Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

I'm back!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello..
no, a intrat nisip in scutecel au ba?
am fost si noi week-endul trecut la unguri, da am luat scutecele dejeaba..am mai dat si 30 de lei pe ele..ca a fost vremea rea pt bbita

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui Victo

hello..
no, a intrat nisip in scutecel au ba?
am fost si noi week-endul trecut la unguri, da am luat scutecele dejeaba..am mai dat si 30 de lei pe ele..ca a fost vremea rea pt bbita

Am revenit mai devreme decat era prevazut...Ar fi trebuit sa mergem si la Vatra Dornei,dar cu inundatiile astea...mi-a fost frica...sa nu va privez de placerea de a ma avea printre voi... Am amanat muntele pentru cand isi va reveni vremea.
Deci,in concediu a fost...hmmm...bine....
Trecand peste faptul ca am plecat la 3 dimineata din Iasi si am ajuns la Saturn la 4 dupa amiaza,asta pentru ca a ratat barbata-miu o stanga pe undeva si mai apoi am vizitat "frumusetile" Dobrogei...
Trecand peste faptul ca vremea a fost cand asa cand asa...
Trecand peste faptul ca fata mea a facut febra 39,pentru 3 zile la rand,cu o vizita pe la urgente si apoi la medicul de familie al unei bune prietene de pe DC din Mangalia si mai apoi eruptia unei rubeole in toata regula...Aici ma felicit si-mi dau mii de pupici ca nu i-am dat antibiotic,la sfatul medicilor ce-au vazut-o si ca am rezistat eroic insistentelor lu' barbata-miu
Trecand peste faptul ca in ultima zi am facut o indigestie in toata regula si cu tot tacamul,de n-am fost in stare sa fac nici bagajele sa venim acasa...
TOTUL A FOST BINE SI FRUMOS!
Cam asta a fost,in mare,aventura noastra pe litoral...Pozele inca nu am apucat sa le descarc,cand o voi face am sa va arat si voua fo cateva...Nu toate cele 4-5 sute ce le-am facut...

Deci,scutecelele nu le-am folosit ca n-am mai intrat in apa,nu numai ca eram cu febra dar si pentru ca nu i-a placut.Oricat am incercat nu i-a placut si basta.
Incerc sa mai citesc din urma si revin. Nici nu mai stiu unde am ramas.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

booon..am pricipit cum fu aventura..

concluzie..donam 2 pachete de scutece little swimers..marimea 7-12 kg..:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bianca cum a fost la doctor Astept vesti

Miha bine ai revenit ! Imi pare rau de aventurile cu sanatatea dar bine ca per total v-ati distrat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Desyderia spune:

Victo, am vazut ca esti din Cluj. O mica intrebare: de unde ai cumparat scutecele little swimmers? La Auchan am cautat pana acum doar dar nu am gasit. Cate sunt intr-un pachet si cat costa? 30 ron? Am inteles bine?
Vreau sa cumpar si eu pt cand mergem in concediu sau chiar si pe aici pe acasa prin piscinutza....dintr-aceea mica mica mica

Nu am mai intrat de multe zile, am fost tare ocupata. Dar v-am citit cat de cat.

Pe noi de ce nu ne trece nimeni in listutza? Curand implinim si noi 8 lunisoare si nu ne poate felicita nimeni daca nu stie

Fetelor, va pupam pe toate din tot sufletelul nostru. Toate problemele vor disparea ca prin magie ! Si mofturile unora dintre pici, printre care si al meu , si problemele de sanatate, tot tot tot. Si asta pt ca noi problemele !
Fug sa-i dau papa la pui....in caz ca mananca ....

Tai tai

Mergi la inceput

desyderia, da din cj sunt..de la cora am luat scutecele.tu in ce zona stai?eu in Buna-ziua..dc esti aproape, ti le dau pe ale mele cu 30 de ron..ca n-am ce face cu ele..pna la viitorul bb..

Mergi la inceput

cu-cu..ati adormit fetelor?

am si eu o intrebare pt fetele care au masina de spalat vase.
ce etergenti folositi, din ala, tip pastila..sau separat//eu am vrut sa pun separat, insa gasisem doar sare si solutie de clatit..dar nu si detergent..trebuia sa iau din asta stil pstila?

asa..voua vi se pare ca se clatesc bine vasele? ca mie mi se pare ca raman asa..nu stiu..nu neaparat unse..dar alunecoase asa la mana..si prin urmare..eu le iau si le mai clatesc inca o data....deci mare branza fac eu cu masina mea de spalat vse..probabil o sa ma usture la plata curentului si a apei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

am vazut iepurasul sofi...indragostita de cani de plastic..
mai, in ultimele pozici are si falcute..

Mergi la inceput