2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!
Nu ma mai regasesc pe listuta, Ubi,te rog frumos sa verifici. Eu am licitat 20Ron pentru un exemplar din pozitia 17 si la fel si pentru pozitia 18. Carticelele bilingve romano-franceze. PS a fost 5 august, probabil s-a sters din greseala. Voi depune banii vineri, pe 15.
Multumesc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillya spune:

pentru mine e ok intalnirea de pe 16 din parcul herastrau, intrarea aviatorilor.

ramane deci sa facem atunci schimb de produse si bani. ma pregateam sa ma duc saptamana asta la banca sa achit pt orice eventualitate dar mi-e mai simplu sa ne vedem in herastrau. este ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui adar

Codruta, salopeta este pentru un copilas sub un an, micuta deci :)

Tu esti cumva din Darmanesti??

Multumesc pentru raspuns...
E mica:(
Numai bine...

PS.. Sunt din Comanesti, sotul meu este din Darmanesti :)
Sanatate

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

@ODAIANA, cum trimit banii ( in contul lui Marius?) si cum pot intra in posesia masutei?

Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Voljena si Patri, vreau si eu o adresa de expeditie pt obiectele licitate.
Eu nu am cum sa ajung in we in herastrau, lucrez in we(sunt organizator de evenimente) si as prefera sa le trimit prin posta pe toate.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragi mamici, daca vreti produsele mai repede trimiteti adrelese la proprietarii produselor si eventual dovada platii. Astfel ca nu veti fi legate de intalnirea din parc. Exista si varianta sa aduceti banii si produsele sambata si eu promit sa ma intalnesc cu Magda si ii dau banii. Cum va este mai usor si cum va intelegeti cu posesoarele lucrurilor. Eventual sa facem de acum un fel de lista cu cine vine in parc ca sa stim fiecare ce avem de facut.

Pupici,
Ubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

daca am fost trecuta cu sumele pe care le ofer pt produsele pe care le vreau inseamna ca le-am castigat?
unde tre sa trimit banutzii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc, Ubi.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

ionik de la PS ( prima strigare ) adica 10 trebuie sa astepti 3 zile adica 13...
In cazul in care nu se supraliciteaza pentru suma ta obiectele iti revin .
Dupa data de 13 iei legatura cu cei de la care ai licitat produsele pentru a-ti fi trimise( am vazut ca si eu ma numar printre cei de la care ai licitat asa ca vb dupa 13)
Inainte de a fi trimise obiectele pui banii in contul lui Marius care e postat pe prima pagina .
O zi buna iti doresc...

PS...Azi am pus banii 70 ron in contul lui Marius pentru obiectele pe care le-am licitata si licitatia s-a incheiat .
Voi trimite dovada platii lui micaalsa..
O zi buna va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ubi,

astazi vad ca am de trimis:
suportii de cani - pentru zuzunaki;
icoana - pentru patri;
parfumurile - pentru roandre;

din pacate nici icoana nici parfumurile nu se preteaza la expeditia prin posta, deci as vrea sa ne vedem sa le inmanez personal, crezi ca se poate?

ps: cu roandre poate reusesc sa ma intalnesc la o statie de metrou, sper...poate poti si tu asa?

Andries

Mergi la inceput