Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, felicitari fratelui pentru reusita si tie pentru finalizarea pregatirilor. Drum bun sa aveti si concediu exceptionali! Sa va intoarceti cu bine si plini de cumparaturi.

Maria, ramane sa vedem si noi ce si cum, nu sunt sigura ca venim weekendul acela de pe 23, e foarte probabil, dar sigur pe 15 nu. Parintii mei vin de joi de 14, cu tot cu Alex, si acolo merg cumnatii mei care se duc la Stufstock in weekendul cu pricina.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SIM arata superr tortul ,multumesc de idee ,voi incerca la cofetariile din TGV .
FELICITARI pt reusita fratelui tau .
Drum bun ,distractie placuta si SPOR LA CUMPARATURI !

Mergi la inceput

Lasa Maria, ca de mine scapi usor ca sunt la dieta!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Maruntzika, am tras cu ochiul la discutia cu Carpatina despre bagaje. Tot ea imi spusese si mie ca si bebelusii au dreptul la bagaj chiar si fara bilet separat. Eu sustineam sus si tare ca de aceea ii luasem bilet separat lui Andrei. Una peste alta am platit bilet intreg insa am primit bilet de infant si nici nu am verificat inainte, am aflat direct in avion. Insa am avut dreptul la bagaj si pentru el. La noi limita era 25 de kg pe persoana, noi am avut vreo 87 kg in total pentru toti 4 si ni le-au primit fara probleme.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Apropo de dieta ,trebuie sa ma laud si eu un picut ,am reusit sa ajung la 59 kg ,dupa doua luni de dieta ,sunt foarte multumita ,am slabit 6,5 kg ,ar mai fi de dat jos vreo 2 kg pe care le aveam in plus de pana sa raman insarcinata ,am tinut dieta disociata ,la mine functioneaza aceasta dieta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna seara!

Mai citeam cand mai aveam timp...acum am intrat si eu in concediu...astept sa termine si husbantul si plecam la munte ca de mare m-am cam saturat...adica de calduri in general.

Rox am admirat pozicile si copilasi...si frumoasa dansatoare.
Ma tot gandesc ca dupa concediu imi va fi mai greu o perioada la munca .

Maruntescu vad ca nu mai ai rabdare cu plecarea...sper sa va distrati pe cinste

Pup toate fetele si le urez vacata placuta celor care inca n-au plecat!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Maria, woooow, felicitari si tine-o tot asa.

Ali, . Sa stii ca si eu m-am intors cam stresata dupa conced, crezand ca e va fi rau la serviciu, dar a fost lejer. Din pacate de luni pleaca si colega mea...

Gata si pozele din Paris
http://good-times.webshots.com/album/564871306zjHwPo

Nu am mai pus asa multe, oricum pozele cu noi sunt pe paginile de la 1 la 4, restul sunt f f putine poze de la obiective si din croaziera. De fapt din croaziera aceea avem peste 100 de poze, dar multe neclare ca am schimbat aparatul si nu era setat bine.

Ca repere:
- prima pagina atomica alearga continuu o ora cat am stat la coada la turn si terorizeaza porumbeii;
- pe pagina 2 dovada ca am urcat in turn si Alex cu prietena ei Sentana;
- pagina 3 - aprindem lumanarele la Notre Dame (asta a fost marea distractie pentru ea) si cateva poze de pe vaporas;
- pagina 4 - facem cunostinta cu "statuie"miscatoare in fata la Sacre Coeur.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca azi fost harnicute.....

Sim,felicitari fratelui tau si tie pt reusita cu treburile,sa aveti parte de un concediu placut, vreme buna,sa fie Stefan cuminte si sa faci multe poze.

Maria sa te oftic...eu am ajuns la 56kg fara nici un efort si fara nici o abtinere...hihi, glumeam desigur(mai am de dat 4 kg pana sa fiu cum eram inainte....pt moral), felicitari si mai da inca 2 kg jos pana mergi la mare, nu de alta dar Teuta arata tare bine in costum de baie...deh, concurenta mami....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana superbe pozele, asa cum am mai spus atomica a fost fantastica, cred ca pentru ea a fost super vacanta...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

ROXANA am vazut pozele de la Paris ,sunt superr ,atomica este o frumoasa ,iar tu arati ca o pustoaica ,daca ai zambi mai mult..

Mergi la inceput