O sansa pentru Stefanel ! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Irinel spune:
Draga mea Getuta, ce vesti bune!!! Doamne ajuta sa reusiti si cu strangerea banutilor! Ma bucur asa mult pentru progresele lui Stefanel. Si ma bucur ca ai vesti bune de la copilasi care au trecut prin operatia din China. Doamne ajuta! VA imbratisez cu drag pe amandoi.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
M&M spune:
D-na Geta , ce vesti minunate!!! Sa o tineti tot asa!!!Multa sanatate lui Stefanel si dvs !!!
Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Irinel spune:
Un pupic si o imbratisare calda Getuta si Stefanel. Sper ca progresele lui Stefanel continua si sunteti bine sanatosi. Sunteti mereu in rugaciunile mele.
M&M spune:
Sper ca Stefanel face progrese pe zi ce trece!!! Multa sanatate !!!
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
Aralia spune:
Ziua buna! Vreau sa trimit niste banuti pentru Stefanel prin moneybookers. Merge? Ati mai primit asa?
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
getacraiu spune:
Irinuca si
Cristina_26
va multumesc din suflet ca nu ne-ati parasit si ca ne sustineti atat de mult cu toate ca eu reusesc spre rusinea mea,atat de rar, sa postez mesajele mele.
Aralia, va multumim mult ca ati intrat pe pagina noastra si ca doriti sa ne ajutati financiar ,pentru sanatatea lui Stefanica.Dumnezeu sa va binecuvanteze intreaga dvs. familie cat si pe toti acei care sunt alaturi de noi ,chiar si numai cu un gand bun.
Noi am mai primit banuti pt. Stefanica prin moneybookers si contul nostru este inca activ si functioneaza,l-am verificat astazi.Va multumesc din suflet.
Stefanica face mici progrese. Am avut o saptamana foarte grea in care am chemat si medicul acasa sa ne ajute,Stefanica a plans mult,a avut febra si dureri mari, de cap chiar si sub tratament.Am stat numai cu el in brate si l-am tinut in comprese si la ceafa cu Biter Suedez sa ii mai ea din durere.Acum totul este bine si am reluat gimnastica medicala.Acum avem si scara pe care Stef sa faca mai multa miscare cu genunghii ridicati mai sus,facem si la bicicleta ,ne ridicam si in picioare,sustinut si facem tot felul de exercitii de gimnastica.
S-au mai stans niste banuti de la scoli ,in total pana acum,4000 ron. Sper sa ajung curand la banca si sa schimb banii in dolari.
Eu insist in continuare la cine mi-a promis ca ma mai ajuta si inca nu s-a rezolvat nimic.
Avem promisiuni si de la alte scoli ,ca ne vor ajuta cat se va putea.
Mai sunt sase saptamani si trebuie sa trimitem banii in contul Clinicii din Beijing.
Speram sa reusim pana la urma sa stangem banutii.
Va tinem la curent daca apar ceva noutati.
Va dorim multa sanatate si numai impliniri.
Va imbratisam si
va pupam,
cu mult drag,
Stefanica si Geta
M&M spune:
D-na Geta, imi pare rau sa aud ca Stefanel a fost bolnav. Ma bucur ca a reluat exercitiile si ca are atata ambitie !!! Ma rog sa reusiti sa strangeti banii necesari in urmatoarele saptamani. Dar de cati banuti ar mai fi nevoie???
Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
Aralia spune:
Am trimis niste banuti prin moneybookers. Putini, dar nici noi nu suntem bogati...
Macar daca ar trimite mai multi oameni cate putin!
Am o intrebare, as putea sa pun topicul asta la semnatura mea? Asa poate il vede mai multa lume, poate mai doneaza cineva...
6 saptamani sunt putine, de cati bani mai este nevoie?
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
M&M spune:
LA MULTI ANI, d-na Geta !!! Sf . Gheorghe sa va ajute sa va vedeti visurile implinite!!!!
Sanatate multa dvs si lui Stefanel.
Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
Irinel spune:
Aralia sigur ca poti pune linkul la semnatura ta. Daca vrei sa stii cum, scrii asa:
[ url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102107&whichpage=1" ]Stefanel [/url]
Eu am pus o pauza dupa prima paranteza patrata (inainte de url) si una inainte de a doua paranteza dreapta (dupa ghilimele) ca sa nu faca link si sa poti vedea cum se scrie. Tu stergi pauzele alea. Poti pune altceva in loc de Stefanel, depinde ce vrei sa apara scris la link
La Profilul personal, la Semnatura, poti pune tot ceea ce am scris si iti apare automat, fara sa scrii de fiecare data. Daca deja stiai toate astea, scuza-ma de explicatii, dar pentru ca ai intrebat, m-am gandit ca poate nu stii cum se face. Si eu am invatat de la alti forumisti :-)
Getuta, la multi ani cu multa intarziere de ziua numelui. Doamne ajuta sa strangeti suma, a mai ramas atat de putin... Imi pare asa rau ca Stefanel a fost bolnavior. Bine ca a trecut si e mai bine. Ce greu trebuie sa iti fi fost si tie. Va pup pe amandoi cu drag si ma rog pentru vindecarea puiului drag. Cati bani mai lipsesc?
Pupici