Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alina, drum bun sa aveti, sper sa rezolvati cu masina in timp util.

Myral

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! MYRAL.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

multumim, Sim ! totum e sa ajungem pana la botez ca altfel nu ne stresam prea tare!
greieras imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori sa va faceti bine repede repede
noi iesim un pic la plimbare ca e sufocant in casa. cred ca am gasit formula castigatoare: astazi am si facut o gramada de treaba si am si reusit sa vb cu voi, deci asta este!!! pacat ca am gasit-o asa tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! deci: cand vin la pauza de tigara iau si laptopul cu mine si citesc si scriu!!!ura!!!!

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea, azi nu vin in parc, am treaba multa acasa, la mine e dezastru, jucarii peste tot, haine de calcat si mancarica de facut.Singura nu mai fac fata, mai ales ca, Cristi doarme max 2 ore la pranz, recunosc mai dorm si eu cu el( azi am dormit si eu aproape o ora) ca altfel nu mai rezist.Maine imi duce tati masina la revizie dupaamiaza, iar dimineata nu ne trezim decat tarziu s pana papam se face 12, deci cel mai sigur vineri, oricum mai vb. Tu pe unde te plimbi prin IOR?????????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

greyeras sanatate multa.

Rodica, pe unde umblii???????ce face Darius?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa merge Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Imi fac si eu un picut de timp sa va scriu vreo doua vorbe ,mi-a venit colega la servici ,dar mi-a plecat cumnata care statea cu TEO la mare ,asa ca tot pe fuga sunt ,biata Teo sta o zi cu mama ,o zi cu cealalta cumnata ,eu aranjasem sa stea cu o vecina care imi este ff buna prietena ,dar ea tocmai ce a nascut ,ne-a luat pe toti prin surprindere avea DPN pe 25 august ,ideea este ca a nascut ff greu ,bb este micut si a primit la nastere nota 4 ,ea a nascut aseara si ei i-a spus abia acum o ora ca bb a primit nota 4 la nastere , voi ce stiti ,ce complicatii poate sa apara ,intru si eu sa caut sa vad ce si cum ,sper din tot sufletul ca totul sa fie bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Maria, imi pare rau sa aud despre prietena ta. \Dumnezeu face minuni si bebelusul poate recupera miraculos de rapid!

Din pacate nu stiu mai mult decit stie toata lumea despre scorul Apgar. Cred ca la bebelusii cu un scor sub 7 este nevoie sa fie asistati.

Nu s-a putut face cezariana?

Doamne ajua sa fie bine!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Sim, nu stiu cind vom veni noi doua. Poate in septembrie...
Asa e, avem Cora-cred in apropiere.

In dupa-amiaza acesta Daria a papat 1/3 dintr-o sarmalutza si vreo 10 linguri de ciorba de perisoare!!!
Wowwww, cred ca o trec pe mincare cu adevarat de adulti. Asta inseamna ca va trebui sa gatesc mai mult. Mincarica la cuptor si la abur era usor de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna searaaaaa.

Iaca am avut o seara plina, abia acum am reusit sa ma asez si eu 10 min la calculator, inainte sa culc fata. Gata bagajele ei pentru maine, zau sunt satula de atata facut bagaje.

Papanash, mi-am amintit ca ai zis ca inca nu te-ai obisnuit cu Ghighi biped. Exact asa ma miram si eu la Alex. Dar sa vezi cand incepe sa deschida usi si te trezesti cu el in camera deodata cand nici nu te astepti, de iti sare inima. Ca sa nu mai zic cand vrei sa il culci si el tot vine inapoi.

Carpatina, hmmm, asa e? Nu rad?

Alinamuller, stiu si eu cum e cu copil cu care e mai mare dragul sa mergi cu masina. A rabdat ea 16 ore de mers fara probleme. Iata ca acum am unul care are terebentina si reducem pe cat posibil drumurile cu masina. Oricum inteleg ce nebunie de bagaje pentru o luna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Uram si noi mamicii constantence Myral

Mergi la inceput