sarcina? tinizon? sure check?
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
La o sarcina pierduta sangerarea este ambundenta asa ca eu zic sa stai tu cumintica la pat ,sa iei utrogestan pe gura cate 4/zi si zilele astea sa mai mergi la dr
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anne`mary spune:
pai a fost abundenta. A curs si acasa a curs si la spital, cand a scos sonda, era plina de sange ca sa nu mai spun ca ma trezeam pe picior cu chisturi mititele. stau cumintita. nu ma mai doare burtica
tamaryllis spune:
de la buzau la bucuresti nu faci f mult timp cu masina. cel mai bine e sa te interesezi de un medic bun si sa mergi zilele acesteala el, sa vezi ce s-a intamplat.succes! imi pare sincer rau, dar ai dreptate,mai incercam, nu ne dam batute cu una cu doua!
anne`mary spune:
sunt treaza de la ora 2. numai vise cu dr am avut. Nu mai sangerez asa abundent dar ma doare burta si mai nou ma doare stomacul. nu vreau sa iau nurofen sau alte pastile pt ca vreau sa v cat de intensa este durerea. Se spune ca numai bolnav sa nu fi insa eu consider ca numai bolnav sa nu fi in buzau. Nu vreti s stiti ce servici sunt aici, ce acritura de asistente s ce dr relativ incompetenti. Adica 2 dr s-au uitat la mine si au zis ca nu am fost insarcinata. Si m-au trimis acasa sa mai sangerez un pic. Poate eu am nevoie de un chiuretaj ca sa nu apuce sa putrezeasca in mine partile ce nu s-au eliminat. Cum sa ma chiuretezecand ei considera ca nu am avut nimic? vreau sa ma duc la bucuresti dar programarile se fac foarte tarsiu. m-as suce la urgente la bucuresti dar sotul spune ca fiind din buzau nu ma primeste si mai crede el ca un chiuretaj nu mi-l face nimeni in spital ci ca o sa ma indrume spre un cabinet particular. Sper sa se rezolve problema curand ca sa ma pot linisti si programa urmatorul bebe.
tamara ma bucrur ca esti optimista. Daca vedem doar jumatatea goala a paharului ce rezolvam?
anne`mary spune:
stai linitita felix. Nu-mi doresc acum decat sa ies cat mai bine din situatia asta, sa imi arunce dumnezeu in cale dr de calitate, sa imi iasa analizele bune si sa avemnoroc de a 2-a sansa. Din evenimentul asta m-am convins si e convins si sotul 100% ca nu ma mai duc si nu nasc in buzau. A vazut si el de ce tratament am avut parte si mi-a zis ca nici in ruptul capului nu nasc la buzau. E adevarat ca sunt multi copii sanatosi aici, dar eu simt ca joc ruleta ruseasca. Nu ma risc. 3 doctori si toti 3 cu 3 pareri diferite. La 9 plec la Polizu sa-l vad pe dr branescu pt o consultatie si eventual un chiuretaj. Dupa ce-mi revin incepem investigatiile.
totul o sa fie bine
felix76 spune:
Este foarte bine ca te-ai decis sa mergi la un medic bun. Iti tin pumnii!
Anne, am o mare rugaminte la tine: intra pe site-ul lui tutunaru, infertilitate punct (.) ro la sectiunea intrebari si cauta medicatia pe care o da el pentru sustinerea sarcinii. Daca vei avea curand doua liniute pe test urmeaza acest tratament si nu vei regreta nici o clipa. Sunt mamici care pierdeau sarcini si el, cu ajutorul acelui tratament, le-a facut da devina MAMICI. Nu ii fac reclama, n-am nici un interes, oricum e foarte aglomerat...
Iti urez succes si sa ne spui cat mai repede ca ai testuletul pozitiv!
Felix
anne`mary spune:
saru-mana. am sa intru. De la inceput am zis ca o s caut un dr bun sa ma umareasca dar nu mi-am imaginat ca o sa am probleme la inceput. Iti dai seama ca eu miercuri am avut scurgeri maronii iar joi avortul.
asta e invatatura de minte. O sa stau langa dr de la primele 2 linii.
vorbim cand ma intorc de la bucuresti.
pupici