Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (296)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:

aseara nu a mai avut febra. asa ca...nu stiu. la dr. nu l-am dus dim., sa vedem cum o fi diseara.
gata, de azi a reintrat in program. de abia l-am trezit, dragul meu...dar nu a comentat si nici nu a plans cand l-am lasat acolo.
eu am fost putin la sala, mama ce bine e..putina miscare.
fac un dus si merg cu sotul in mall sa cautam costum de nas. mai este o luna si noi nu avem nimic
. dar nici chef de nasit
.
Toanca nasol ca s-a razgandit bona, asa dintr-o data. ce nu i-a convenit? Chiar daca va fii mai greu cu acomodarea la gradi, vei vedea ca in viitor va fii mult mai bine pt. matei. Eu ma tot crucesc cate lucruri si cuvinte noi stie marco. vorbeste asa frumos, are un vocabular foarte bogat, in plus e foarte sociabil, se acomodeaza repede cu orice persoana si in orice loc.
Bianca spor la munca. fain ca ati fost la Zoo. si lui marco ii place, as vrea sa-l ducem iar in Ungaria ca e mai faina si mai multe animale acolo.
Irino felicitari ca ati scapat de pampers. la noi a fost mai usor noaptea, decat ziua. Nu mai face pe el, chiar daca bea lichide seara. Intr-o luna a facut de 2 ori in pat
.
eu zic sa-i pui scutece impermeabile sub cearceaf si sa-l lasi fara pampers. macar acum cat e cald, chiar daca face pipi in pat,nu ii e asa rece.
Miha e frumos la Felix intr-adevar. sa vedem acum cu cazarea ce facem. inca nu am primit raspuns, mai trimit si pe socrul sa intrebe unde am vazut conditiile si nu am nr. de tel.
Mira bine ca te-ai relaxat si tu, e necesar uneori. asa deci...din sept. mai avem 2 fete la gradi. e bine ca merg, dar tare drastice sunt cond. cu absentele la voi
.
va
, fug sa dau ceva tel., la dus si iar o tai de-acasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
toanca spune:
Giova, nu am nici cea mai vaga idee de ce s-a razgandit asa dintr-o data; am intrebat-o daca e vorba de bani si a sustinut ca nu.
Invoca motive de sanatate…
Banuiesc ca o sa fie mai bine la gradi, dar sicera sa fiu imi e groaza de acea perioada de acomodare.
In plus, va trebui sa doarma acolo pentru ca nu am cum sa-l iau mai devreme.
El inca nu e obisnuit sa manance singur….mananca dar foarte greu si mai toata mancarea e pe el.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
silvi_2005 spune:
Salutari si de lanoi, eu nu am mai avut tafic prea mult ici dispozitie sa intru, astazi insa v-am citit la o cafea lungaaaa.
Multumesc de gandurile bune, primul test a iesit negativ dar nu e foarte relevant, o sa il repet dupa cateva saptamani dupa antibiotic, o sa vedem ce va fi sper sa fie ok, m-a disperat ca a fost si putin cit care e simptom al bolii Lyme...in fine, nu ma mai lungesc suntem ok deocamdata. Alain cu mutre la mancare iar, de ma dispera dar e si cu antibitic saracutul, ii fac toate poftele, il mai ducem la Mc la cartofi si Mc Cicken, la pizza , nici nu mai stiu ce sa fac sa ii fie pe plac.
Giova merci de incurajari, esti super draguta,
nu stiu ce sa zic de Marcolino, sincer nu cred ca e de la masele, am tot citit despre asta si cica mai mult de 37,5 nu se prea face din motivul asta adr sunt si exceptii binenteles. Mai degraba e ceva raceala ca ei transpira mult si ziua si noaptea si se racesc usor, eu mai nou si noaptea il shimb pe Alain ca il gasesc cu pijamaua uda
el mereu a fost asa. Trebuie sa treaca cu Panadol sau Nurofen, in cateva zile daca nu e ceva complicat si sigur asa o sa fie.Va pregatiti de mers la Felix ? Marco nu are vacanta de la gradi?
Cristina ma bucur fa tare pentru progresele voastre
e foarte bine ca stie atatea si o sa fie tot mai bine pe viitor, pupici multi de la noi.La mare si Alain era fara stare dar il bagam in apa cate 30 de minute si isi consuma energia, apoi mai facea un maraton de 30 min alergare si cadea lat...vroia la hotel la desene. Sa prindeti vreme buna.
Ioana merci de informatii si pupici, vreme buna la mare si voua si cat mai multe intalniri cu fetele.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
miraklucker spune:
Giova pai fetele vor merge la cresa unde platesc. Vor avea ceva vacanta proprie parca 2 saptamani cand nu trebuie sa platesc decat putin de tot, iar restul le pot lua oricand doar ca platesc ca si cand ar fi acolo.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
silvi_2005 spune:
Nu stiu ce am facut ca mi s-a trimis mesajul inainte sa il termin 
Mira merci de sfaturi si o sa caut spray Autan , deocamdata nu am gasit.Nu mai iese Alain nicaieri in natura fara el
sa aveti grija si voi ca am tot citit ce zona de risc e la voi. ma bucur ca v-ati distrat in microconcediu, pupici de la noi la toata trupa. La voi cum e cu scolile, tot asa de la trei ani, nu e problema cu locurile?
Miha sa pui poze din Hajbu sa va vedem, de cand incepi serviciul? Despre Felix nu stiu ce sa iti zic cu we, noi am fost si in we si am ramas pana marti dar in we e nebunie, stau ca si castravetii in borcan in stranduri mie una mi se pare superstupid sa stai in asa aglomeratie, Alain nu a vrut in apa acolo cred ca s-a speriat de atata lume. In cursul saptamanii e ok lume mai putine, mai e si ceva strand mai frumos cica la hotel International in Felix cu 250.000 ca sezlonguri si poate e mai liber, noi am aflat dupa. Tu in Cluj la centrul din Mihai Viteazul la Aquina ai fost? E mortal pentru copilasi ca e f curat si nu e multa lume, e scump tare acum nu mai stiu cat e ca era 150.000 ora cand am nascut eu dar e fain si poti merge si iarna, au si baza sportiva si masaj si jacuzzi.
Mirela salutari si pupici, te cred ca e greu cu copii, mai ales daca sunteti tot cu colici
dar lasa ca trec ele si noi am fost vreo 3 sua 4 luni nici nu mai stiu cu ele. Cica e ceva apa de la Humana f buna, poate merita sa o incerci eu am aflat dupa. Pupicei la spiridusi. Dani mai are treaba cu bubitele?
Toanca eu una zic ca o sa fie super ok la cresa sau la gradi ca se socializeaza si intra in contact cu copiii, e f bine ca va merge nu iti mai face griji pentru bona. Te admir ca ai curajul sa te bagi la asa rate
sanatate si putere de munca sa aveti sa le duceti cu bine la capat.
Maraki frumoase cadouri a primit Angelo, sa se joace si as le poarte cu placere. cat despre rosii ce sa zic
o fi adus asa simbolic. Cand mergi la investigatii ci Angelo, am uiatt sau nu mi-a sarit in ochi daca ai scris deja. Tinempumnii sa fie ok.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....o sa merg sa imi trezesc si eu piticul care cred ca e somnorosul sectei...cat a stata mama se trezeamai repede ca faceam galagia acum ca ar dormi pana la pranz daca l-as lasa.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Toanca imi pare rau ca ramaneti fara bona insa poate tot raul spre bine . Si eu cred ca acomodarea nu e prea usoara insa tinem pumnii strnasi sa fie bine. Cu mancarea si noi la fel suntem ba e laie ba balaie.
Mira ma bucur ca te-ai delectat la munte si ca ai vazut cum e sa nu faci ceva...super , cred ca la toti ne-ar prinde bine o zi doua de iesiri de astea.
Silvie imi pare rau ca nu stiu exact ce si cum insa am citit pe bucati dar la voi stiu ca era ceva cu o ciupitura de capuse , parca , poate spun prostii. Si Mario e fan apa , e in elementul lui in apa , daca ar sta toata ziua acolo ar fi cel mai fericit.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj
, cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Silvie inca nu stiu cand mergem pt. analize, asteptam programare prin posta de la clinica dar cred ca sapt asta avem sigur raspunsul. Sa stii ca si Angelo doarme foarte bine, se culca seara pe la 22.30 si se trezeste dimi pe la 10.00-10.30
Noi inca-i avem acasa dar sa vezi cand incep si ei gradi, atunci scularea la 7.30 pe noi 
![]()
Bianca ma intrebai de scutece, foarte rar face noaptea ca in rest il urmaresc si face acolo unde stii
Incet, incet trebuie invatat sa accepte si olita 
pe mai tarziu, merg sa imi fac treaba....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Multam mult fetele de incurajari
Sa speram ca o sa fie bine.
Silvi, legat de rate, nu prea am avut de ales; daca am vrut casa pe pamant (mai mult sotu' decat eu
)
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
maraki spune:
Aaa si cu legumele, treaba sta in felul urmator:socrosenia face salata cu cate 2 rosii, juma de castravete, ceapa si salata verde.Cred ca se gandeste ca asa fac si eu, pun doar 2 rosii
Mai face vinete si dovlecei prajiti in tigaie dupa care pune mujdei...ea aduce astea din Grecia pe ideea ca este sigura ca sant Bio
Adevarul este ca pepene rosu cu gust ca asta care l-a adus, nu am gasit aici in Germania...parca nu au gust aici
Am simtit si eu acum ca am mancat pepene 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5