Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo78 spune:
Cosmin de LUNA!!!!!! Deja 7 ani? parca mai ieri avea 5
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Luna1 spune:
Va multumesc pentru urari fetelor sunteti niste scumpe.
Simo da parca mai ieri avea... cateva zile. Uffff! Trec anii.
Cristina esti haioasa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
La Multi Ani!!! Dragul meu ginerel. Sa cresti mare, frumos, destept si cu bani, devreme acasa si amorezat de consoarta.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
quote:
citat din mesajul lui ddanagh
La Multi Ani!!! Dragul meu ginerel. Sa cresti mare, frumos, destept si cu bani, devreme acasa si amorezat de consoarta.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
andutzy spune:
Feteloooor, ajutati-ma si pe mine va implor cu concentratia lui Chamomile! De care trebuie sa ii iau copilului si cat sa ii dau? intr-adevar sunt mai multe tipuri sau era farmacista tampita???? Pliiz!!!! daca e u subiect deja ptrea mult discutat, poate imi scrie cineva macar pe PM.
Cosmin, stelutza cea mare a LUNEI!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
ddanagh spune:
Andra, eu nu i- am dat Dariei ca nu am gasit aici. Parca Andicu ii dadea si Alina sigur
ghinetz spune:
E deja 30 iulie!!!!
Denis Stefan!!!!! Sa cresti mare. sa fii sanatos. Sa ne vizitezi la iasi, ca nu esti decat la o aruncatura de bat. Cristina te asteptam cu povesti despre taiatul motului, obiecte alese etc. Si cu muuuuuulte poze!
Cristiana Maria!!!
Si, desigur...
Cosmin!!! Luna...mai stii, noi eram in clubul plangaretelor ca ne cresc copiii, ca ii vedem mari si frumosi. Mai, si ce-om mai plange la nunta lor! Azi insa trebuie sa fii fericita. Cea mai fericita mamica!!! Ai o familie minunata si crede-ma, orice sacrificiu din trecut a meritat sa fie facut pentru asa un prezent. Sa te bucuri de baiatul tau si impreuna sa va bucurati de viata, de un tatic minunt si de o surioara dulce-dulce!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
xerxe2005 spune:
Buna dimineata!
Razvan al meu nu e violent, adica nu ma/se loveste, dar cand nu ii convine ceva si se enerveaza, se incordeaza si se arunca deodata in fata, in spate, in orice parte poate, indiferent daca se loveste sau nu, daca suprafata pe care nimereste e dura sau mai moale. Uneori imi mai da si cate un cap in gura de am crezut si eu ca imi zboara ceva dinti si mi-a spart si buza de cateva ori.
Sper sa tin sub control situatia, ca nu as vrea sa ajunga un copil din ala cum am vazut la Supernanny, care s-ar da cu capul de pereti ca sa ma manipuleze.
Pentru ce sa da Chamomille?
Si Razvan ne imita cum vorbim la telefon, ducandu-si un obiect de o forma cat de cat apropiata cu telefonul la ureche si spunand niste sunete de-ale lui, pe limba lui.
Sotul meu e implicat direct in actiunile de evacuare a populatiei din satele de pe malul Prutului si am apucat sa vorbesc cu el 5 minute in ultimele 48 de ore. Noi cica avem sambata petrecerea si avem atatea de discutat, de rezolvat. Interesant e ca si nasii lucreaza tot in domeniu si ar putea si ei sa fie ocupati. Sper sa reusim totusi sa ne intalnim sambata si nu faca nici unul dintre noi de permanenta.
Razvan Gabriel
violetan spune:
'Mneatza...cafeeeeea?
Andutzy, nu scrie concentratie pe tub. E doar chamomilla CH7 sau CH9. Asta o fi concentratia...habar n-am. Eu asta am luat si i-am dat lui laur. Pup, succes!
Intru mai incolo cu uratu'.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
nikole spune:
LA MULTI ANI CRISTIANA MARIA, SI DENIS STEFAN.Sa cresteti mari si sanatosi!
Si ptr Cosmineatza, baietel de Lunitza, LA MULTI ANI
inapoi la cratita ...ca tare o urasc...
Andutzy si eu v-am admirat in poze, ai doi baieti foarte frumosi, sa iti traiasca.
si tu arati f bine, parca un pic mai slabuta??
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel