Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ursulet,de acord,dar cand am vazut ca au trecut 5 ore si ea tot nu cerea,sa o las sa stea nemancata sau sa scada in greutate??Eu o tot incerc si ii dau cand vrea,am renuntat la program ca nu merge,dar NU VREA..Si,adormita in brate,ff rar se intampla plus ca ma rupe de brate..
Si,va trebui sa-i luam leagan,intr-adevar..
Bravos pt Vlad!Succes la pufait.
Nb

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

Recunosc, am mai tras la mare ca eram fara copchil ce mele

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Bravo Ursulet pt. intoarcere! Mai, astia mici s-au vorbit azi sa se intoarca toti!

Vad ca pe noi nu ne felicita nimeni

Mersi pt. raspuns Ursulico.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Am zis aseara ca vin cu bata dar n-am putut din motiv de copil razgaiat pe care il dez-razgaiez eu imediat ce ajung acas' ;)
Apoi am spus ca nu mai zic nimic avand in vedere ca totul e istorie dar Delphinas m-a facut sa am curaj sa-mi spun si eu cugetarea creata. Azi noapte cu riscul de a-mi trezi odorul (Pc-ul e la el in camera) am citit cu sufletul in gat si cu un ochi pe odrasla si altul pe monitor marea galsheava.
La sfarsit era totul varza in cap si n-am mai avut putere sa concluzionez. Vedeti voi...sa traiesti departe de casa, departe de familie si prietenii de-o viata nu-i usor. Si mai ales atunci cand in tine creste o viata, cand esti tanara si totul e nou pentru tine. Si gasesti prieteni,fie ei si virtuali, cu v-am gasit pe voi..si esti cel mai fericit. Cateodata nu poti spune totul parintilor sau chiar ei poate nu stiu ce sa iti raspunda...voi mi-ati fost aproape. Ne spunem uneori aici lucruri pe care parintilor nu le spunem sau...poate nu-i mai avem alaturi. Frati si surori n-am...voi mi-ati fost surori si poate sunt lucruri pe care nu le spunem surorilor, sau nu avem surori si frati, ori sunt prea departe. Ne cunoastem de cateva luni bune, stim unele despre altele o gramada de lucruri, ne-am sfatuit, ne-am varsat oful, ne impartasim bucuriile. Cand bebe mai pune un kg, cand ii mai iese un dintisor...stie fratele, sora, soacra?...sau fuguta ne repezim sa spunem pe crenguta????? SI ATUNCI DE CE? De ce sa stricam toata prietenia asta din cauza ca o sclifosita de bona cere nu stiu cate milioane, ca unii se spala sau nu, ca unii iau spaga si altii dau,... Mi-ati fost mereu aproape si atunci cand am avut nevoie de sfat m-ati ajutat. Imi sunteti toate dragi si n-as putea sa spun ca vre-una imi este mai aproape sau nu. Mi-e draga Naty si n-o sa uit niciodata cum am plans de emotie de fiecare data cand Iulia avea vre-o problemuta. Nu pot nega si nu cred ca poate vre-una rolul ei in tot ce inseamna Randunici. Si sa stii Naty ca atunci cand noi toate eram pline de emotie cand tu trimiteai sms-ul acela: Maine imi fac cezariana...si botul acela de 1300g se zbatea pentru viata NIMENI n-a conditionat niciodata nimic si tot sprijinul, zecile de sms-uri, mesajele si tot ce a insemnat NATY-IULIA au venit din sufletul tuturor fetelor. Tuchi, Naty va iubesc si va respect munca si va doresc din tot sufletul sa va realizati profesional pentru ca meritati. Olgutz aportul tau la "bunastarea informationala" a crengutei nu poate sa-l conteste nimeni. Ursulica care luni de zile ne-ai adus zeci de surasuri pe fata cu bancurile si poantele tale primeste o imbratisare mare. Amira, desi a venit putin mai tarziu esti o randunica super...super.Mimo...carisma ta ma face ca de cele mai multe ori sa iti citesc mesajele de doua ori. Fiecare suntem unice si sa nu uitam ca prietenii adevarati isi recunosc calitatile si isi iarta defectele
Ca se da spaga in sistemul sanitar sau nu se da... dar unde NU se da spaga in Roamnia??? Eu nu condamn atentiile( sa nu dati cu rosii am zis atentiile), asa ne-am nascut, am 30 de ani si de cand ma stiu exista in Ro si vor mai exista. Eu ii condamn pe aceea care NU SERVESC FARA SPAGA. Doctorii care lasa pacientul in voia sortii...daca nu da... Carora nu le pasa DACA NU PRIMESC. Sa va spui un caz de viata: Am o ruda medic chirurg. Are 37 de ani, N_A cerut niciodata spaga si a tratat egal pe fiecare. Nici acum nu are apartamentul lui personal si locuieste in chirie....si e doctor chirurg cardiolog, are 37 de ani...fire-ar a dracu de sistem imbecil...nu si-a permis unul proprietate ca atunci cand stransese si el ceva a venit bum-ul...si adio. EEEE cand era el la inceputuri si a primit prima lui punga de Jacobs...bai frate nu e cafegiu, da asa se bucura ca un copil. Si omul ala s-a ridicat fara pile si si-a luat rezidentiatul pe merit. da io de atunci nu mai condamn atentiile. Pai a venit o tanti si cu lacrimi in ochi i-a sarutat mainile ca i-a salvat mosulicul (facuse un preinfart) cu cata dragoste i-a dat o gaina. Si asta ...ce naiba era sa faca el cu gaina. Va rog DIN TOT SUFLETUL luati-o domn doctor e din tot sufletul se ruga batrana. Ce-am mai ras cand ne-a povestit.Cateodata oamenii dau dupa posibilitati, din suflet nu din obligatie. Chestii ca astea sunt adanc intiparite in mentalitatea noastra. Da cand doctoru' i-a zis la socrul meu (soacra-mea fiind cu accident cerebral) ca daca aduce banu o opereaza daca nu.... nu...aia e de condamnat. Ca p-aia nu-i intereseaza ai sau nu...
Tara asta e plina de oameni saraci da si cu bani si boala nu intreaba. Si daca un patron care are 3 firme face diabet de ce s-o condamn pe Tuchi ca ia 100RON. Pai ala are conturi de zeci sau sute de mii de euro. E pacat???? Da ca sistemul asta cretin o plateste 10 mil nu-i pacat??? Asa ca ...parerea mea spaga asta e cu 2 fetze.
Acu tre sa plec ca ma asteapta o zi urata maine. Azi am alergat ca bezmetica cu niste dureri infernale de dinti ca sunt in cantonament dentar. Va pup pe toate si uite ca mi-am spus si eu cugetarea creatza. Va rog ...cititi si doar atat.
Nu uitati ca suntem aicitoate unite de un lucru nemaipomenit de frumos: MIRACOLUL VIETII. Naty...si restul stolului, pretuiti darul ce ne-a unit si care ne-a strans impreuna. Nu e primul meci dar sper sa fie ultimul. Si la incheiere va mai spun doar atat: CE N-AR DA DIANA SA FIE AICI CU NOI!!! si cu asta am spus tot. Sa tineti mereu in minte propozitia asta cand va mai arde de certareala.
Va pup si sa stiti ca Toate imi sunteti dragi.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriuta

...chiar mi-au dat lacrimile, pe bune!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Adriuta
No comment!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

buna seara!
stela, cam asa s-a intamplat si la mine. eu nu am rezistat sa o las nemancata, am fost slaba, si am inceput sa ma mulg si sa-i dau bibe. urmarea a fost ca nu a mai vrut niciodata sa mai traga la san. urla ca din gura de sarpe numai cand ajunge in zona. asa am pierdut acel sentiment magic. apoi daca nu doarmea si o vedeam obosita si sacaita, o infasam usurel intr-un scutec de finet, o luam in brate si o leganam usor si ii vorbeam pana adormea. asa facem de fapt in fiecare zi, pt ca acum nu mai poate adormi singura.

Mergi la inceput

f frumos adriuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

si ma alatur mamicilor ai caror copilasi nu dorm ziua. pe raisa greu o pacalesc, leganata in brate si apoi obligatoriu trebuie sa stea cineva langa ea, daca nu in 10 min se trezeste si maraie de oboseala. cred ca am gresit si cu biberonatul si cu leganatul dar nu am reusit sa fac altfel. urmarile: ma mulg mereu si raisa nu stie sa adoarma altfel decat in brate. plus ca e dependenta de brate si cand e treaza. nu o pot aseza niciunde ca urla. in carut nu sta decat adormita, niciodata cand e treaza. nici in scoica, nici in leagan. numai TZOP pe umar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Adriutza ca m-ai scos din butoi.
Am vrut sa ma destind nitel intrand pe forum, ca n-am avut o zi prea grozava nici azi, nici ieri si cand colo... ce sa vezi?! Galceava pe crengutza!
Nu comentez motivele, prefer sa raman neutra, insa m-am indispus teribil... Mare pacat!

Sa fac totusi o mica scrisorica:
Luny, scuze ca n-am fost pe faza la mesajul tau, n-am mai intrat pe forum dupa aceea, altfel ne-am fi intalnit la un pescuit . Poate data viitoare. Am fost la Movilita, nu a prins cine stie ce peste randunoiul, dar ne-am destins.
Sovi, am ajuns si eu la concluzia ca e prea mica Andreea deocamdata pentru jumper. E foarte contrariata cand o pun in el, nu stie ce se intampla, asa ca n-o fortez, mai asteptam. Numai ca in ritmul in care ia in greutate, sper sa mai ajunga sa se joace in el.
Stelutza, cam asa patesc si eu cu Andreea. Ea ar suge din ora in ora, insa cand o pun la san, suge 5-10 minute si, ori adoarme cateva minute, ori se frichine, scapa sanul, nu-l mai vrea si, daca vreau s-o mufez, se incordeaza si incepe sa planga. Uneori ii da drumul brusc si incepe sa planga si, inainte de a o pune din nou la san, trebuie s-o iau nitel in brate. Mi-e tare teama ca nu cumva sa nu mai vrea sanul, fiindca nici bibe nu vrea si, ca sa-i dau laptic cu linguritzaa. Nici ea nu prea mai doarme ziua, cum zicea si Cleme, atipeli scurte, chiar si leganata cu carutul sau cu patutul. Azi, de exemplu, a adormit cu greu o jumatate de ora, pe la 4 dupa-amiaza, dupa ce vreun sfert de ora am leganat-o cu patutul si i-am cantat nani, nani. Nu stiu ce are, mai si tresare in somn si se trezeste plangand... Slava Domnului ca doarme noaptea!
Clau, imi pare nespus de rau ca te chinuie Rebe noaptea, ma mir cum de mai rezisti psihic, eu as ceda nervos. Pe mine oboseala ma face foarte irascibila, e de ajuns frichineala Andreei din timpul zilei pentru asta, daca ar mai fi si noaptea la fel...
Cuscra, te admir pentru felul in care iti organizezi timpul. Bravo tie ca ai timp si pentru tine! O mamica fericita, inseamna un copil fericit,
Ali, felicitari pentru intoarcere, la fel si Cuscrai! Andreea mea e puturoasa la capitolul asta, inca nu schiteaza nici un gest c-ar vrea sa ia alta pozitie.
Am vazut poze superbe de bebei frumosi si dulci foc: Movalinde in excursie (sa va fie de bine si, Naty hai inapoi, te rog !), Mufarinul de Luny, puiul de Ursuletz, Barosanel de Simo in poponet, la fel si Rebecutza de Clau, un ginere somnoros intr-un colt de pat si pe cuscra balacindu-se, printisorii lui Delphinas, o mami improscata cu noroc . Sper sa nu fi uitat pe cineva.
Iau si eu notite despre problemele cu care se confrunta mamicile cu bb-i diversificati si ma gandesc cu groaza la ce ne asteapta. Dar..., bucurosi le-om duce toate, ca doar sunt puii nostri mult iubiti si doriti!

Si, astea fiind zise, va doresc noapte buna si linistita!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput