Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)
Raspunsuri - Pagina 16
toanca spune:
Ursoaica.....ce mai faci?
Arata-ne poze cu printesa
Sa inteleg ca te mai pregatesti de vreun bebe de ai zis ca foloseti pampersii la urmatorul?![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Ursoaica spune:
Poze cam greu momentan ca nu am programul instalat.
Bb da ne apucam in sfarsit de treaba sa vedem cat de repede se prinde.
Ursoaica spune:
Voi care umblati cu legi sau care aveti habar de ele...
Cum mai este acum cu CIC tot 12 luni lucratre anterior nasterii si tot 600 + 200 ron sunt?
silvi_2005 spune:
Mie mi-a adormit piticul acum la ora asta... ne-am zbenguit si a cazaut la datorie in timp ce puneam la foc niste legume sa fac cu taietei chinezesti ca nu stiu ce sa mai mananc, parca m-am saturat de toate; El nu a vrut sa manance de dimineata nimic dar am rezolvat problema la pranz cumparand o pizza mare din acre amancat jumate ca era mort de foame dar nu ii nimerisem eu pofat, ciudat copil mai am![]()
Giova nu stiu ce sa iti zic de Felix, eu una am fost super dezamagita, doar ca mi-a placut ca am reunit familia si am stat in curte la gratare dar la strand a fost horor in sensul ca e aglomeratie mare, au niste tepi rotitori la intrare pana sus cum nu ammai vazut asa ceva de nu amputut intrat cu barcuta si placa lui Alain a trebuit sa deschida poarta. Inauntru e bulimaceala mare de tot in we, sezlongurile care ti le iei trebuie sa ti le cari singur la locul unde vrei sa stai
si ianpoi sa le predai si sunt din acelea fara plastic fara nimic pe ele, al meu sot a rezistat sa stea pe el ca are 100 de kg dar eu si bb am preferat sa stam pe patura. Coada la renumitii mici e imensa
noi cand am ajuns in prima zi am patit asta ca am mers direct la strand, a stat saraca mama peste 30 de minute sa ia mici si apoi la o alta coada eu la sucuri si apa ca nu aveam nimic la noi
ma si distreaza cand povestesc. bazinele sunt ok renovate si mai mare strandul, eu vb de strandul mare Felix dar sincer nimic deosebit. Acum nu vreau sa te dezamagesc, a fost ok mie mi-a plact ti-am zis ca am fost cu familia, ne-am distrat si a fost super dar privit la rece cam asta era situatia. Cu cazarea nu stiu ce sa zic incearca in 1 Mai la ceva pensiune e la 2 km de Felix si ajungi cu masina repede si e liniste la Felix e nebunie, sa iei in considerare si varianta asta.
Ursulino saltari si pupici la Raisa si felicitari de progrese.
Fug ca a sosit in sfarsit al meu sot si mergem sa mancam, revin mai pe seara.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Ursoaica spune:
Acum am vazut ... NU RECOMAND FELIXUL LA NIMENI ... naspa rau.
Pe langa aglomeratia de la piscine, jegul care se strange in ele pe la pranz, caldura care este in statiune din cauza izvoarelor aflate dedesubtul padurii, padurea emanand aburii si creand o atmosfera de sauna.
Nu prea exista distractie pe acolo, eu ramaneam in hotel (pt ca nu aveam voie stres) iar restul plecau cu masinile in Oradea.
Parca imi aduc aminte de o piscina mai rasarita dar era cam mare pretul biletului.
Hotelurile cam nasoale... pt pensionari este ok, dar pt familie cu copil nu.
silvi_2005 spune:
Am revenit ca ne-am intors de la plimbarica, aprimit Alain un trening nou de la tati si o pereche de papusi ci am iesit sa ii inauguram ![]()
Giova poate a sunat dezolant ce am zis eu, nu e asa de rau daca gasesti o pensiune frumoasa unde sa iti placa sa stai si daca mai mai ai si alte pentru alte ratiuni pentru care mergi in afara de baie
Am inteles ca mai e un strand mai mic si mai frumos la HOtelul International cu 250.000 intrarea dar a fost super aglomerat si acolo duminica si cand mi-a zis fratele meu ca e plin am renuntat si am stat in curte la gratare si la joaca cu piticul.
O seara frumoasa sa aveti, salut fetele din zona si
la pitic.
Giova spune:

la cafeaua de dimineata. m-am trezit la ora 4 cand au plecat amicii nostri si acum sunt chiauna, am mai dormit putin de atunci.
Pe marco nu a fost chip sa-l culc mai devreme de ora 1
. era centrul atentiei, asa ca s-a petrecut cu ei.
sunt curioasa cum il trezesc sa-l duc la gradi.
are un nou cuvant in vocabular: potule. alaltaieri i-a zis lui tat-su': da-mi pace potule
. am crezut ca nu auzim bine. ieri cand l-am adus de la gradi, era o masina care mergea incet in fata noastra. la care marco: du-te odata, potule. cica melania l-a invatat, M fiind ingrijitoarea. e clar ca minte, dar nu stiu unde a auzit cuvantul asta. of...of...sa vedem cum scapam de el.
Bianca bine ca mi-ai zis de sarbatoare. aveam de gand sa spal azi haine.
gratarele bune, numai ca deasupra mea nu sta nimeni. de afumat nu afumama, e electric gratarul, dar miros tot simt vecinii.
Te-ai respectat ieri, bravo tie.
Ursu bine ai revenit pe meleagurile noastre. Ma bucur pt. progresele Raisei. Spor la bb2. eu stiu ca pt. bb2, nu trebuie sa ai lucrate 12 luni, dar asta se aplica numai la al 2-lea copil. sper sa nu gresesc.
Bee hotelul de 2 mil. are 2 piscine, doar ca e plin de fitosi pe acolo si nu cred ca lui Marco iar placea acolo. mai ales ca bunicii sunt la strandul mare, unde sunt tobogane, valuri, etc....
asa ca nu merita pretul asta. ar fi ideal sa mergem noi 2, fara copil. dar cand?
Toanca pai sunt si hamace care nu se leaga de pomi. cerceteaza.
Silvi mersi de sfaturi cu Felixul. la fel ii multumesc si lui Ursu si Bee.
eu am fost anul asta acolo, stiu cum e strandul...asa e si la unguri...inghesuiala, nebuniei, nu ai ce face, asta e.
apa e curata, sezlonguri noi nu vrem, mai bine pe iarba sau nisip.
I-as lua eu gratar de pui, dar nu este asa ceva. poate de afara de la restaurant.
E plin de pensiuni si vile, cochete, doar ca sunt ocupate.
azi trebuie sa mai revin la 2 dintre ele. intre timp a gasit si socrul una, frumoasa, doar ca e pe DN catre Deva. musai sa luam caruciorul cu noi.
gata pauza, e ora 9, merg sa-mi trezesc baietii si la treaba cu noi.
pe mai tarziu
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Hoop la cafeluta si eu, nu ammai fost demult asa matinala, e 8 si ceva aici dar nu stiu ce am ca m-am trezit de la 7,30.
Ursulino, nu mai sunt la punct cu noutatile in legislastie, vezi pe forum la consultatii juridice, gasesti si ordonanta si este Marius e care il poti intreba orice si iti raspunde, este f amabil. Din cate retin eu daca nu s-a schimbat, daca aveai contract de munca si te intorceai dupa 2 ani nu conta cat mai lucrezi putea sa fie si o luna si sa iei concediu pt bb 2 daca te angajai ca nou angajat sau faceai suspendare temporara in perioada dintre copii lucrurile se cam complica si s-ar putea sa trebuiesca vechimea de 12 luni, dar intreaba sa vezi ce zic cei care au citit ultimele modificari ca in Romania se schimba de la o zi la lata. Aloatia ramane tot asa deocamdata de 6+2 mil.
Giova spor la gasit pensiuni, e mai bine ca la hotel parerea mea. Gasesti si in strand ceva gratare de pui stai linistita doar ca e coada mare dar stau bunicii pentru nepotel![]()
Bee salutari, ma bucur ca ai aprut in zona, chiar maintrebam pe unde esti 
toanca spune:

Neata fetele.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:

asa mi-e de rau, de nu mai pot.
am facut la sala numai jumate din program, ca am o durere de cap de mor. asa m-am trezit, dar ma gandeam ca trece dupa cafea.
cred ca e din cauza oboselii, a mancatului seara, caci nu am mai mancat de vreo sapt. seara. si aseara: gratar si mujdei
. a pus capac.
sper sa ma simt mai bine peste vreo 2 ore sa plec pe la magazine dupa rochie de nasa. daca tot e sarbatoare si nu pot baga la spalat.....
Silvia cand am fost noi la sf. lui iunie erau doar mici si carnaciori. dar cum atunci se deschise noul strand, probabil nu erau ei pregatiti. daca sunt gratarele din pui, ok, sa stea bunicii la coada, normal
, ca doar pt. ei mergem.
Toanca
. nu prea esti cu chef de munca, am dreptate?
Aseara l-a pus marco pe Clau sa-i taie suzeta. binenteles ca a vrut sa o taie si pe cealalta. Nu ne-am riscat, caci nu vroiam sa planga noaptea, mai ales cu musafiri. asa ca aia taiata nu a mai bagat-o in gura, in schimb...a tras pe cealalta la greu. de la noi din camera il auzim in fiecare noapte cum trage. nu stiu zau cand renunta la ele.
La gradi sau afara nu le ia, le arunca si zice: nu iau teta mine, lad piii.
ma duc in pat, poate atipesc putin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)