Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Violeta, si eu am luat Chamomille Ch7 insa sunt niste granule tari, voi cum le dati si cate? Asta ma intereseaza si pe mine. Adica in principiu ar trebui tinute sub limba, dar pt bebici?

Restul de subiecte...foarte frumoase dar nu am timp sa raspund. Cand am o fereastra o fac.
Cristina haioasa faza cu lesinatul si tinutul respiratiei. :-))
Luna si eu zic la fel cu pantofii si piciorusele. cat mai des in piciorusele goale.

va pup si fug.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna fetele!

e a doua oara ca scriu mesajul, of of!

eu nu am mai scris de mult timp, nu reusesc sa imi intru in normal, mai mult plecata decat pe acasa!

bubu meu creste, cu papa stam prost, ne ies si dintisorii, e mare amatoare de lapte si de fructe pe care se intinde sa le ia din copac. din farfurie nu mananca nimic, numai daca ii dai in mana. tot nu am implinit 8 kile, deci suntem way out of range.

o sa plec din nou in franta la inceputul lui septembrie, de fapt o sa tot stau pe acolo pana in decembrie. care e pe acolo? in octombrie voi fi pana pe 17. amatoare? apoi de pe 02 noiembrie.

mada, luna? mai cine?

sanatate multa strumfisorilor, sa nu supere pe mamicile lor, sa fie cuminti, sa pape si sa faca nani, mamicile sa se mai relaxeze si ele, sa se duca in concediu, sa iasa la cafele cu prietenele si sa fie cu zambetul pe buze hehe

imi pare rau ca nu am mai apucat sa citesc sa vad ce mai faceti, imi e tare tare dor sa mai stau cu voi pe forum, sa mai povestim vrute si nevrute, dar ....asta e situatia!asa ca va pup pe toate lung si apasat si pe strumfarimea vesela!

nu nominalizez pe nimeni, pentru ca ar fi o lista enorma si precis as si uita pe cineva care mi-e drag!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

La multi ani TARZAN!!! Sa creshti si mai mare si mai frumos si sa ai grija de surioara ta mica si Adelicioasa!

La multi anishori bebici shtrumfici Cristina si Denis

timi mercic mult de linckuri o sa dau un oki acu!
cristina26..hai ca ai fost tare...
andutzy aici parca ii zice camilia si cred ca sunt granule ca oscilococinum dar mie pediatra nu mi.a zis cat sa ii dau banuiesc ca scrie pe cutie

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

timi intradevar ieri a dormit mai putin la pranz din cauza de laptic in tzatzi si era foarte nervos!dar oricum are tendinta sa ma pocneasca de fiecare data cand nu ii convine ceva ... ma simteam cel mai incapabil parinte.

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Cosmin!

Claucia, eu pun 5 granule in seringa de la Panadol si adaug apa plata, apoi le agit pana se dizolva. Nu se ating granulele cu mana, ci sa foloseste recipientul de la tub si se dau la o ora dupa ce a mancat orice, chiar si lapte, apoi poate sa pape dupa 15-30 minute.

Andutzy, mai era o schema cu Chamomilla CH200, de 2 ori pe luna, dupa cm zicea Vivela, dar ar trebui sa ti-o dea homeopatul. Daca nu, poti sa-i dai CH9 de 2-3 ori pe zi dar nu mai mult de 3 zile.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Carla, multumesc mult, asa o sa fac, am incercat sa le pun in apa intr-o lingurita si pt ca nu s-au dizolvat in secunda urmatoare am decis eu ca nu se dizolva. Asa o sa fac, multumesc.

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Cristiana Maria

LA MULTI ANI Denis Stefan

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
citat din mesajul lui claucia

Violeta, si eu am luat Chamomille Ch7 insa sunt niste granule tari, voi cum le dati si cate? Asta ma intereseaza si pe mine. Adica in principiu ar trebui tinute sub limba, dar pt bebici?

Restul de subiecte...foarte frumoase dar nu am timp sa raspund. Cand am o fereastra o fac.
Cristina haioasa faza cu lesinatul si tinutul respiratiei. :-))
Luna si eu zic la fel cu pantofii si piciorusele. cat mai des in piciorusele goale.

va pup si fug.

printesa mea Alessia

Clau eu iti scriu cum procedez cu Oscilo si cred ca la fel se procedeaza si cu astea:
le pun intr-o seringa noua si apoi pun apa plata si agit bine. Dupa ce se dizolva ii dau continutul, apa aceea. Regula la homeopate e: nu se ating cu mana, lingurita folosita...nimic. Se iau la o ora de la ultima masa si dupa 1/2 ora nu are voie nimic. Nici apa, nimic. Banuiesc ca regulile se respecta la orice tratament homeopat.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna ziua! Trebuie sa felicit din urma o gramada de strumphuleti!

La multi ani pentru:

Matei Hisham
Iris Maria
Karina & Iris
Octavian Petru & Stefan Rares
Iulia
Ilinca Teodora
Radu Teodor
Vanessa
Matei
Keita
Cristiana Maria
Denis Stefan

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, iubiti!

Noi ne pregatim de concediu - 1 saptamana eu cu sotu' in Turcia si 1 saptamana cu sotu' si copilu' in Ungaria. Saptamana cu eu si sotu speram sa se lase cu fratior sau surioara, adica cu alte cuvinte ne ducem la munca , nu la distractie si huzureala .

Mihnea este pe zi ce trece mai dulce si mai afectuos. Dimineata se trezeste razand si se lipeste de mine, imi ia mana si o dragaleste. Il pup sub barbie si se dezmiarda...ce sa mai, nebunie. Eu deja sunt maniaca cu copilul asta. Toata ziua il tzucalesc, am deja tic.Cred ca nici o femeie in viatza lui n-o sa-l innebuneasca atat.
Cu greutatea si noi suntem la categoria fulg (are vreo 8.700), desi nu mananca rau, dar eu nu ma mai ingrijorez de mult. De cand m-am relaxat, chiar am vazut imbunatatiri si in apetitul lui.

Cu infectia lui urinara recidivanta, ne-am facut programare la homeopat, poate exista vreo solutie sa o prevenim. Trebuie sa ii facem si vaccinul de 1 an si sa ma lamuresc cu ROR-ul, ca tot n-am inteles daca e bine sa il facem sau ba. Voi v-ati gandit?

Repet si eu intrebarea: "Pentru ce sa da Chamomille?", ca am vazut ca se tot discuta.

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Uite, ca pana m-am invrednicit eu sa termin mesajul (sau mai bine zis pana mi-a dat Victor putin timp) ti-a raspuns si Carla. Vad ca la fel. dulce pe Alessia. Nu ne-ati uitat, nu?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput