O noua carte de Bucate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna fetelor,vroiam sa va invit sa puneti cat mai multe retete in Carte de Bucate,iar ideile de organizare sunt excelente,nu ezitati nici o clipa sa ne spuneti cam ce si cum vi-ati dori sa arate Cartea noastra de bucate,am modificat putin deja la Bucataria Internationala,am creat noi sectiuni,deci va rog frumos orice sugestie e bine venita si nu uitati ........asteptam cu nerabdare noi retete in Cartea de Bucate si mai ales cu poze,
va pe toate gospodinele

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Foarte dragutza cartea de bucate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clauuu, hai ca te-am gasit si aici , bravo faci o treaba de milioane , intru mai tirziu sa scriu reteta pe care din greseala am scris-o in alta parte.Pina atunci toate bune si tot inainte ca-i bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noiembrie

Clauuu, hai ca te-am gasit si aici , bravo faci o treaba de milioane , intru mai tirziu sa scriu reteta pe care din greseala am scris-o in alta parte.Pina atunci toate bune si tot inainte ca-i bine

Iubito scrii in Cartea de Bucate da dai click sus la retete si intri in ea nu aici pe forum,uite si in stanga in chenar gasesti Cartea de bucate,apoi mergi la adauga o reteta noua, o sa vad eu in ce categorie o voi baga da?

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

reteta de clatita cu ciuperci? mmmmmm!
-pregatesti clatitele. le asezi deoparte.
-inabusesti in unt si putin ulei ceapa tocata marunt, apoi adaugi ciupercile, sare, piper;
-rulezi o clatita cu compozitia de ciuperci, presari cascaval ras.
-aranjezi clatitele in cuptor pentru cateva minute ca sa se topeasca cascavalul din clatita;
-faci intre timp un sos alb de cascaval cu marar
scoti clatitele din cuptor, servesti pe farfurie acoperite de sosul alb, decorat cu rosii taiate feliute.
pofta buna!

Mergi la inceput

nu stie nimeni retetas de biscuiti de casa facuti traditional cu masina de tocat si carnatar? ingerasul meu abia o asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Biscuiti de casa
- un pachet de unt la temperatura camerei
- 250 gr de untura
- 2 oua mari intregi
- 1 kg de fain
- 1 praf de cop
- zahar vanilat
- 2 linguri bune de coaja de lamaie
- sare
- 350 gr de zahar
ouale se freaca impreuna cu zaharul pana cand se obtine o pasta groasa, punem apoi untura si untul..mogenizam, apoi incorporam faina, praful de copt, vanilia si coaja de lamaie. Se obtine un aluat destul de moale si elastic, pe care il dam 10-15 minute la rece. Intre timp pregatim spritul sau atasam dispozitivul special la masina de tocat.Modelam biscuitii in forma pe care o dorim, ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem circa 20 de minute in cuptorul incins la foc mediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Ma bucur tare mult ca aceasta carte de bucate este in plina dezvoltare. Mie imi place foarte mult sa gatesc..si de cele mai multe ori imi place sa-mi surprind sotul cu fel de fel de preparate gustoase si sanatoase!! Am chiar o mica colectie cu fel de fel de carticele si reviste cu retete...desi mi-e mult mai la indemana sa folosesc internetul cand vreau sa gatesc ceva mai special.

Mergi la inceput

crezi ca pot substitui grasimea cu unt? aici porcii nu sunt castrati iar carnea, untura... miros a cotet . iar mancarea, in loc sa fie gustoasa ma face sa vomit.
pot pune mai putin zahar?
oricum, you are my saviour!

Mergi la inceput