Carucior tip landou din lemn pt. papusi
Buna seara, tuturor !
Caut,cu disperare, de ceva vreme, un carucior tip landou din lemn pentru papusi. ( ca obiect de decor ). Sper ca unii/unele dintre voi stiu despre ce vorbesc. Arata extraordinar de bine si imi doresc foarte mult unul, la care sa atasez, biensur , o papusa bebelus delicata. Problema e ca nu am gasit decat la Tg.Mures la galeriile comerciale, dar nu era din lemn ci din fier forjat. Am cautat si pe net dar n-am gasit nimic din ceea ce ma intereseaza. Ma puteti ajuta voi, cumva, in sensul asta ? Multumesc din suflet !
Raspunsuri
dana d spune:
Cred ca stiu la ce re teferi, ceva retro. Foarte frumos, am vazut in filme vechi sau in poze. Cred ca pe la artizani populari din aia de pe la bazaruri pe la munte sau chiar poti comanda la un mester din asta numai sa ai o poza ceva.
Era si o firma care facea jucarii de lemn, o gasesti pe la baby expo sau alte targuri de gen.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
mcm spune:
Am vazut asa ceva intr-un catalog cu jucarii din lemn al unei firme nemtesti. Dar in Romania nu am vazut, probabil nu se fabrica si nici nu importa din cauza costului ridicat (al produsului sau al transportului). Ai putea incerca in Germania sau sa rogi pe cineva sa-ti aduca de acolo.
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii
Noa spune:
Incearca la Magazinul Boribon, e langa PIATA GEMENI.La ei am vazut asa ceva.
Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!
Leah spune:
Am mai vazut asa ceva la mesterii care vin la targurile la Muzeul Taranului Roman (daca nu ma insel urmeaza unul de Sfanta Maria in septembrie), la targurile de cadouri de la Dalles (unde vin cei cu jucarii din lemn, din pacate urmatorul e abia de Mos Nicolae) si la Baby Expo, acolo vin mai multi producatori de jucarii ecologice - tot in septembrie urmeaza unul. Asta in Bucuresti.
Am mai vazut si in alte orase, de ex in Iasi e un magazin cu jucarii ecologice in complexul Felicia si au de toate acolo.
Nu ai mentionat din ce oras esti, pentru ca producatori de jucarii ecologice (din lemn) mai sunt si in Suceava, Brasov, uite unii din Satu Mare: www.amik.ro si dai la jucarii pentru copii, caruturile sunt pe a doua pagina.
Bafta sa gasesti ce cauti!
Leah
Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/