Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 13
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Va multumim pentru incurajari si va pupicim inzecit. Fata a dormit mai bine azi noapte, chiar bine fata de noptile trecute, cred ca i-a facut bien si Karvolul, numai ca mai devreme cand s-a trezit sa pape era mucioasa rau. Mai rau este ca si eu m-am trezit mucioasa, culmea aseara nu aveam nimic.
Roxana i-am dat Ospamox, de maine daca nu se amelioreaza raceala trecem pe Augumentin.
Eu sunt cu moralul la pamant, mai ales ca sunt mai mult singura cu ea, tati e la serviciu mai mereu si nu inteleg de ce nu cedeaza raceala asta idioata, ma simt groaznic, ea nu a fost pana acum asa de bolnavioara.
Alinamuller sa aveti un concediu frumos si drum bun si lipsit de peripetii.
Andries probabil daca nu as fi asa de depresata as fi fost intru totul de acord cu tine. Numai ca vezi tu noi femeile avem un rol asa de important in viata puilor nostrii incat nu stiu am impresia cateodata ca nu as putea avea forta sa mai fac si altceva, cel putin nu acum. Te apreciez pentru felul in care gandesti, poate intr-o zi voi avea si eu curajul sa fiu asa cum eram inainte: INDEPENDENTA.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Ma duc sa bag o masina la spalat si sa vad ce-i mai fac Adutei sa pape, nu ca ar si manca prea mult, dar eu insist.
Erina ma bucur ca Daria papa asa bine, si ce mancarica.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
bikmaria spune:
ANDRIES
,toata stima ,scrie mai des ,mesajele tale imi merg la suflet si cred ca nu doar mie ,intradevar este greu sa lasi un copil de doua luni acasa si sa-ti pui "geanta pe cot " si sa pleci la servici ,dar cred ca ar fi mult mai greu sa stai acasa sa te multumesti cu 800 lei pe care ii primesti de la stat si care ajung doar de pemparsi si lapte praf ...eu una la inceput m-am condamnat ca o las asa de mica ,aveam impresia ca nu o sa ma descurc cu doi copii ,cu servici ,cu sot ,cu casa ,dar este greu inceputul apoi totul vine de la sine .
Bine ,nu pot spune ca fac totul perfect ,se intampla sa nu termin tot ce imi propun ,sunt zile cand as vrea sa-mi fac o baie si nu reusesc sa fac decat un dus pe fuga ,sa intamplat sa reusesc sa-mi fac o programare cu greu la cosmetica si sa plec de acolo pe jumatate epilata ,sa intamplat sa ne prinda ora unu noaptea asteptand sa adoarma copii sa putem face si noi niste chestii
..si lista ar putea continua ,sunt sigura ca si voi puteti da asemenea exemple .
Hai ca m-am lungit cat o placinta ...
bikmaria spune:
Fetelor va multumesc mult pentru gandurile bune ,bb se pare ca este mai bine
BERNIX iti multumesc mult pentru informatii,se pare ca la 5 minute a primit nota 6 ,iar acum este deja mult mai bine ,mamici i-a venit laptic ,se mulge si ii da ,el mananca ,a facut si kk ,nu poate inca respira singur ,doctorita i-a spus ca a fost traumatizat la nastere ,ca a inghitit sange si secretii ,nu cred ca il considera prematur ,a avut la nastere 2850 g,doar ca s-a nascut la 36 saptamani ,am vorbit cu mamica lui si era mult mai linistita ,astepta ca mai tarziu sa-l aduca in salonul ei .
ALINA drum bun !
BERNIXLA MULTI ANI ! sotului tau .
bikmaria spune:
Am citit din urma ,dar nu mai retin mare lucru ,duamna C sa stiti ca nu sunt pregatita de lucrare de control 
Am vazut ca doua mamici sunt stresate Sabina si cuscra mea ,fetelor va trimit cate un 
Am vazut poze ,filmulete si bebei mergareti ,FELICITARI .
Rox ti-am admirat copii ,te-am admirat si pe tine ,ma bucur ca ati avut un concediu reusit .
Cu NANA nu am reusit sa ma mai vad ,am mai trecut prin parc, dar nu ne-am mai gasit ,sper ca totul este in regula cu ea si cu fluturasul ei .
carpatina spune:
Maria, bine ai revenit! Dor de tine!
Cum a fost la mare? Si-a pierdut Teo sutienul au ba? 
Adimercedes, drum bun si concediu placut! Sa va intoarceti sanatosi!
Alina, drum bun si voua! Sa va iasa toata asa cum va doriti.
Bernixo, la multi ani pentru Bobo, sper ca v-ati distrat aseara!
Azi e ultima zi de solduri.. asa ca-mi pun geanta pe cot
si ma duc sa mai dau cu geana...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
CARPATINA nu am fost inca la mare,plecam pe 16 ca atunci avem concediu ,spor la cumparaturi ...
Marunzika spune:
bikmaria multa sanatate bebelusului! Si Puppi e nascuta la 36 saptamani cu 2870g si aici toti bebeii nascuti sub 37 saptamani sunt considerati prematuri. Deci si a mea a fost prematura "mare".
Vaz ca mergeti la mare pe 16 august, si noi suntem de pe 15 acolo, iar Luy vine de pe 18. Noi stam in Mamaia si Luy (dupa cum am inteles) in Constanta, asa ca poate reusim sa ne vedem
.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Yannisei i-au trecut aproape de tot bubitel si petele rosii de pe nas, acum am sa o dau doar 1x la 2 zile cu crema, se pare ca a ajutat.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
carpatina ce bine de voi ca duce tati bagajul cu masina, asa nu trebuie sa va limitati prea mult. Noi nu avem voie decat la 21kg/pers, iar Yannisa nu are voie la bagaj, doar la carut, scoica si patutul pliant.
Stiu ca-n cantec era cu donna, dar sotul cantandu-i Yannisei a bagat cu figlia :)
Nici Yannisa nu e foarte sociabila, nu prea accepta alte persoane afara de noi, dar daca-i dai timp sa se obisnuiasca, merge treaba.
Yannisa Milena
24.08.2007