America (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc LucasMom. Am inteles cum zici cu dental, de altfel e la fel si cu ceilalti medici. Era frumos din partea lor sa fi pus o lista cu preturile in loc de procentajul care practic nu-mi spune nimic.
Sper sa fie asa cu retirement, ca-i bine.
Una dintre variantele cu vision e de la BCBS, desi nu pare a fi cea mai buna. Uite cum acopera la lentile: lentile de contact "from the formulary" (pentru mine e un mister ce inseamna asta, presupun ca sint de calitate inferioara?!). Deci astea sint gratuite si poti lua diverse variante, daily wear sau din cele disposable - cit sa-ti ajunge pentru un an. Contact lens evaluation, fitting and follow-up care - de asemenea incluse, no additional cost. Non-formulary contact lenses (again, nu stiu ce-s astea) - allowance de $130 si primesti 15% reducere din ce e peste $130. Stai ca explica "formulary" - single vision spherical lenses. Examenul medical e gratuit.
Costul e de $8.60 pe luna varianta standard (poti schimba ramele la doi ani) si $10.86 pentru high (rame noi anual). Asta-i costul de persoana, self plus unu e ceva mai putin decit dublu.
Ultima pereche de ochelari m-a costat trei sute si ceva - la Walmart. Calitatea e aceeasi cu $500-$600 la optometristii gen "butic", ba chiar aia mi-au montat prost lentilele si a trebuit sa ma intorc sa refaca. Cu Lenscrafters am avut probleme asemanatoare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ramona, imi pare rau ca nu-i planu asta, poate ceva asemanator?
lucasmom a explicat f bine ambele, de ex eu am platit pt endoscopia aia (considerata surgery) in final numai $23. am fost f multumita. iar retirementu' e ca si 401K.

philip&andreea

Mergi la inceput

Multumesc. Incep sa ma lamuresc.
Am vazut ca in anumite conditii poti sa pastrezi asigurarea medicala si dupa ce nu mai lucrezi acolo. Mi se pare ca daca esti la retirement (care poate fi si mai devreme). Faina chestie!

Mergi la inceput

Wow! Ati vazut cu Edwards? What a jerk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

http://news.yahoo.com/s/ap/20080808/ap_on_el_pr/edwards_affair
"Edwards told ABC News that he lied repeatedly about the affair with 42-year-old Rielle Hunter but said that he didn't love her." - ce raspuns (sa ma hazardez sa zic tipic masculin?), de parca conteaza daca o iubea sau nu. Daca suferea din cauza bolii nevestii sa se fi dus la terapie nu sa o insele. Geez.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si pe mine m-a intors pe dos... Cel mai nasol mi se pare pt biata sotie. Sa fii bolnava de un cancer terminal si sa te tradeze cel mai bun prieten al tau intr-un asemenea moment, nici nu vreau sa ma gandesc... Vai de capul ei, saraca.

Bianca, iti scriu mai multe pe pm.

Mergi la inceput

Ne-am uitat un pic la ceremonia de deschidere la Olimpiada. I l-am aratat lui Alexandru pe Basescu si el zice "so who's watching the country if he's there?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Ne-am uitat un pic la ceremonia de deschidere la Olimpiada. I l-am aratat lui Alexandru pe Basescu si el zice "so who's watching the country if he's there?"

Good point !!!

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Funny cu Basescu. Acu sa-l vedem cum evolueaza la birna de-o tzukahara intinsa intre rusi si americani cu Osetia asta. Ca trebuie sa pupe fund gras american si pe obraji cu rusii totul in acelasi timp. Nici Nadiei nu i-ar fi reusit...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Nadia a rezolvat mai simplu, ca i-a batut la fund si p-aia si p-aia.

Mergi la inceput