America (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

ocebine, ziua mea a inceput exact la fel. desi in weekend am fost plecati si pana azi totul a fost bine si frumos, azi dimineata ma lovise asa o deprimare si o suparare fara motiv. am citit mesajul tau si am ras instantaneu hehe. cred ca mi-a salvat ziua !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona ,tu esti ca Sherlock Holmes ,nu te lasi pina nu descoperi misterul..
Drum bun fetelor care pleaca in concediu!N-am retinut cu ce linii aeriene circulati da vedeti ca astia de la Lufthansa au pus de-o greva .
Fiica-mea e de vreo doua ore in avion in Frankfurt si cica nu vor aia sa plece .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mama lu' Lucas...ma bucur ca te-am facut sa zimbesti...

Ruxij, oi avea frun motiv ascuns, dar pun pariu ca sapind ma voi enerva mai mult...

Arminad...brrr...greva cu pasagerii lasati drum? Yuck!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Eu de cind tot citii pe-aici pe DC ca subconstientul asta e de vina pentru spondiloza,tantrum la copii,gauritul limbii la adolescenti si certat des cu soacra ,ma feresc ca dracu de tamiie de operatiunea sondarea subconstientului.Al meu ,adica subconstientu ,e ca si cutia Pandorei,i-as mai cumpara un lacat.
Acum de pilda ma scarpina teribil pielea capului si nu stiu daca e de la subconstient,vopsea aia noua de par (ma puse dracu s-o schimb )sau petrecerea aia "fancy" la care am fost cu Dan ,duminica.N-am asistat in viata mea la ceva mai boring si enervant.Sa traumatizez copilu ,nu alta..
Cum psihologii astia recomanda "take your anger out" m-am scarpinat in fata oglinzii si-am zis ca daca e sa fie lice sper ca i-am umplut eu pe aia de la petrecere si nu invers.Uff..deja ma simt mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Arminad, cred ca tot subconstientul m-a minat si mine sa descopar ce-i cu bill-ul asta enorm la curent!

Anamaria, dar cite grade sint la voi de platiti asa mult? Cit e pe kwh? Uite ca am identificat de ce esti nervoasa!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona...habar n-am...vine factura, ajunge la tata, scot checku'...Acu ce-i drept fuse caldura si la noi....aproape merg nonstop aerele conditionate. Si piscina cam amaninca curent (pompa, incalzire, la-la-la....

La voi se fitziie DCu'??? Ca tot incerc sa scriu mesaje si cind mai bag un backspace ma trezesc trei paginai inapoi si cu mesaju' stres...sau direct in josu' paginii si tastez cu forta dar nu scriu nimic...

Arminad...asa subconstientu' sa stea la locul lui acolo...ca sade bine. Prea multa introspectie imi arata de fapt ce superficiala sint...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Daca tot suntem la categoria "chestii profunde "uite o mostra
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74983&whichpage=13
Este un capitol intreg,numai bun de descretit fruntile si ars oalele pe foc...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56234

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
citat din mesajul lui ruxij

Si mie mi se intampla si daca stau si ma gandesc bine bine, identific motivul care m-a iritat "in the first place". Nu trebuie sa ai o nemultumire mare, doar o iritare-ceva.

hahaha exact asa fac si eu si in majoritate absoluta e ceva ce am zis sau facut prost mai ales cind supar pe cineva pe nedrept sau am picat prost...etc.Trec usor peste altele care mi le fac altii, chiar ma simt bine, ma gindesc ca nu sint eu singura care calca in strachini
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da Andrada, si pe mine ma rod chestiile gresite facute de mine, f. tare. Dar nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Vin si eu cu o mare rugaminte la voi, mamicile cu mai multa experienta in ale scolirii:).

Emma mea incepe acum in august kindergarten. In primavara cind s-au facut inscrierile, la scoala noastra din cartier (public) care e rated pe greatschool.net cu 10, era pe waiting list pentru ca aveau numai 3 clase. In iunie s-a aprobat si a 4-a clasa si a fost acceptata. Intre timp eu am depus cerere de inscriere si la California Montessori Project School (tot public), insa la tragerea la sorti (loterie) din primavara nu a fost aleasa.

Azi m-au sunat de la Montessori cum ca e un spot pentru Emma si m-au intrebat daca mai sint interesata. Le-am zis ca da si ca trec vineri sa completez hirtiile.

Dilema mea e ca nu stiu la care scoala sa ma hotarasc:

-la scoala din cartier care e rated 10, dar programul e de numai 3 ore si 20 min pe zi, unde Emma e obisnuita pentru a facut preschool-ul acolo, unde are si citiva colegi pe care ii mai stie, distanta de acasa la noi e 2 mile?

-sau Montessori, despre care am auzit ca e un program bun, programul e pina la ora 14 (vreo 5 ore/zi), insa nu am gasit-o pe greatschools.net si deci nu stiu cum e rated, e la vreo 7 mile de noi, uniforma e obligatorie (asta nu ar fi deloc o incovenienta).

Amindoua scolile fiind publice nu trebuie sa platesc nimic, deci partea financiara nu intra in discutie.

Altceva: eu oricum ma gindeam sa o duc la un before school (ar fi trebuit sa platesc ceva banuti in plus) pentru ca ea e activa, ii place in colectivitate, e independenta, dar ii place sa si colaboreze cu ceilalti colegi. Ma razgindisem ca trebuia sa o duc la 2 scoli, ar fi fost mai mult alergatura. Mi-am zis ca asta e ultimul an in care mai are si ea timp sa copilareasca si ultimul an in care am mai putea petrece timp mai mult impreuna. Dar ea prefera sa fie cu alti copii decit acasa:). Ma gindeam ca programul Montessori e un program bun, dar ma mai gindeam si daca o sa mai am timp sa fac teme cu ea si daca o sa mai fie ea dispusa dupa 5-6 ore de scoala la 5 ani sa mai facem ceva extra acasa. Probabil ca asta o sa iasa din discutie.

Ei ii place f. mult la scoala, cu(,)copiii, interactioneaza f. frumos cu ei, e f. sociabila etc. Intentionez ca incepind cu clasa I ea sa mearga la scoala din cartier care, asa cum am zis, e o scoala f. buna, deci sansele ca sa continue la Montessori ar fi mici, chiar daca in clasa I ar avea prioritate pentru ca ar fi fost deja eleva lor in kindergarten.

Dati-mi niste sfaturi, va rog mult de tot. Pina vineri trebuie sa ma hotarasc ce scoala sa aleg si acum sint f. indecisa.

Mergi la inceput