Strumfi de un an (iul-aug 2007) (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani puiutzilor care se serbeaza astazi:
Daniela
Razvan Gabriel
Matthew Peter
Bogdan Andrei
!! Sa fie sanatosi, destepti si norocosi!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Lia acum e mai linistita ca i-au iesit 3 dinti in aceeasi perioada si s-au suprapus in timp cu o conjunctivita, iritatie foate urata la poponetz, infectie la urechiusa. Acum cand se trezeste noaptea merge sotul la ea, o ia in brate un pic si o pune la loc in patut. Daca as merge eu n-as scapa fara sa o alaptez, tot timpul imi arata canapeaua s ama asez sa-i dau tzatzi. Dar seara daca nu adoarme din prima si plange vin eu si o iau in brate, o pun jos de 2-3 ori si gata se intoarce pe-o parte cu eticheta de la paturica in manuta si degetelul in gurita si face nanica cuminte.
Eram asa de disperata ca nu dormea ca la aprope un an i-am dat suzeta pt prima data dar n-a acceptat-o. Metoda clasica de luat copilul in brate,tinut un pic si pus la loc fara giugiuleli,eye-contact etc functioneaza doar ca nu e la toti la fel de eficienta.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
citat din mesajul lui nikole

Stefania, m-am uitat pe pozele voastre, sunteti superbi toti 3!Catarina e o dulce ...
pe langa faptul ca v-am admirat pe voi ca familie, am admirat si peisaje frumoase, aveti un album super, care m-a bagat nitel in depresie, dar asta e alta poveste.
Mi s-a facut un dor de Brasil, de o casa maaaare, de o gradina, de spatiu, de mare, de plaja, de soare ...de oameni mai deschisi, zambareti,de duminicile in care simti ca e duminica,(suna aiurea, dar se intelege cred, ideea) de un gratar, offff...

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari, sa fiti fericiti

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Ca sa nu mai intri in depresie, casa mare curatenie multa, gradina mare treaba multa. In weekend trag de buruieni de nu mai pot. Ca sa nu mai spun de curatenie si de t0oti paianjenii care ne ataca. Cuurat paianjenii azi pe la ferestre afara si maine sunt la loc

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Lia, Nikole multumim de complimente. Nici voi nu sunteti mai prejos cu niste strumfi asa de frumosi ca ai vostri

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna ziua si La Multi Ani sarbatoritilor de azi.
Roxy sint canute cu cioc moale,flexibil,noi avem de la avent pt 6 luni,ca i-am luat si eu de la nuk cu cioc tare si nu poate sa bea,nu pot eu dar el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani!
Daniela
Razvan Gabriel
Matthew Peter
Bogdan Andrei
!!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare! am intrat sa va urez un sf de saptamana cat mai frumos, cu vreme buna si copii cumintzi!
.....

Un pompier spala camionul de interventie in curtea regiei de pompieri cand observa un baietel intrand pe poarta calare pe un carucior de butelii pe care lipise niste coli rosii de hartie si o scarita in miniatura pe una din laturi.
Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic furtun de plastic. Mirat pompierul observa "mijlocul de propulsie": un caine si un motan "inhamati" la caruciorul de butelii.
Pompierul intra in joaca copilului si incepe sa studieze mai atent
"atelajul". Spre stupoarea lui, observa ca, in vreme ce cainele era legat
de zgarda, motanul era legat de testicule.
La care pompierul ii spune copilului:
- Salutare colega, ce camion de pompieri ai, dar nu ai merge mai repede daca ai lega funia de zgarda motanului? Uite cum ai procedat cu cainele....
- Aveti dreptate nenea, as merge mai repede, dar nu as mai avea sirena...

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si la multi ani tuturor strumfilor care au implinit un an in ultimile zile!

Anto cind plecati in concediu? Aici in Spania e cald si bine.
Oaana, multumesc de urare.

Cred ca stau rau cu cintarul. Incerc sa inot ca sa mai compensez lipsa aerobicului si prezenta exagerata a mincarii, dar din ce vad cred ca am pus pe mine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Noi maine dimineata plecam intr-o excursie pana luni seara asa ca vreau sa le urez strumfilor ce vor implini un anisor zilele urmatoare multi ani fericiti,sanatate si tot binele din lume.
Am inchiriat o casa cam la 2 ore de Dublin (Carlingford) impreuna cu nasul lui Soph si prietena lui,sper sa avem vreme frumoasa sa ne plimbam, relaxam....
Weekend placut!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Noi azi am alergat la greu ca ne pregatim de petrecerea la comun pt copii maine. Am cumparat...tot magazinul.

Roxy eu cand merg undeva ii cumpar Adelisei sticluta de apa plata cu mot (de la evian de ex) si pe acolo iese apa mai usor si s-a prins repede ce i cum, bea de n-are treaba si nici nu se uda.

Pup toate fetele merg sa ma culc.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput