Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)
Raspunsuri - Pagina 19
d_melli spune:
Mda de minunea aia era vorba insa asta este se pare ca nu am de ales insa nici timp sa merg sa vad care e treaba ceea ce inseaman ca luna asta nu imi iau salariul ca nu au unde sa il vireze ...naiba a mai pomenit.
Bai de unde si pana unde ati ajuns la tanga?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
d_melli spune:
Stiam eu ca am uitat ceva...ma bucur ca avem vesti de la Brandusa si de la Ursoaica. Cand mai puneti si voi poze ca nu am mai vazut poze de un car de ani.
Stiti ce fac eu acum de draci ...uite ca ma uit la 1001 de nopti pe net
...nu mai lucrez nimic, pai nu?
toanca spune:
Exista 1001 de nopti pe net?
Maraki, deci ai avut o experienta....

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
d_melli spune:
Da bineinteles ca exista netradus of course pana la episodul 66 unde s-au oprit filmarile cred asa ca ma delectez in limba turca unde nu pricep nimik, dar cum e singurul film pe care il urmaresc si ep care il ratez de altfel periodic din cauza iesirilor cu fiimiu pana seara tarziu recuperez acum.
Giova spune:
am venit cum am plecat. cu mana in
, si fara nici o ideea de rochie.
Putinele care mi-au placut sunt marimea 36/38, pt. grase asa ca mine, doar nasparli.
am vazut ceva dragut la I. Schrotter, dar sincer nu merita banii aia. nu e nunta de fitze ca sa dau atatia bani pe rochie.
asa ca....sunt dezamagita profund.
vroiam sa-i iau costum si lui marco. dar nu am gasit nimic sa-mi placa si sa mearga cu al lui tat-su' sau macar cu al mirelui. ce mi-a placut era pe alb
. mai aveau doar vesta si pantalon, dar din stofa groasa.
Intrebare: merita sa mai dau vreo 2 mil. pe un costum care nu-mi va placea si pe care nu sunt sigura ca il va imbraca?
Irina eu nu am nici cea mai mica tangenta cu banca asta. oricum e nasol ce se intampla....comoditatea uite unde duce.
distractie faina la Aquapark.
Cosmi bine ca ai gasit ce cautai.
ce dulce e Stef...poate e mai comod pe coltar in bucatarie. sau mai racoare.
Maraki pai tata a mers pt. 3 zile, el asa zicea. dar macar o sapt. l-am convins sa stea.
s-a plictisit rau de tot acolo, sora-mea mai mergea si la munca, el ramanea acasa ca nu vroia sa mearga pe nicaieri si uite asa. doar sambata/duminica a mai vazut ceva din imprejurimi.
eu ma simt super bine in tanga, chiar si la calatorii lungi in masina. probabil depinde de forma slipului.
Bianca ce doabitoaca aia de la BRD. of doamne...pai toti vor sa mearga la serviciu, dar sa nu faca nimic.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
miraklucker spune:
Bee, da, ai dreptate, se apropie ziua juniorului, ....ce memorie ai!!!!! si da face 6 ani. doamne parca ieri l-am nascut!!
...pozele aferente le gasesti in albumul meu.
Maraki, in Ro nu se gaseste altceva Gravibinonul e progesterol retard, plus inca ceva. Eventulal progesteron injectabil simplu dar trebuie stabilite dozele. Dar nici asta nu se gaseste in Ro.
Stiu ca nu demult am citit aici pe forum o fata era in iminenta de avort si a primit din Germania ceva, cu toate ca facuse pana la urma rost si de Gravibinon. Saraca lea donat spitalului ca pan au ajus ea pierduse deja bebelusii.
sunt in criza de timp. Vreau sa plec acasa. Am primit musafiri. Tocmai a ajus soramea cu familionul si vrem sa meegem la lac la balaceala de seara si un grill. ......diseara o sa caut. Dar sigur nu vei primi in Germania fara reteta.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
miraklucker spune:
1 Aug-Klosters
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miraklucker 1 Aug-Klosters ![]() Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006) Poze noi.....cu noi |
cu reteta dar sa stie dr. si sa caute sa se informeze...ms muuult.....pupici
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Am mai intrat sa va citesc dar nu am apucat sa scriu ca nu ma lasa piticul, la noi mai e canicula azi dupa care cica ploua vreo trei zile, astept sa se mai racoreasca sa mai iesim.
Giova parerea mea e ca nu merita 2 mil un costum e copil, mai bine il imbraci cu camasa si un pantalon ca e si cald cat despre hainele din Romania nu stiu zau de ce sa fac numai marimi mici si sunt parca mai mici si marimile....eu turbam ca nmic nu gaseam sa imi placa ba in unele magazine imi zicea ca nu au marimea mea
de parca eram obeza secolului.Alain a aprimit ceva costum cu vestuta rosie din SUA dar nu l-a imbracat niciodata, doar vestuta si sigur ii va ramane mic, sacoul nici nu imi place, mai draguti sunt mai casual imbracati.
Irina ma faci sa imi amintesc de vremurile in care eram si eu in Romania si cu job tot la institutii din alea
ai dreptate si nu ceda eu nu stiu ce se intampal cu serviciile de contabiliatte din institutiile publice, parca sunt mereu contra angajatilor nu in slujba lor
Mira cand te aud cu lacul imi zboara iar gandul la problemele cu capusele, deja am fixatie
aveti grija de voi sa va dati cu spray si distractie frumoasa.
Maraki eu sunt in tabara ta cu tanga
iau chiar numai la nevoie mare daca am ceva rochie care impune altfel nu ca nu mi se par comozi de la nici o firma si marca
Ii prefer la orice ora pe cei tip sort strech invizibili pe sub orice pantalon. Ce mai face Angelo, se joaca cu noul laptop?
Toanca nu te mai necaji ca vine vacanta, pana la urma unde mergeti?
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006