Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 11
popbianca spune:
noapte buna!
ca deja mi-e jena ...iar eu cu monologul!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
acum ca e dupa 12....LA MULTI ANI!!! lui LUCA de dany2007 precum si lui
CIPRIAN de cataro

acum chiar ca am iesit.....
creem spune:
Ne-am intors de la resaturant, a fost foarte frumos, a papat si fata cateva lingurite de supa chioara de pui
in rest am plimbat-o in brate pe acolo, ca e spatiu mare, pe malul lacului si loc de joaca pentru copii. A inceput maraiala in masina, am pus-o la tzatzi si a adormit...iar acasa nu mai avea somn dupa aceea
.
Eu ii dau iaurt tnuva, danone cremoso si mai nou yoplet (nu stiu daca am scris corect). Asta ultimul e foarte bun..imi place si mie.
Cu fructe inca n-am incercat...i-am pus eu caisa fiarta in iaurt si n-a vrut. Il papa doar simplu sau cu biscuite, dar cand e cu biscuite papa foarte putin din el, simplu mananca si unul intreg cateodata.
In rest , papa bun facut de mine...doar cate o lingurita doua, daca reusesc sa ii dau.
Greu cu diversificarea asta!
O sa pun si poze de la iesirea la restaurant![]()
Noapte buna!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui popbianca
buna seara!
sunt cu puterile la pamant....povesti lungi...
ancadragoman....nu mai zi..TE ROG...cand vad asemenea cantitati...ana nu bea pe zi atata lapte
eladea, normal...ca a crescut arata super flacaul tau!
pussi...da si ea e o impatimita a iaurtului de la humana, danonino...chiar si borcanasele de noapte ii plac...dar nu pot si nu vreau sa-i dau toata ziua numai asa ceva...plus ca acum cu diareea asta nu mai are voie lactate...ne hranim cu banane, orez, morcov si carnita
Bianca uite iti mai spun 2 pareri apoi promit solemn ca tac
- lapte : incearca sa ii dai laptele cu tetina care are gaura cea mai mare chiar daca ii dai lapte simplu ! Andrei de la 3 luni papa laptele numai cu tetina taiata in forma de cruce de la Nuk chiar daca are cereale in el , chiar daca e simplu . Bine el pana acu o luna manca jumatate din cantitatea de lapte zilnica cu seringa de Nurofen
Noi avem o problemuta cu frenul lingual care este mai scurt si care probabil va necesita o interventie chirurgicala si pentru el suptul este obositor, cat era mic chiar un chin ca nu putea sa faca ventuza corect pe san/ tetina. Asa ca ne-am adaptat cum am putut. Sincer iti spun ca nu am facut rabat la cantitatea de lapte zilnica , i-am dat-o fie ca a vrut fie ca nu in diverse maniere , ba cu tetina, ba cu seringa, culcat in pat, cu jucarii, fara jucarii, cu reclame ...tot ce a parut sa functioneze pe moment. Asa fac si acum si sub 600 ml zilnic nu il las.
- daca ii place iaurtul Danonino sau alt iaurt da-i cate un borcanel la fiecare masa solida ca nu pateste nimic ! Bogdan tot la asta facuse fixatie si a mancat cate 2 borcanele zilnic pana la 3 ani si nu au fost probleme.
Cand nu vroia sa deschida gura la piureul de legume apaream cu borcanul de iaurt si aveam 2 lingurite: una cu piure una cu un sfert de iaurt. Asa manca . Ti-am mai spus : a durat o luna .
Nu stiu cum procedezi tu , iti spun insa cum ii dau eu sa pape cu lingurita : lingurita plina , uneori cu varf, bagata in gura, peste limbuta, spre capatul limbutei ( gat) asa incat daca scoate , scoate minim 10 % din continut, restul e pe gat in jos .
Masa nu trebuie sa dureze mai mult de 15- 20 de minute deoarece atunci ajungeti la nevrozarea atat a puiului cat si a mamei.
Il vezi ca nu vrea , o pui jos , la joaca si incerci peste 10-20 de minute. Nu vrea nici atunci si e mult prea obosila ...lapte in bibe si la nani chiar de-i ora de legume . Nu-i bai , papa legumele cand se scoala si e happy.
Si inca o chestie si chiar tac :
- daca te simte pe tine ca masa este un chin si te crispezi atunci telepatic va fi si copilul la fel.
Multi pupici si sper ca nu te-am suparat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
lixa spune:
quote:
citat din mesajul lui ram0nica
Chiar, v-ati organizat pt maine la o plimbare in Herastrau? Ca as veni si eu...
Neata

N-am citit decat ultima parte... Si da, azi la 2:30 in Herastrau. Ai nr meu de telefon?
Darleena, veniti si voi? (iti dau PM cu nr meu de tel)
Gina? Felicia?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
eladea2005 spune:
quote:
citat din mesajul lui ram0nica
[LA MULTI ANI si de la noi pt sarbatoritii de azi!!
Ne-am intors si noi dupa un concediu de o luna (cu tot cu bebe). Ca sa va "plictisesc" un pic, am fost (3 sapt) la: B. Vidraru-Transfagarasan-Sibiu-Rm. Valcea-Olanesti-Govora-Horezu-Pestera Mu_erilor -inapoi la Bucuresti o zi sa facem alte bagaje- s-apoi o sapt. la mare la soAre (Saturn).
Si cum ne-am intors l-a apucat pe bebe urlatul si o tine intr-una asa.
Cred ca era singurul fara vreun dinte, dar i-a aparut brusc, la mare. In rest, observ ca incepe sa se ridice singur in fund fara ajutor si ar vrea sa se ridice in picioare, tinandu-se de bratul canapelei. In rest, nimic spectaculos pt varsta lui: nu zice mama, nu merge de-a busilea (ce-i drept a si "implinit" 13 kg ). Se pare ca ritmul lui e mai incetisor, dar nu ma deranjeaza.
Cele care ati primit DVD-urile? Ati apucat sa va uitati? Sper ca v-au placut...
Ank felicitari (abia asteptam sa aflu ce e bb2)! Chiar ca sunteti 'profesionisti' de ati reusit pereche!
foarte frumos... ce mi-ar placea si mie o astfel de tura prin tara... super... asteptam poze muulte...
am primit DVD-urile, super interesante...
mersi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
mamaaaaaa, ce grozavie...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
quote:
citat din mesajul lui dany26
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
fetelor azi i-am dat pt prima data carne de vita!
noi in casa nu prea mancam deci am luat vrabioara de vita...si mi se pare asa ca o guma desi am fiert-o o ora....
ce "parte" e cea mai frageda??parca manzatul dar ce portiune ?? si cat timp sa o fierb??
felicitari pt posesorii de noi dintisori!noi nu avem nici unul inca....
si eu ieri i-am dat pt prima data 3-4 pufuleti si tare i-au mai placut
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
si eu i-am dat manzat, nu stiu exact ce parte era, cred ca ceva muschi, da era foarte fragedae si moale..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui creem
Dany, eu as fierbe carnea la oala sub presiune 1 ora.
Pufuletii nu i se lipesc de cerul gurii, ca i-a da si eu mofturoasei mele?
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Nu se lipesc ,Maria mananca cam de o luna jumate
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
eladea2005 spune:
quote:
citat din mesajul lui popbianca
va ziceam ca ieri nu au reusit sa-i traga sange micutei mele la lab. de analize...asa ca am dus-o la spital (pediatrie), unde mi-au luat copila asistentele(a si inceput plansul....)si mi-au adus-o inapoi plansa bine impreuna cu 2 eprubete de sange...e putin vanata...asa de tare a plans....
bbYasmi, am stat putin la Timi (19-22)...mi-am luat masina de la service, ne-a prins ploaia aia turbata(caruciorul a ramas in ploaie) in parcare la mol...am reusit in final sa mancam(ca eram lihniti)...pituca mea de cand am asezat-o in scaunul de masina la plecare si pana la intrare in Sagu (de Arad) a urlat ....acum seara am auzit-o ...cred ca e si ragusita , saraca...dar era deja 23...cat sa mai fi stat...asa ca la intrare in sagu am tinut-o mai mult in brate si s-a mai calmat...in final a adormit
of mai bianca... saracuta copiluta...
draga de ea... ce mila mi-e de ei cand ii chinuie medicii...
mai ales cu luatu de sange... of of of of...sanatate la papusica si multi
de la noi!Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamarza
ANK83 felicitari pt pereche.
multumesc pt sfaturi fetelor.azi a fost super cuminte paula mea.cu somn normal fara plansete papa asa cum stie ea(ea cu lingurita de plastic-eu cu cea de inox mica mica plina cu papa).sa fie de la debridat? sa fie de la ceaiul de tei de la humana ce i l-am luat?important e ca e mai bine.cred ca sunt dintii de vina pt ca azi noapte am urmarit-o si cand plangea isi freca suzeta de gingiile de jos.ufffffff ce dor dintzocii astia.
acum spunetimi mie copilasii vostrii mai beau lapte?ca a mea pitica bea cam 450ml pe zi.si papa cam 100-150g piure(dimineata fructe cu cereale apoi urmatoarea legume cu carne,ficatel sau galbenus).la masa de la 19 daca nu vrea lapticul din bibe il amestec cu un danonino branzica cu fructe si asa il papa cu ligurita.e topita rau dupa iaurturile astea din comert cu fructe.voi de care iaurt folositi?ce marca e mai ok pt ei?ce le mai gatiti voi?ca eu am cam ajuns in pana de idei.s-a cam saturat donsoara de piureurile mele de legume.
paula mica(26.12.2007)
poze noi
eu i-am dat tnuva si milli .Si eu am mai renuntat la piureuri si ii fac tocanita de legume la cuptor,pilaf sarbesc sau normal,spanac,supe,ciorbe adica ii cam dau orice.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!