Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da Silvie, se joaca mult pe el si a inceput sa zica si unele numere( in greaca spune eksi si octo ) vad ca-i place, mai aratam noi ce sa apese cand sant intrebari si asteapta aplauze de la comp cand le ghiceste....o sa.i dea de cap....de costum pt copii asa mici eu nu sant de acord....mai bine imbracati in ceva usor mai ales ca este si vara Sa stii ca eu nu reusesc sa gasesc haine prea frumoase la marimea mea...avea dreptate maria cand a zis ca nu o sa gasesc imbracaminte asa mare( se referea la ceva modern ) Bine ca oricum daca ai bani, in ton cumoda si elegante gasesti XL dar te costaaaaa.....la magazine normale sant rochii cu 20-40 iar la cele XXL sant de la 80 in sus

Mira frumoase pozele, m.am minunat de pritesa Selin cum statea pe cal Mie mi-ar fi frica sa-l las pe Angelo singur pe cal,am in minte numai ce a patit Supermann Doamne fereste!!!!

merg sa.i fac baie bebului....revin.....

Irina te-ai lamurit cu tanga? In franta ai vazut spray-uri pt fofoloanca?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici, acum am ajuns si noi acasa pt azi. Am fost la srand, la piata, la Real si acum acasa. Ce bine a fost la strand, ne-am balacit putin dar a fost cam rece apa.
Giova, lasa draga ca nu esti grasa . Daca tu esti grasa eu cum sunt? Lasa nu dispera ca iti gasesti tu ceva frumos.
Maraki pai cu tanga aia trebuia sa te simti bine ca iti intra peste tot .
Irina, tu crezi ca eu nu ma trezeam la Dani la inceput sa faca pipi? Ma trezeam cum sa nu dupa ce s-a obisnuit sa ceara olita noaptea. Cand am inceput sa il dezvatan, a facut de vreo 4 ori pe el...eram pe punctul de a renunta si am zis ca ii dau pampers. Dar la inceptul lunii mai Nelu a fost in concediu si mi-a spus ca se trezeste el la Dani si sa nu renuntam. Dupa alea 4 nopti in care a facut pe el...si de 2-3 ori pe noapte s-a dezvatat si cerea olita cand il trecea. Cred ca mai bine de 2 luni nu a mai facut pe el deloc. Deci succes si voua si nu renunta si daca face pe el ca e pacat.
Urusulino, ma bucur ca te mai vede omul
Mira, super pozele ca deobicei.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Apropo de numarat, Dani stie sa numere pana la 10 dar intotdeuna il uita pe 7 afara . Stie multe culori, si ii zice la perfectie pe toti aia de la Power Rangers . Azi i-am cumparat un caiet din real...sa deseneze are pe coperta un power rangers,,,cel rosu care e preferatul lui. Noi deja am inceut cu robotii...sunt curioasa voi cand incepeti .
Unii copii sunt cu Cars, altii cu spidr-man, unii cu shrek, altii cu power rangers....stiti voi.
Eu pana acum nu am stiut decat de Barbie si chestii de fete .
Acum am aflat cine e Fulger Mc`Queen( din Cars) si ca exista masini Burati care cica ar fi f bune ca rezista in timp
Apropo si de jucarii, maine vreau sa vin se la servici si ma apuc sa le fac la copii rapid o curatenie la jucarii, tot ce nu mai imi trebuie le pun deoparte. La haine la fel, e plina debaraua de haine ca "poate" o sa le port. Nu le port , le fac pachet si le dau la sinistrati. Saracii oameni. Am auzit si la radio de campania asta si acum cand plecam din real am vazut cortul cu ajutoare pt sinistrati. Asa ca...maine am treaba.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Irina te-ai lamurit cu tanga? In franta ai vazut spray-uri pt fofoloanca?

eu am avut pe vremuri (acum 5-6 ani) si am facut o ciuperca de toata frumusetea . Era spary de la Oriflame. Si mi-am luat si de la Avon gel pt spalare intima si de ala am facut ciuperca . Sapunul lichid sa traiasca cu sparayuri si geluri intime.
P.S. Maraki, poti sa ii sugerezi la aia sa poarte tampoane zilnice ca au mirosh si alea. Si va fi fresh

Mergi la inceput

Am intrat si eu la Mamaia la un magzin XXL (Irina dupa parcul ala cu palmieri, dupa chioscul ala unde se fac mexicane). Cei mai eftini blugi costau 140 lei . Pai e corect?...
Am venit la Mures si s-a deschis un magazin in cartoer scrie marimi de la 46 la 60. Curioasa merg sa vad ce gasesc. Am gasit...preturi de preturi . Pai de ce? Ca nu inteleg faza. Inteleg ca intra mai mult material dar nici chiar asa diferente mari.
Azi imi fac norma la scris.
Copii sunt la nani, Dani a vrut sa doarma cu Sandra a stat 5 min cu ea si s-a razgandit si a vrut la el in camera.
Cred ca nu il mai ducem la cresa...cred ca merge direct la gradi in 15 sept. Sa vedem..

Mergi la inceput

Bianca,observ ca te atrage ideea ca locurile ascunse sa fie pline Angelo e cu Sponge Bob si Mickey Mouse mai mult....se mai uita la Thomas,Lazzy Town,inca unul papusi rusesti( alea care intra una intr-alta ) Acum nu stiu ce il apuca cand aude melodia de la Lacrimi de iubire( genericul cand incepe serialul ) ca incepe sa planga.....nu ma lasa pana nu incep sa cant si eu iar el da sa planga....nu stiu ce i se pare lui....daca nu-l bag in seama se potoleste....dar oricum ma pune sa cant

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Azi am primit scrisoare cu programarea pt EEG..pe 28 august ne ducem,trebuie sculat la 7.00 ca sa adoarma pe la 15.00 cand santem pt EEG Eu zic ca nu avem sanse sa reusim.., el doarme numai in patul lui.....sa vedem....scrie ca trebuie sa il spal pe cap cu o seara inainte...care o fi legatura?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki si Dani avea melodii cand era mai mic care il speriau si incepea la planga. Avem o jucarie Sponge Bob, a gasit-o Sandra in Turcia si era de la Mc`. La noi nu stiu sa fi fost Sponge Bob..poate.
Ba chiar nu imi plac chilotii tanga, chiar deloc. Nu i-am suportat niciodata tocmai ca intra peste tot .

Mergi la inceput

Maraki, lasa draga ca ii da un somnifer usor. Asa se face. Doar nu crezi ca te apuci sa chinui copilul sa il adormi acolo ca asa vor ei.
Si nepoata mea a avut encefalita la 1,8 ani si a facut EEG si a adormit-o. Pana la 3 ani nu a avut voie ciocolata..dinastea care agita.
Nelu cauta casa pe net...ni s-a pus pata de casa azi...daca e sa fie ceva ne bagam in datorii pana in . Eh...vise..deocamdata. Eu nu prea tin neaparat sa ma mut la casa, sunt mai comoda si imi place la bloc
Ne gandim daca sambata sa mergem sau nu la Cheile Bicazului si Lacul Rosu . Dam cu banul cred ca imediat.......mergem pana mai putem ca daca ne luam casa iesirile le facem la gratar in curte . Sau daca castigam la loto...cine stie..(nu jucam niciodata

Mergi la inceput

Ali....mi-am amintit de tine cand cautam o icoana...mai tii minte asta dimineata? . Hai cand mai intrii la o poveste cu noi ? Hai si mai spune-ne de Ianis si Iarina (ce nume frumoase si se si potrivesc ).
Bombo..pe tine te bat daca nu scrii..pune poze cu flebetzea mea ca stii ca imi e tare draga ( poate ma cearta Mirela)
Astery ce faceti? Cand plecati in concediu?

Mergi la inceput