Teo vrea sa fie un copilas ca toti ceilalti (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenycuta30 spune:

Craciun fericit tuturor!

Doina da-mi adresa ta de mail sa iti scriu acolo te rog.

Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti!Inca mai are nevoie de voi [red]
http://teo.seek-on.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Jeni, adresa mea e doina.fagurel@gmail.com

Craciun fericit in continuare!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Reda zambetul copiilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Un an nou fericit,cu sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!

LA MULTI ANI!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

multumesc pentru urari!

Va doresc si eu tot ceea ce este mai bun si un an plin de bucurii!

Cu toate gandurile astea nici nu mai stiu ce sa fac.
Maine mergem la Bucuresti pentru ceva teste.Ne-am hotarat cam greu sa mergem la Viena,bineinteles cauza au fost banii.
Trebuie sa facem RMN-ul si CT cu care sa mergem la Viena.
Nu le putem face pe amandoua si mergem si luni.
PE 13 plecam cu trenul si vom vedea ce ne va spune profesorul din Viena.
Avem probleme cu procurarea laptelui praf si nu stiu cand vor aduce la Buzau.
Sarbatorile au trecut greu,mai greu ca anul trecut cand eram in Germania.Teo a fost racit, a tusit mult si se ineca foarte des.

Am reusit si sa deschid vechea mea adresa de yahoo.

LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ioanelor.

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Sper sa aveti rezultate bune la analize, un drum fara probleme si va asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Doamne ce de peripetii am avut.
Era cat pe ce sa nu mai ajungem la Viena.
In clinica unde trebuia sa facem RMN -ul anestezista s-a speriat cand a auzit cate probleme a avut Teo si a refuzat sa caute si o vena pentru a pune perfuzia.Daca stiam ca se face anestezia asa le spuneam ca el a avut denudari si la manute si la picioruse.Dupa ce m-am rugat plangand ca pierdem biletele de tren a incercat si bineinteles nu a reusit.
Doctorita care trebuia sa faca RMN -ul a sunat la Budimex si am mers acolo pentru CT ( TOMOGRAF) Acolo am stat la usa 3 ore pentru ca Teo nu vroia bineinteles sa doarma cu siropul pe care il dadusera in doza maxima.Intr-un final am facut si tomograful.Acum nu stiam unde sa ne ducem sa facem RMN -ul si trebuia sa fim siguri ca ii vor face anestezia.Am sunat la Timisoara unde planuisem sa mergem initial si au acceptat sa ne primeasca.Trenul pleca a doaua zi la ora 16.50 din Gara de Nord si nu aveam timp sa ne ducem si sa ne intoarcem.Nu aveam timp saprindem nici trenul catre Timisoara asa ca singura solutie ramanea masina. Nu prea aveam multe solutii in aceasta privinta,taxiul fiind prea scump.Pana la urma am mers cu finul nostru si am ajuns exact la timp pt programarea facuta.Anestezista de acolo i-a gasit din prima incercare o vena pentru a face anestezia iar dupa 30 minute totul era gata.Am mai astepat 2 ore pentru a lua rezultatul si am plecat la Arad ca sa ne suim acolo in tren.
Teo nu a vrut sa doarma pana la ora 2.20 noaptea, noi am fi dormit ca eram obositi dar el nu parca nici nu mersese 700 km cu masina.
Si in tren era sa pierdem rezervarea ca cica nu am anuntat la Bucuresti ca ne suim in Arad,asta dupa ce noi aveam biletele cumparate din Bucuresti.
Am ajuns si in Viena unde ningea exact ca in povesti iar noi trebuia sa stam prin oras pana la ora 13 cand puteam intra in camera la hotel.Ne-am plimbat mai mult cu tramvaiul decat pe jos.
Aveam programata consultatia la 16.00 si profesorul a venit dupa 2 ore ,timp in care Teo era sa demoleze micul bar din holul spitalului.
Profesorul a fost incantat de Teo,a zis ca arata bine tinand cont prin cate a trecut.A vazut si RMN -ul , iar concluzia a fost ca este perfect pentru implant.Ne recomanda implantul pentru ambele urechi.
Acum mai trebuie doar sa facem rost de bani.Iar cum asta nu ne-a oprit niciodata nici nu ma gandesc sa nu mergem inainte.
Dupa 1 februarie mergem si in Germania.Tot profesorul a spus ca 11 mm cat este dilatat esofagul sunt fantastic de bine pentru un copil .
Deci intr-un final vestile sunt bune.
Doamne ajuta!

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput

Jeni, ce ma bucur ca ai scris! Eram cam ingrijorata, imi zisese Mirela ca se intalnise cu Costin in Budimex si ca era suparat... Mai multe nu mi-a zis si deja ma intrebam ce s-o fi intamplat. Bine ca a fost totul in regula, pana la urma, chiar daca ati avut asa peripetii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Multa sanatate Jeni. Dumnezeu va ajuta! Va tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Jeni, aveti acum si informatiile despre costurile tratamentului in sine? Ar trebui adaugate si acelea la necesarul vostru de bani pe site... Nici nu vreau sa ma gandesc la cat ajungeti daca deja numai pentru aparate va sunt necesari mai mult de 50.000 EUR... Dar ar fi bine sa fie totul cat mai clar, cat mai devreme.

Mergi la inceput

Doina inca asteptam mail cu scrisoarea oficiala din partea spiatlului dar stim sigur ca pentru amandoua urechile operatia costa 15.500 euro.
Bineinteles ca te anunt cand o primim.
Acum incercam sa facem ceva logopedie pana la implant dar logopezii din Buzau nu lucreaza cu copii asa mici,doar dupa 4 ani.Mai cautam.Ne este imposibil sa ne mutam la Bucuresti,nu ne permitem o chirie acolo.
Butonul care l-am cuparat l-am pus acum doua saptamani si tot curgea pe langa el,initial am crezut ca vine din stomac dar cand m-am uitat mai bine(nici nu prea mai sta Teo)am vazut ca se scurge pe sus unde se prinde tubul.Acum i l-am pus pe unul mai vechi si cu acesta nu avem probleme.Imi pare rau ca am dat banii degeaba si asa nu aveam.
In rest ce sa zic, ne planificam banii pentru datorii dupa ce am cumparat laptele praf pentru Teo si daca mai ramane ceva mai luam si de mancare pentru noi daca nu asta este.Tot inainte.
Daca iti aduci aminte in Germania aveam 86 kg iar acum am 65 kg.Nu ca as murii de foame doamne fereste m-ar bate Dumnezeu sa zic asa,mai mult de suparare.
Incerc sa invat de la tine Doina esti un expemplu si nu pot sa ma plang in fata ta cel putin.
Din partea mea, stii cum se spune la noi:Jos palaria.....
Dumnezeu te va rasplati pentru bunatatea ta , nu se poate sa nu fie asa.

Copoiu Eugenia
--------------------

Mergi la inceput