Puiuti de Randunici 2008!! (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

simo...fii cu ochii in patru...ca maine poimaine il pune Sam jos pe David...ce lupte greco-romane vei avea in casa peste vreo 2 ani...

sovi...si eu suspectez bostanul de vina...plus burtoiul...iar aia cu gandeste e sigur...ca am zis ca seamana cu socru'miu...un om ce ii merge mintea brici...dar e tare tacut...si soacra lui tot imi zicea:..."bun ginere am eu...dar atata tace...eu nu zic ba...ca il inteleg ca gandeste...dar sa spuie si la altii ce gandeste!!!!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo 27 ! stiu ca e greu, eu care am plins o sapt cind l-am trecut pe lapte praf, dar sper sa fie bine.....

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mai,Gecko,nu am stiut sa le zic asa...tb neaparat sa fac o poza sa vedeti daca e chiar asa de turtit,sau mai are vreo sansa
Luny,al meu nu e fornait!Ce-i drept nu ii pun nici apa de mare in nasuc ,nici nu l-am mai "aspirat" de curand!daca vad ca are mucisori,ii iau cu betisoare...bine,protesteaza,dar apoi rade!
Clau,sa-i fie de bine lui Rebe pireul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, si Mufy are momente cand fornaie, nu non stop..dar fornaie!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Luny, Andrei numai e fornait , dor il curat dupa baie, si nu ii place , asa rau ma bodogane, de vai de mine.
Clau si eu i-am mai dat lapte si apoi piure si a functionat , acum nu mai papam lapte decat seara si noaptea, in rest diversificat in totalitate si sunt multamita.am clanul din titan

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Luny,Clau,Gecko-
Eu nu ii dau la Barosanel 2 ani pana il pune pe David la podea,cred ca 1 e de ajuns

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

AA,Am uitat sa-i multumesc lui Sovi pt ideea cu jolly jumperul...Sovi,mi-ai facut Barosanelul fericit!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

simo,super.barosanelul
gugulina,mea,are,capul,prea.tuguiat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cuscra, tot voiam sa-ti raspund si nu mai apucam...
Cred ca e cea mai buna solutie pentru Andreiu tau! Macar asa ai incredere, nu stai cu inima indoita la servici ca cine stie cum se poarta bona cu puiul mic, daca face tot ce trebuie. Chit ca-ti va fi dor de el, eu zic ca e cel mai bine asa. Si mai ales ca o sa mergeti saptamanal, e chiar ok. Plus ca o sa fii ocupata cu serviciul, ai zis ca stai pana pe la 6, 7 seara, apoi vii obosita acasa, abia va relaxati putin impreuna, tu si randunoiul! Iar in weekend va incarcati bateriile cu Andreiu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

M-am epilat si sunt f frumaosa
Barosanelu' e f f frumos

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput