Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

M-am intrecut pe mine insami, am fost pina in parc cu masina Si acolo, ce sa vezi...o toneta Betty Ice, una cu pepsi si tot asa....zic, sa ma uit mai bine pe lac, sa vad eu cum e cu lumina lunii, merge sau sta si ce-am vazut? Matasea broastei!Nene, in tara asta nici zen nu poti sa mai fii!
Lunyiertarea era pentru ca te uitasem in scrisorica
Nu zic nimic despre costumul de baie, ca-mi venisera 10 rautati in varful degetelelor una-doua, asa ma inspira pe mine soacrele Si-a gasit canapea?
Bubuciocolata e 65% cacao,Heidi cu portocaleDar sa-zi zic ce-am facut saptamana trecuta? Am luat eu Lindt cu 99% cacao, smechera...cea mai buna...vin acasa, musc cu pofta cum numai un gurmand stie sa muste, inchid ochii ca-n reclama sa simt savoarea si ce crezi? Bey, mi sa umplut gura de cacao de parca as fi mancat cacao pudra direct din punga, mi s-au uscat mucoasele, mi s-au inrosit ochii...am baut 1 l de apa instant si-mi venea sa ma spal pe dinti cu CIF...asa ca intelegi, si pe asta am gustat-o cu retineri , dar e tare buna!Inghetata se gaseste la Auchan, Cora, Selgros...scrie diet pe ea.Si mai e si frisca fara zahar, pui tu fructoza, bun!
Ma duc sa imbaiez odorul si revin!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde sper sa vrea sa dea caruta de bani pe costum de la Triumf, zice ca mai mult de 1 mil si ceva nu vrea sa dea..poate or fi si la banii astia..nu am nimic cu plinutele/grasutele, am cate ceva cu soacra, dar nu cred ca stii din intamplarile care au dus la asta, mai povesteam eu p-aici..
am vazut Sean cu kk pe mami si e super slingul, Vio!
Stela, iesi la joaca!
A, si Stefanut e haios cum doarme pe latul patului!!
gata, ma bag in pat. NB!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

aa, mimo, am uitat sa va zic cu mobila soacra-mii: si-a comandat de la Mobexpert pana la urma, si ar trebui sa vina saptamana viitoare..iub zice ca e misto, dar o caruta de bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari...nu cred ca mi-ati simtit lipsa...tot supi si stresi sunt..stau pitita,dar daca ma chemati, vin sa-mi spun oful.
Sunt f supi si cred ca incep sa pierd laptele.Ma terorizeaza psihic Teo.Va tot spuneam ca nu mai vrea sa manance.Frate,am lupte greco-romane cu ea sa manance,nu mai vrea si nu mai vrea sa se apropie de san,incepe urletul.Si e (inca)lapte.Am incercat toate metodele:a
stat si 5 ore nemancata,ar mai fi stat dar deja ma ingrijorasem si ce m-am mai luptat sa o fac sa ia sanul.La alta masa,dupa 3 ore a inceput urletul (de foame,normal),dar iar avem lupta ca sa manance.Cum simte ca e in pozitie de san,incepe sa urle si nu mai vrea.Am incercat si culcat,dar tot nu merge bine.Nu stiu frate ce sa intampla cu ea de la o vreme.Acum,dupa lupte mari,am desfacut cutia cu Humana,in speranta ca poate mananca biberon.De unde,a tras 2 guri si nu a mai vrut..Dupa care,am fortat-o la san si nu am lasat-o pana nu a prins sanul.Si l-a prins,dar dupa ce am innebunit de nervi.Deci,mananca pana la urma dar dupa lupte mari sa o fac sa prinda sanul.Apoi,iar il lasa,iar il prinde si nu mai imi dau seama cat apuca sa manance...Si cred ca au revenit si colicii ca o apuca
niste crize de burta...Noaptea sau dimineata cand e somnoroasa,nu avem nicio problema.Deci ziua se intampla totul.S-a marit,vad ca e curioasa cot la cot cu Mufa,nu-i scapa nimik si nu mai vrea in pozitie de san.Ofof..maimai.
Pe de alta parte ma chinui cu ea fiindca nu vrea sa doarma ziua.Am incercat tot,nu reusesc sa o fac sa adoarma ziua orice ar fi.Macar noaptea doarme,slava Domnului.Adik,pica lata dupa asa zi plina.Parca si Clau zice ca are problema asta cu Rebe.Numai in scoica in masina am vazut ca adoarme,si inca repede,altfel,e numai cu privirea peste tot,dar somnul nu o ia.Randunoiul zice sa-i facem intuneric in dormitor,dar nu stiu daca e o idee buna sa o invat asa.Ar insemna sa adoarma numai asa tot timpul....Nu stiu ce sa mai faccccc!!!!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mimonix

M-am intrecut pe mine insami, am fost pina in parc cu masina Si acolo, ce sa vezi...o toneta Betty Ice, una cu pepsi si tot asa....zic, sa ma uit mai bine pe lac, sa vad eu cum e cu lumina lunii, merge sau sta si ce-am vazut? Matasea broastei!Nene, in tara asta nici zen nu poti sa mai fii!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

eu sunt inca ZEN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Mimo

- o data pt. matasea broastei
- si o data pt. ca ai vrut sa te speli pe dinti cu Cif
- ma gandeam eu ca aia cu mult cacao e naspa. Uite, din aia cu portocale n-am incercat!

Sunt loz, daaaa????

Steluta...cunosc luptele greco-romane...asa facea si Stefan, dar el nu mai vroia deloc sanul in cele din urma, doar daca ma mulgeam si ii dadeam din bibe Si asa rau m-am stresat si eu atunci, ca va povesteam si voua, ca a luat 200 g in 2 saptamani...si de-asta am renuntat...si e bine mersi pe formula si gata!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

stela sa nu aiba vreun alt fel de discomfort de nu vrea sa pape...sau poate e doar o zi proasta..
Cu somnul ziua, mai bine o culci tu, in orice fel, dar nu cu intuneric in casa ptr ca-si pierde notiunea de zi/noapte si se da peste cap si mai rau..daca nu merge, las-o in ritmul ei, pana la urma tot se culca ptr ca va obosi..Si Mufa a mancat ff prost azi, cateva minute, dar eu nu-l fortez si nici nu ma sperii asa usor, e clar ca nu a avut chef, a vrut doar joaca si raset toata ziua! si asa a obosit si a si adormit de vreo 2 ori cate o ora jumate..
Sunt ZEN inca, am mai spus!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, offf, imi pare tare rau, ce sa zic, suntem niste randunici mai chinuite de puiuti , dar lasa ca se schimba treaba cand se fac ele mari. Eu asa ii zic mereu Rebeccai, vede ea peste cativa anisori cand o pun sa-si stranga jucarelele, sa-si faca ordine in camera si mai stiu eu ce mi-o veni atunci!
Ce sa zic la mine este exact inversul situatiei tale, ea n-ar mai lasa sanul ,iar ziua doarme foarte, foarte bine, in schimb noaptea e cu frichineala si cu vreo 5-6 supturi!!! Acum a adormit, oarca vad ca la 11 e prima frichineala si daca nu o pun la san se trezeste de-a binelea si plange. Daca o pun la san se culca instant la loc! Asa ca am hotarat s-o las in pace , o sa se regleze singura la un moment dat, iar acum o sa-i dau de cate ori cere, asta e!

Mimo, dar asa ii dau seara, 200 ml de lapte la bibe, uite acum o jumatate de ora a papat 175 mo, e binisor, dar nu-i tine mai mult de 3 ore de foame din cate am observat! Meyyyy, sa dormi tu pana la 10 azi, m-am inverzit de invidie cand am citit!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Ma duc sa cololez cu Vladut in camera lui
Revin dupa ce-l culc!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput