sarcina? tinizon? sure check?

sarcina? tinizon? sure check? | Autor: anne`mary

Link direct la acest mesaj

buna
fetelor sunt asa debusolata ca nici nu stiu ce titlu sa dau subiectului.
ajutati-maintr-o problema va rog. Doresc sa raman insarcinata. Incercam de 8 luni. Acu` 5 minute am facut un test de sarcina sure check si mi-a iesit a 2-a linie. Eu am facut multe teste de sarcina in stea 8 luni dar niciodata sure check. Pe celelalte teste scria ca a 2-a linie trebuie sa fie la fel de intens colorata ca si cea de control. Daca este de o culoare roz sau alte nuante inseamna ca este negativ. La check sure mi-a aparut o linie roz dar mai intensa dar nu e rosie ca linia de control. Pe internet am citit ca daca apare o a 2-a linie (nu specifica vreo culoare) inseamna ca esti insarcinata. Am intrebat-o pe farmacista si mi-a zis acelasi lucru. In alte conditii as fi foarte fericita dar eu aseara m-am dus la ginecolog ca sa-mi dea un tratament pt candida si pentru o inflamatie pe col si am luat 4 pastile de tinizon. Pe prospect scrie ca "nu e exclus riscul de malformatii" si ca nu e recomandat pe timp de sarcina. Fetelor sunt DISPERATA. L-am trimis pe sot sa imi cumpere un alt test de sarcina dar barza sau altceva ca sa-l refac.
De ce am luat aseara tinizol? De ce m-am grabit ?
Cum aflu sigur sigur ca sunt insarcinata? Poate totusi nu sunt! Cum sa ma calmez? Astept sfaturile voastre cu sufletul la gura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

in a cata zi esti? ginecoloaga ieri n-a observat nicio modificare?

cam asa stiu si eu ca a doua linie, oricum ar fi ea colorata indica sarcina. ai putea sa suni ginecoloaga sa o intrebi ce ar insemna cele 4 pastile luate.

iti tin pumnii sa nu fie probleme!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

ginecologul ieri nu a observat nici o modificare pt ca nu mi-a facut eco sau altceva. Mi-a dat doar tratamentul. Ma duc sa mai fac un test "Barza strip" ca altfel nu dorm la noapte

Mergi la inceput

al 2-lea test arata o linie intensa si o linie roz pal. Am citit pe forum-uri si am citit numai persoane care spun ca a 2-a linie roz inseamna sarcina. Eu am mai facut teste de sarcina si tot timpul mi-a iesit o linie roz pala si .... nu era pregnant :(. Nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac. Cum pot afla sigur daca sunt insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna ,
poti face o analiza de sange, bhcg - este sigura .
In legatura cu medicamentele, intreaba un medic, e posibil ca doza luata de tine sa fie mica si sa nu dauneze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

sigur iti spune analiza de sange (beta hcg) dar nu stiu cat dureaza la tine in oras. aici in bucuresti se face si la urgenta (cateva ore) dar poate dura si cateva zile.

ti-a intarziat? cat? la eco se vede dar nu foarte repede. oaresce modificari cred ca se vad si la controlul ginecologic obisnuit dar neconcludente oricum.

mai fa un test maine dimineata cand concentratia in urina a hormonului este maxima si vezi cat de roz se vede liniuta. dupa cat timp ti-a aparut?

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anne-marie - cum adica ai mai facut si alta data teste de sarcina si a aparut a doua linie roz pal, dar nu erai gravida???? ai facut cumva injectii cu pregnyl?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La testele Barza multe fete au spus ca a aparut a doua linie fara sa fie gravide insa la sure check nu am auzit.E un test cu rezultat adevarat.Mai bine mai repeta un alt test in afara de Barza.
Chiar daca esti gravida candidoza tot trebuie tratata numai trebuie sa folosesti medicamente permise in sarcina.
Medicamentele care le-ai luat nu cred sa afecteze o eventual sarcina insa agitati ta poate afecta o sarcina.Asa ca linisteste-te ca iti faci rau si tie si lui bebe.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

ma gandeam eu ca testul de sange este concludent. Eu sunt propatmutata in Buzau si nu am incredere in dr de ici dar nici nu am medic de familie (cea la care vreau eu sa ma duc e in concediu). Liniuta de la Sure Check a aparut instant iar cea de la Barza, surprinzator, a aparut dupa liniuta de control. Spun surprinzator pt ca de obicei apareau amandoua odata si apoi se intensifica cea de control iar cea de-a 2-a ramanea pala. Acum mi-a aparut mai tarziu liniuta 2.
Nu pot sa spun daca mi-a intarziat sau nu, pt ca ciclul meu e cat \se poate de neregulat. UM a fost pe 21 iunie .... au trecut cca 36-37 zile. Ca sa va faceti o idee - in martie a venit dupa 35 de zile; in aprilie la 25; in mai la 38; in iunie la 25. Am fost la dr endocrinolog si mi-a zis ca nu sunt dereglata hormonal. Analizele la prolactina au iesit normale.
L-am trimis pe sot sa mai cumpere un test de sarcina sa-l fac maine dimineata asa cum m-ati sfatuit.
Doza luata nu cred ca e mica deloc...mi-a zis sa iau 4 pastile doza unica. TOTAL- 500 mg
Sunt asa speriata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felicitari Anne!Esti graviduta.
Sarcina ta e mica si nu cred sa fie afectata cu ceva de medicament.
Bucura-te ca vine bebe!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Aris vorbesc serios. Am facut nenumarate teste de sarcina (aproape toate Barza)in astea 8 luni de cand asteptam un bebe si de fiecare data (repet ... de fiecare data) imi ieseau 2 liniute si nu eram gravida.
offf ar fi o veste asa buna daca am fi insarcinati si mai ales ca pastilele sa nu fie daunatoare. O sa incerc sa ma linistesc
Oare testul de sange pot sa-l fac fara trimitere de la medicul de familie? Imi trebuie sigur
saru-mana

Mergi la inceput