita si broasca testoasa" , "Fetita si vulpea" si pentru "Masuta unicat cu fluturi"... aceste produse sunt la mine. Se mai organizeaza vreo intalnire? Eu sunt din Bucuresti. Ma puteti contacta?
Multumesc,Daiana http://daiana-prundurel.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Sper sa ma pot intalni cu Marius sa-i dau banutii, voi trimite pm cu adresa noastra pt incaltari

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu am trimis mesaje lui kittenkitten si ursuleata,dar nu mi-au raspuns ....astept sa ma contacteze la samodanski@yahoo.com sau sa scrie aici in topic...nu au PM activat si e mai greu

mariussimiuc
am trimis sambata prin Curiero...astazi sigur ajunge...imi pare rau de intarziere,dar sotul nu a fost dispo.

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna!

Am virat si eu azi cei 80Ron in contul lui Marius pentru:
"Set de constructie Geomag - anielas ofera 80 RON ! PS 05 august - de la micaalsa"

-chitanta nr. BRF0VMJ01492001 - Banca Transilvania sucursala Valcea, pe numele Stefan Aniela Georgiana
(din pacate nu a vrut sa specifice pe chitanta la diverse ca banii sunt pentru bazarul Alesiei)

Astept confirmarea.

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ubi, multumesc,
sper ca nu te-a batut tatal meu prea tare la cap ca el e tare pisalog. I-am spus ca daca trebuie sa se duca in Herastrau, il sun si nu l-am sunat dar el s-a dus oricum! A zis ca era prea cald acasa si mai bine se duce in parc oricum si acolo am inteles ca te-a luat pe tine la descusut.
O sa o contactez pe Diana, am vazut ca s-a intors din concediu,
Multumesc pentru tot,
Micsunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am achitat azi in contul lui marius 30 de lei cu chitanta nr. BRFOLDA00019101 la ora 13.35 fara a specifica destinatia bazar deoarece BT nu are aceasta optiune.

Am trimis pm la dianocica cu adresa mea pentru mingea mare(10 lei) si trimit imediat pm pentru 1 ex. cartea de povesti Fetita si broasca testoasa(10 lei) si 1 ex.cartea de povesti Fetita si vulpea argintie (10 lei)odaiana.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vad ca mi s-a adjudecat si bascuta cu gentuta de la Diana Mirela. Maine am sa trimit si eu banii in contul lui Marius.

Am primit si avionul de la micaalsa.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

Am trimis pm la dianocica cu adresa mea pentru mingea mare(10 lei)

Diana e in concediu 2 saptamani, sunt plecati din Buc si nu are net, de azi dimineata (asta in cazul in care PM-ul tau a ramas fara raspuns)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

fetelor,am o problema,ma bazam pe niste banutzi pe care sotzul meu trebuia sa mi-i trimita din spania,dar el a avut un accident de munk,si nu a mai reusit sa ii puna
asa k abia dupa data de 26 luna asta pot cel mai devreme sa pun banutzii in cont
problema e ca deja am ridicat coletele,cu minunatele hainutze pt pitica mea.....
daca vretzi,vi le pot trimite inapoi,daca nu,eu zic ca oricand as pune banutzii sunt bine venitzi.....
astept raspuns!

Mergi la inceput