2Bazar pentru Alesia - livram si in SUA si Canada!
Raspunsuri - Pagina 20
roandre spune:
Lilia imi dau si eu cu parerea si cred ca Ludmila vinde doar acei 2 ursuleti si pozele 2 si 3 sunt puse pt a arata tot ursuletii.
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
Dodo-pui spune:
Azi am depus in contul lui Marius cei 90 ron pentru inel-70 ron si pentru jucarii-20 ron.
dupa ce o sa apara adjudecate si acestea o sa-mi trimit adresa lui Noe
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tocmai am depus in contul lui Marius 120 RON. Ar fi trebuit sa depun 100 pt. bicicleta de la Adlemi. Consider insa ca am donat acesti banuti si va propun sa scoateti iar bicicleta la licitatie. De ce? A aparut in peisaj ceva similar bicicletei despre care sotul meu nu ma instiintase si n-am loc pt. o intrreaga sala de fitness. In plus, Alesiei ii trebuie cat mai multi banuti, nu-i asa?
Adlemi, asta nu inseamna ca nu ne vedem cat de curand.Pupa Andreiutul cel cu ochii de peruzea!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
zuzunaki spune:
Ubi,Andries,
am vazut ca mi-au fost adjudecate seturile.Trimit maine dimineata(asa cum am stabilit) 15 euro spre vikinga.Ea strange toti banutii de plic si ii trimite pe toti odata in contul mamei Alesiei.Oricum se va specifica faptul ca sunt de la bazar.
Numai bine si Doamne ajuta!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
kokiy spune:
Ofer 50ron pentru costum Coccodrillo, baietel, mar 86 de la ANDREEA GEORGIANA
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
ANDREEA GEORGIANA spune:
Maine plec din Bucuresti pt. 3 zile. In cazul in care sunt adjudecate hainutele de la mine, le pot "livra" catre destinatari saptamana viitoare, intr-un fel sau altul.
Merci Ubi pt. relansarea bicicletei...pe piata.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
lillya spune:
revin pentru ca am observat ca post-ul anterior (cel de ieri) nu a fost contabilizat.
supralicitez pentru masuta de pal de la pozitia 19. ofer 60 RON!
Rozi spune:
N-am apucat sa citesc tot (n-am timp), nu stiu prea bine ce este, dar as vrea sa licitez pentru SMART CYCLE™ Software--Hot Wheels de la micaalsa. Si inca pentru Magnetic Fishing Set sipentru Elicopter Air Hog.
Am editat ca sa intru sa va rog ca, la jucariile de la micaalsa, sa nu lasati linkul cu toate jucariile. Eu m-am uitat la toate, am vazut mai jos care sunt cele licitate, am pus anunt ca licitez pt altele (daca nu scria nimic de ele am crezut ca nu le liciteaza nimeni!) si abia dupa aceea, mai jos, le-am gasit adjudecate (chiar daca neplatite).
anielas spune:
Buna
Inca nu-mi apare la adjudecate produsul licitat
Set de constructie Geomag - anielas ofera 80 RON ! PS 05 august
cu toate ca dupa parerea mea timpul de 3 zile de la prima licitare pentru el a expirat.
Problema este ca eu maine plec in concediu pana pe 16 august. Este vreo problema daca virez banii pe 18 august?
Va multumesc,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat