2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Fetelor, am actualizar si lista de Achitate. Va rog sa imi semnalati daca sunt probleme, da?

Va multumesc din suflet,
Ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

ofer 210ron pt scaunul inglesina

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

mamagiuliei adidasii sunt in albumul lui ubipe ei scrie marimea 27(9)
Pentru o mai mare precizie i-am masurat si ai 16 cm.in interiorul talpii.
O zi buna..

PS..UBI eu am depus in contul lui Marius 100 ron pentru plastilina pe data de 08-08-2008 ora 12.18 chitanta cu numarul de referinta BRFOGAFO1194601 ar fi trebuit sa fie deja in contul lui marius de pe data de 8 si ,
suma de 70 ron pentru jucarii pe data de 11.08.2008 ora10.37 chitanta cu numar referinta BRFOBDM00655101.
Il rog pe Marius sa mai verifice eventual daca ii e de folos numarul de referinta al chitantelor deoarece banii ar fi trebuit sa intre in aceeasi zi in contul lui eu depunandu-i la caseria bancii.
O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Licitez: 30 ron adidasii LadyBird - 12.08.08.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

ofer 220 ron pt scaunul inglesina

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaj spune:

Am virat astazi suma de 30 RON in contul PERNES MARIUS pentru "53.leusor, testoasa si clown andaj ofera 25 RON ! PS 06 august- de la Noe."
Din pacate nu pot veni sambata la intalnirea din Herastrau, voi lua legatura cu Noe, in speranta ca imi va putea trimite jucariile prin posta. Multumesc si succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna, ma scuzati ca am o perioada mai incarcata, am pe cineva bolnav acasa, ajung numai maine sau poimaine cel tarziu sa trimit banii in contul lui Marius.Eu sunt din Cluj si n-am evident cum ajunge la intalnirea din Bucuresti, si tinind cont ca am licitat de la mai multe persoane, nu stiu cum pot primii produsele ( dupa confirmarea platii)...poate sa le preia cineva si sa-mi faca un colet?? La Adlemi am trimis adresa mea...mai vb dupa ce treimit banii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

ATENTIE:
alina_pro, tania2, voljena, lillya, Niji

am vb la atelier despre pantofi si poze. As ptea sa ma intalnesc sa iau eu produsele. Veniti sambata in parc sa vi le dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna
UBI cred ca sunt trecuta in lista lui marius
31. P.C. - 100 RON
33. P.C.(idem 29) - 70 ron

Cred ca despre mine este vorba

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Doresc si eu cate un exemplar din cartile de mai jos. Sper sa se mai poata.

17. Cartea de povesti "Fetita si broasca testoasa " de Doina Cernica, editie bilingva romana-franceza - 20 ron

18. Cartea de povesti "Fetita si vulpea argintie " de Doina Cernica, editie bilingva romana-franceza - 20 ron

Mergi la inceput