Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
RGE spune:
FETELOR VA MULTUMIM DIN SUFLET SI VA PUPAM!! LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA TUTUROR FLACAILOR SI PRINTESELOR!!! VA PUPAM!!
LA MULTI ANI YASMI!! te pup Lavinia.
..noi am facut 9 luni dar cam urat..ne-a dat ieri al treilea dintisor..tot jos..dar l-a chinuit saracul vreo 3 luni..de abia ieri a reusit sa iasa ..i-a curs si putin sange de cat l-a chinuit...in rest bubu merge de-a busilea peste tot..se catara pe toate alea..mai devreme i-a cazut un scaun in cap ca s-a ridicat pe el in picioare...in picioare se ridica dar nu reuseste sa faca pasi ..cade in nas
..groaznica perioada....am ajuns sa fug din baie cu chilotii in vine
..ca in 2 minute cat stau eu ca omul pe buda el din dormitor ajunge in bucatarie is trage de usa de la cuptor....cam atat despre noi momentan..trebuie sa fug iarasi din pacate...o sa incerc sa mai intru sa punem si ceva pozici.
SALUTAM TOATA GASCA DE MAMICI SI BEBICI!!
ANK mai avem putin si punem majorete![]()

------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Tu esti bortomega ...si ce ma tu nu mai reprezinti nimic in casa aia ?Vrei sa spui inca o crapatura![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui ancadragoman
Tu esti bortomega ...si ce ma tu nu mai reprezinti nimic in casa aia ?Vrei sa spui inca o crapatura
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
ma gandeam eu ca vei comenta la faptul ca e a doua crapatura

... am vrut sa vad daca ti-ai pierdut antrenamentul RGE ma bucur sa te mai vad stergand praful de pe DC

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
I-am facut lui Raul un iaurt cu prune
...daca nu se trezeste mai repede ..poate ma reped la el ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Aaaaa si mi-a luat dragutul meu sot o camasa de alaptat rozzzz....Cu Raul mi-a luat albastra ...se pare ca ma asorteaza si pe mine cu burtanul 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Beiiii dar chiar vb singura
......??????!!!!!!!!!
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui Ank83
Beiiii dar chiar vb singura......??????!!!!!!!!!
AnkRaul
17.10.2007
side
care creste asa
Poze Raulito
vrei putina companie???
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
Cum sa imi pierd maica antrenamentul?
La Raul sau la iaurt te repezi?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
roxule, pusi inapoi!!!! hai intra mai des pe aici!!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
popbianca spune:

lalaD...stai linistita...nu e aici cu suparare...ne spunem parerile si experientele
laptele il bea cu biberon avent 4 gauri...si si asa se mai ineaca cateodata sau ii curge din gurita....
asa fac si eu....daca nu vrea legumele si e prea obosita , ii e somn...bag laptele la inaintare...legumele urmand sa le manance cand se trezeste
ea nu scoate mancarea din gurita...dar daca a inchis odata gura...gata...acolo nu mai intra nimic
ref. crispat...crede-ma ca deja am emotii la fiecare lingura...o mai vrea sau nu ...?
dar nu o bruschez, nu strig...DD fereste
felicitari mancaciosului....sa-i fie de bine!
multumim Ank83!!!
....ce sot dragut ai...ca si al meu!pe al meu nu il mai poti opri din cumparaturi pt. mica... in concediu, in Grecia, apoi in Austria...sa vezi ce de bani cheltuiti pe sfarleaza asta mica
eladea2005...si mie imi e tare mila ...dar ce putem face , decat sa ne incredem in experienta si competenta altora...
bbYasmi...m-am gandit si eu la varianta cu iaurt/branzica si fructe proaspete...dar inca nu am ajuns sa o aplic
...timpul si comoditea ...si se strambaaaaa la branza ....
RGE...asta e ...nasoala perioada...dar si draguta in acelasi timp...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia