Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 6
Raspunsuri - Pagina 10
Serenity90 spune:
Eu cu cativa colegi de liceu strangeam in fiecare luna niste banuti cu care cumparam fructe,biscuiti..chestii dastea si impreuna cu profa de psihologie (ea organiza totul la mai multe clase din liceu) ne duceam la un azil de batrani si le dadeam pachetele o data la 1 luna 2..depinde cati bani se strangeau...noi vorbeam doar cu ingrijitoarele de acolo si ne dadeau voie sa le dam..acum nu stiu daca un centru de plasament are anumite conditii pentru asta... oricum cred k e posibil...ai ar fii ceva super! Eu as fii dispusa sa dau niste banuti din putinii care ii am sa ajutam acei copii..eu nu mi-as imagina viata fara parinti... pupici!
Denisa
padrya spune:
am incercat noi cu clasa baietelului mai mare (clas a III-a) sa dam niste jucarii la o casa de copii de pe langa scoala si ne-a refuzat directoarea. A spus ca nu au voie sa primeasca nimic ce nu trece intai pe la primarie. Ca daca noi le ducem ei sunt obligati sa le duca la primarie si de acolo daca primaria considera ca au nevoie le da sau le da in alta parte. Si s-a dus invatatoarea sa vb si i-a zis ca vrem doar sa faca copiii nostri un gest frumos de 1 iunie si ca nu ar trebui sa afle cei de la primarie dar tot nu a vrut. Asa e la noi in tara!
danuta36 spune:
Serenity90,ti-am pregatit lucrusoarele,iar maine sper sa reusesc sa pun si pachetul la posta...Nastere usoara si un bebe sanatos!
Serenity90 spune:
Multumesc din inima Danuta o sa te anuntam cand il primim Padrya iti dai seama k daca se afla k primesc donatii, nu or sa le mai bage statu bani in buzunar si ele nu mai au de unde sa fure...k acuma asa e... "hai cu neamu la furat" faptele bune nu mai conteaza...si esti luat de prost daca esti bun!! Asta e..asa'i la noi...
Denisa
Serenity90 spune:
Danuta am primit azi pachetul de la tine sunt super hainutele, iti multumesc din inima si multa sanatate! M-ai ajutat enorm si tu si Roxana Claudia o sa pot sa ma descurc altfel fara sa stau cu grija hainutelor!! Multumesc mult inca odata!!
Denisa bb Raducu
anya spune:
Rog fetele care se ocupa de listuta sa stearga patutul si caruciorul. In locul lor puteti pune "cadita baie", "pampersi nr 5", "ham" -(nu e vorba de un catel ci de ham-ul pt bb-i, care invata sa mearga .
Patutul a plecat astazi spre un bb mic si amarat (multumesc Adriana) iar caruciorul pleaca saptamana viitoare tocmai la Botosani.
firaflor spune:
Buna fetelor,ma puteti ajuta cu o adresa a unei familii nevoiase care asteapta un bb pentru a le dona imbracaminte si incaltaminte de la 1 la 4 ani.Nu am timp de pus colote la posta.As dori un raspuns urgent .in mare parte sunt de baietel,dar printre ele se afla si de fetita.O seara buna va doresc.MIHAELA
firaflor spune:
Scuze am scris in mare graba si nu am precizat zona este vb de Ploiesti ,poate fi si o comuna in apropriere.Mai am si un premergator si o cadita aproape nefolosita.Astept raspuns urgent.