Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Bernix multumesc!
Eu bantui pe la ora asta pe net ca abia mi-am reinstalat Windows-ul si verific calculatorul. Se sforaie la greu pe langa mine Bine ca si mie imi pica ochii in gura de somn si maine trebuie sa ma trezesc devreme ca ma duc sa-mi fac analizele si apoi la cumparaturi pt nunta si la 15 programare la eco transvaginala.
O zi incarcata asa ca ma bag la somn.
Baga cineva capitol nou ca nu ma pricep.
Noapte buna fetelor!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

[quote]citat din mesajul lui Roxana_G

Ramona, bine ai revenit acasa. Sa stii ca si noi am patit-o cu pitica noastra cand am mers cu ea in concediu pe la un an si ceva. A dormit cu mine si s-a obisnuit. ...
In rest, inteleg ca si voi optati pentru gradi? Sau ma rog, cresa.
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Eu nu cedez! Adica n-o iau in pat cu mine. De-aia am cheltuit toate economiile sa ne mutam la 3 camere? Ca sa doarma ea cu mine in pat?? Cand are propria camera?! Lasa ca o dau eu pe brazda pana la urma ...
Sigur ca vreau sa o dau la gradinita / cresa. Acasa noi ii vorbim romaneste, asa ca germana o sa trebuiasca sa o invete de la gradi.

Ca paranteza, in liceu, eram suparata foc intr-o zi, si intra o profa in clasa la inceputul orei si ma vede bocind. Si-mi spune parinteste " sa nu mai plangi! Ca esti urata cand plangi!".
Analog, iti recomand si eu: zambeste mai mult. Esti mai frumoasa cand zambesti, si iti intinereste chipul

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Vad ca la povesti va indemnati, da' la munca ba. Hai ca fac acushi capitol nou.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

capitolul nou:

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput