2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!
Raspunsuri - Pagina 28
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui padrya Buna! Am vorbit cu ralcat sa ii dau pantalonii ne vom intalni zilele astea, de la magghyc nu am primit nici un semnn deocamdata. Eu sambata nu sunt in Bucuresti plec joi si vin duminica. Pt ferma vorbitoare de la Noe ar fi posibil sa ne intalnim si sa ii dau si banii sa ii aduca sambata la intalnire daca vine? Sau sa ii pun in cont si dupa aia sa ne intalnim? Mersi.... |
hello:)
Magda --magghyhc- tocmai a nascut, de 2 zile...deci o sa mai treaca putin timp pana o sa fie available...trebuia sa ii dai ceva sau sa iei de la ea ceva? intreb pentru ca si eu ma voi vedea cu ea zilele astea si pot sa fac pe curierul; trimite-mi un mail la diana_roua@yahoo.com si vorbim cum sa ne vedem
fetele celelalte din tara care au de primit de la mine sa imi trimita bitte schon si un nr de mobil si niste ore la care sunt disponibile, ca o sa trimit jucariile prin curier, e mai simplu
Qamar spune:
Ubi,
vad ca a actualizat Marius intrarile de banuti la sub Alesia vrea acasa
acolo apar si banii mei pt traistuta:) (+ceva)
merci
adar spune:
Noe, si noi vrem o jucarie de la voi
Tinand cont de faptul ca ceasul meu arata ora 23.38 ... inteleg ca sunt fericita proprietara a inelelor lui Adlemi
Corect? Trimit banii???
adar spune:
Si inca ceva: salopeta aia a costat mult, dar daca cineva o vrea si cu mai putini bani, eu sunt de acord sa o dau. Orice suma o poate ajuta pe micuta ... haideti mamicilor, cumparati salopeta si botoseii, ca vine iarna
Dodo-pui spune:
au fost confirmati si banutii mei pentru-inelul lat de argint de la Adlemi(70 ron) si(20 ron)pentru dino si baloo dela Noe
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ursuleata spune:
Ursulica -10ron- de la kokiy
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tania2 buna seara, Ne-am intors din vacanta, deci pot sa ma intalnesc cu noul proprietar al scaunului, vad ca s-a licitat zilele acestea. |
Buna, sa-mi trimiti PM cu nr tau sa te sun. Poate ne vedem mai devreme de sambata.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Ubi spune:
Din lista lui Marius:
24. Noe - 100 RON
26. Dodo-pui - 90 RON *bazar
30. Muuh - 110 RON *bazar
34. roandre - 200 RON *bazar
36. ralcat - 110 RON *bazar
37. alina morostes - 90 RON *bazar
38. Ubi - 85 RON *bazar
Daca sunt neclaritati VA ROG sa le semnalati!!!!!!
miflore spune:
Eu nu pot veni sambata la intalnire, nu sunt in Bucuresti. Dar voi depune banii vineri in contul lui Marius si cu Odaiana ma-nteleg eu, i-am trimis PM.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI