Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bai Cleo, nu se poate ai un pui de umor in tine ceva de speriat, doar Sis mai face asa...Ma refer la : "Nu tasta cu ele"

Ylari, si barbate-miu a purtat cind a avut un tirg o costumatie data de firma care includea si adidasi mai mici...si tot asa l-a tinut o vreme amorteala la deshte, era pe punctul de a merge la dr...Cred ca-ti va trece..Doar daca nu te apuci sa tastezi cu ele, desigur

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui cleo78

nu mai poc de somn.
ma duc sa dorm. Poate ma bucura fata si ma lasa.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

pic de somn fetelor, si nu pot adormi. Cand sa adorm...suna tel. aveti dreptul la o singura incercare sa ghiciti cine o sunat.
Acum ma chinui de nu mai poc. Ce pot sa fac sa adorm?

ma duc sa incerc cu o cana de lapte cald.

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:

quote:

nu mai poc de somn.
ma duc sa dorm. Poate ma bucura fata si ma lasa.

povestea nashterii

pic de somn fetelor, si nu pot adormi. Cand sa adorm...suna tel. aveti dreptul la o singura incercare sa ghiciti cine o sunat.
Acum ma chinui de nu mai poc. Ce pot sa fac sa adorm?

ma duc sa incerc cu o cana de lapte cald.

povestea nashterii

s
s
so
socrul!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Cleo, citeste...o pagina, mai mult nu-ti dau..
Somn usor, ma bag si eu la nani...eu somnul il vad acum ca pe o fabrica de facut lapte...asa ca: ma duc la munca fetelor. Voua, noapte buna

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, am fost azi la dr dar nu m-a lamurit foarte tare dr. Leventer... Ea a spus ca acest tip de hemagiom nu se poate trata cu laserul pt ca este prea adanc, iar laserul lucreaza la doar 2-3 mm adancime; o interventie chirurgicala a spus ca i-ar lasa o cicatrice destul de urata, iar singura solutie ar fi un tratament medicamentos. De fapt ne-a zis ca singurul tratament care ar da rezultate ar fi cel cu cortizoni, insa eu si sotul nu prea suntem de acord... Pe langa faptul ca te umfla destul de mult (te ingrasa), poti avea de la un astfel de tratament urmari destul de serioase pe mai tarziu...
Asa ca ne-am hotarat sa mergem cu Sara undeva, la o clinica in afara, poate Franta, Israel, Germania.. Daca aveti informatii despre o clinica buna de copii, va rog spuneti-mi!!!! In special le rog pe fetele care stau in strainatate.
Azi a fost o zi foarte obositoare..am plecat dimineata, pe la 9 din Breaza, am ajuns in Bucuresti pe la 11, apoi am alaptat-o o ora, apoi au venit sora mea si prietenele sa o vada pe Sara, apoi iar alaptat, apoi am mers la dr. Acolo a avut o criza dde plans, ca niciodata!! Nu stiam ce sa-i mai fac...pana la urma s-a potolit...cu suzeta!
Dar am avut o fata foarte vorbareata azi!! A vorbit in continuu!!! Si cu mine, si cu prietenele, si cu doctorii!! Doamne, ce scumpa e cand vorbeste..face si mutrite si uneori ma cearta- spune vocalele tipand!! E o scumpa!

Lori, am vazut pozele cu tine, Gabitza si bebeii si mi se pare ca arati mai odihnita! Te pup
Monik Nu era de-ajuns ca au acelasi nume fetitele noastre. Le-am botezat si in aceeasi zi!!!!
Daria Draga mea, si la tine e frumos, nu doar la Breaza! Dar daca vrei sas ma vizitezi, eu te astept cu drag!
Laura, Alysh Am vazut superbele poze cu voi si baieteii!!

Va pup pe toate si va doresc noapte buna!!!

Maine dimineata vine soacra si sta pana luni....Asa ca nu stiu daca o sa mai am timp sa mai intru ...Dar sper sas recuperez saptamana viitoare..

["http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza"]Sara la Breaza

"http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi" Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

"http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria" Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

numai eu sunt pe aici la 11 noaptea????se pare ca da..mai scriu si eu macar 1 data pe zi sa nu ne uitati de tot..da' abia cum am terminat de imbaiat si culcat fetele..gata,sunt iar mama de 2 cucuiete.
S-a intors fata mea plina de bube..urticarie,muscaturi de ceva insecte...e pictata toata cu mixtura mentolata....imi vine sa mor.
azi am reusit in sfarsit sa merg la restaurant sa vb.pentru botez...astept mail cu zilele libere.si eventualele negocieri de pret
Sara nu are inca un program de somn/mancare.uneori doarme 1 ora,alteori 3,uneori se trezeste de cate 3 ori pe noapte,alteori 1 data....asa ca asteptam sa mai creasca.
Azi am lasat-o 3 minute in scoica sa-i incalzesc Mariei mancarea;a inceput sa maraie si cum nu m-am simtit sa o iau in brate,a inceput urletul..cand am ajuns la ea se facuse rosie de nervi,plangea sufocat si incepuse sa vomite...iar asta mare tipa de la ea din camera"taci Sara ca ma doare capul"
pupici la toata lumea

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andreap

numai eu sunt pe aici la 11 noaptea????se pare ca da..mai scriu si eu macar 1 data pe zi sa nu ne uitati de tot..da' abia cum am terminat de imbaiat si culcat fetele..gata,sunt iar mama de 2 cucuiete.
S-a intors fata mea plina de bube..urticarie,muscaturi de ceva insecte...e pictata toata cu mixtura mentolata....imi vine sa mor.
azi am reusit in sfarsit sa merg la restaurant sa vb.pentru botez...astept mail cu zilele libere.si eventualele negocieri de pret
Sara nu are inca un program de somn/mancare.uneori doarme 1 ora,alteori 3,uneori se trezeste de cate 3 ori pe noapte,alteori 1 data....asa ca asteptam sa mai creasca.
Azi am lasat-o 3 minute in scoica sa-i incalzesc Mariei mancarea;a inceput sa maraie si cum nu m-am simtit sa o iau in brate,a inceput urletul..cand am ajuns la ea se facuse rosie de nervi,plangea sufocat si incepuse sa vomite...iar asta mare tipa de la ea din camera"taci Sara ca ma doare capul"
pupici la toata lumea

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Off Andreea, ce de peripetii!!!!
Ia spune-mi tu ai operat-o Pe Mariuca de hemagiom??

["http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza

Mergi la inceput

Cleo, am reusit sa pun pozele!!!

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Hai ca am mai citit si incerc sa fac un conspect (cred ca sunt in urma total, dar imi dau silinta):
Mihaser, te invidiez din tot sufletul pt Metallica. Nu stiu formatie mai draga sufletului meu... si am vazut ca si Reallaura si Simonacip au fost “metaliste” in tinerete. Deci ascultam aceleasi trupe? Zau, pareti tare cumintele
MissP, gogoasa mea a avut icter de alaptare. Sfatul pediatrului: scos laptele cu pompa si incalzit destul de tare la bain-marie, pentru a elimina nu stiu ce naiba care intretinea icterul. Urmat sfat, rezolvat problema, aparut alta problema – copilul s-a obisnuit cu biberonul si doarme la tzitzi, ca oboseste
Lorich, si eu am damblaua cu cutele, care nu-mi par simetrice. Sper sa fie ok, totusi...
Magnetism, eu plec cu laptele muls in biberon intotdeauna. Il incalzesc inainte de a pleca de acasa si-l pun in gentuta termica. Pana vine ora de papa ajunge numai bine la temperatura optima.
Daria, ai o familie foarte frumoasa
Simonix, ma omori cu cantitatile alea de lapte cu care te lauzi. Vreau si eu!!!!!
Alina_anto, pupam scortisoara pe nasuc, sa-i treaca
Fecian, ma bucur ca ai mai scris si ca te simti mai bine. Incet-incet ne obisnuim cu statutul de mama si, slava Domnului, mai cresc si bebeii si ne intelegem altfel cu ei
Super tare faza cu wrap-ul. Mi se pare ok primul filmulet, ala cu tipul, ciar ma duc sa-mi caut material pentru asa ceva si incerc si eu ... fac furori la mine-n “sat”
Doloress, asa e si cu neamurile mele: se bat pe fata!!!! Si sambata avem botez, mai vin si neamurile lui tati, atunci sa te tii distractie
Akella, bun venit
Ralu_t, wow, cate info despre rotarix. Eu inca nu m-am hotarat, mai vedem... oricum, in niciun caz sa nu tii informatiile doar pentru tine. Si nimeni sa nu faca asta. Cred ca suntem destul de destupate la cap cat sa facem singure alegerile in viata, iar orice informatie ajuta...
Si a mea sta cu mainile in gura mereu. Chiar si imediat dupa masa. Eu am zis ca e ea mai fomista, dar daca fac asa si ai vostri, e ok
Ylari, ce frumoasa e grasana ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S-o mananci, nu alta!
Mai, ca tot se discuta, eu n-am probleme cu sexul. A durut prima data, apoi a devenit din ce in ce mai bine. Si, spre bucuria mea, nu mi-a pierit cheful deloc...
camiM, ma bucur ca ai rezolvat cu lumanarile. Spor la pregatiri in continuare...
mi_bebelina, eu folosesc numai solutie de la chicco. Nu mi-am luat sterilizator. La inceput fierbeam biberoanele si pompa, dar la noi apa e fff dura si ramaneau albe de la piatra, parca erau date prin faina. Si atunci am preferat solutia de la chicco. O folosesc conform instructiunilor: la 2.5 l de apa, o masura mare de solutie. Schimb solutia la fiecare 24 de ore...
Maitreyi, Alysh, Ylari, Simonix, sar’na pt raspunsuri, m-ati lamurit. Alysh, si eu am asa un stress cu hainutele de la nasi, as fi preferat sa merg eu cu nasa sa cumparam, chiar m-am oferit, dar m-a refuzat ... si eu tin fffff mult la cum arata gogoasa mea.
Ylari, solutie de sterilizat de la chicco am luat din carrefour si costa 20 de lei.
Simonix, nu ma mira ca Robert e luat drept fetita. E asa de frumooooossss!!!!!!!!!!! Ia vezi, crezi ca i-ar placea fata mea?
Ralu_t, si gogoasa mea ma cearta de cateva zile. Si tot asa, ar sta numai la verticala. Asa ca eu o pasez cui pot...
Daria_ioana, ai niste neamuri, sa le dai de pomana
La multi ani cu mega-intarziere (dar cu intentii bune) Vianne, Inais, Alysh si tuturor bebelusilor
Hai ca scriu la mesajul asta de la pranz. Dar il astept pe tati, ca vine tocmai de la oradea. Ma duc, totusi, sa ma bag in pat, macar sa stau intinsa, ca acusi se trezeste gogoasa si ma ia de odihnita...

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Reallaura si Alysh – sunteti 2 scumpe imbricate asa si bebicii la fel.
Alysh – si eu am emotii cum o sa-l imbrace nasa, nu prea are gusturi. Am inteles k i-a luat un costum de botez cu vesta si papion.M-as bucura dc i-ar fi mic Eu prefer lucrurile mai trendy…o sa vad, daca nu imi place la restaurant o s ail imbrac cum vreau eu.
Maine ne facem comanda de bilete la mare pt jumatatea lui august. Uraaaa

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput