Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
Lala_D spune:
quote:
citat din mesajul lui dany26
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
fetelor azi i-am dat pt prima data carne de vita!
noi in casa nu prea mancam deci am luat vrabioara de vita...si mi se pare asa ca o guma desi am fiert-o o ora....
ce "parte" e cea mai frageda??parca manzatul dar ce portiune ?? si cat timp sa o fierb??
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Incearca sa cumperi din Cora sau Auchan vitel de lapte . Aia este cea mai frageda carnita din categoria "vita". Poti lua cotlet, vrabioara sau rasol alb de vitel de lapte.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui Lala_Dquote:
citat din mesajul lui dany26
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
fetelor azi i-am dat pt prima data carne de vita!
noi in casa nu prea mancam deci am luat vrabioara de vita...si mi se pare asa ca o guma desi am fiert-o o ora....
ce "parte" e cea mai frageda??parca manzatul dar ce portiune ?? si cat timp sa o fierb??
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZECOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Incearca sa cumperi din Cora sau Auchan vitel de lapte . Aia este cea mai frageda carnita din categoria "vita". Poti lua cotlet, vrabioara sau rasol alb de vitel de lapte.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Da da da! Rasol alb de vitel dau si eu Piului!
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
ram0nica spune:
quote:
citat din mesajul lui Ank83
Nu te mai tot ascunde!
Eu tocmai va felicitam ca ati reusit din prima... pereche!
popbianca spune:
buna seara!
sunt cu puterile la pamant....povesti lungi...
ancadragoman....nu mai zi..TE ROG...cand vad asemenea cantitati
...ana nu bea pe zi atata lapte
eladea, normal...ca a crescut arata super flacaul tau!
pussi...da si ea e o impatimita a iaurtului de la humana, danonino...chiar si borcanasele de noapte ii plac...dar nu pot si nu vreau sa-i dau toata ziua numai asa ceva...plus ca acum cu diareea asta nu mai are voie lactate...ne hranim cu banane, orez, morcov si carnita
felicitari pt. pisu si kk...si pt. dintisori(pt. toti iepurasii...
)
ram0nica, bine ai revenit...frumos concediu, nu stiu daca m-as fi incumetat sa ma duc cu copila...13kg?!a mea daca are 7,400!
vai, atata barfesc .....saraca fetita mea!
Ank83, super tare...fiecare copil isi gaseste metoda de deplasare...
creem, pofta buna voua si micutei!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
acuuummmm...LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor de azi...sa trimit repede sa mai fie 31...
IASMINA si GEORGE
popbianca spune:
va ziceam ca ieri nu au reusit sa-i traga sange micutei mele la lab. de analize...asa ca am dus-o la spital (pediatrie), unde mi-au luat copila asistentele(a si inceput plansul....)si mi-au adus-o inapoi plansa bine impreuna cu 2 eprubete de sange...e putin vanata...asa de tare a plans....
bbYasmi, am stat putin la Timi (19-22)...mi-am luat masina de la service, ne-a prins ploaia aia turbata(caruciorul a ramas in ploaie) in parcare la mol...am reusit in final sa mancam(ca eram lihniti)...pituca mea de cand am asezat-o in scaunul de masina la plecare si pana la intrare in Sagu (de Arad) a urlat ....acum seara am auzit-o ...cred ca e si ragusita , saraca...dar era deja 23...cat sa mai fi stat...asa ca la intrare in sagu am tinut-o mai mult in brate si s-a mai calmat...in final a adormit
rodicamarza spune:
ANK83 felicitari pt pereche.
multumesc pt sfaturi fetelor.azi a fost super cuminte paula mea.cu somn normal fara plansete papa asa cum stie ea(ea cu lingurita de plastic-eu cu cea de inox mica mica plina cu papa).sa fie de la debridat? sa fie de la ceaiul de tei de la humana ce i l-am luat?important e ca e mai bine.cred ca sunt dintii de vina pt ca azi noapte am urmarit-o si cand plangea isi freca suzeta de gingiile de jos.ufffffff ce dor dintzocii astia.
acum spunetimi mie copilasii vostrii mai beau lapte?ca a mea pitica bea cam 450ml pe zi.si papa cam 100-150g piure(dimineata fructe cu cereale apoi urmatoarea legume cu carne,ficatel sau galbenus).la masa de la 19 daca nu vrea lapticul din bibe il amestec cu un danonino branzica cu fructe si asa il papa cu ligurita.e topita rau dupa iaurturile astea din comert cu fructe.voi de care iaurt folositi?ce marca e mai ok pt ei?ce le mai gatiti voi?ca eu am cam ajuns in pana de idei.s-a cam saturat donsoara de piureurile mele de legume.
popbianca spune:
eu nu mai am nici o idee...la cat de rau stam la cap mancare!azi i-am dat biscuiti cu ceai de menta(e una din gustarile mele preferate)...a mancat cca 20 gr...nu a mai vrut nici in ruptul capului

rosii nu pot sa-i dau...se face praf la fundic...mai asteptam
iaurt simplu...
...eu ii dau din astea din comert...dar nu-mi convine...macar Danonino sta la frigi...dar astealalte?!
o sa-i fac eu cu fructe proaspete, sa gasesc un iaurt mai dulce...asta cand terminam cu diareea
maine primim si analizele(sange si kk)....vreau sa gasesc raspunsul acolo la aceste probleme ...oare vreau prea mult?clar, DD fereste , nu-mi doresc sa fie ceva...dar totusi as vrea sa identific probleme si sa gasesc raspunsul
popbianca spune:
la Paula de rodicamarza...e totala!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 

17.10.2007
de
care