Spitalul Municipal

Spitalul Municipal | Autor: marriana

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor mamicilor
sunt insarcinata in 27 de sapt. si fiind la prima sarcina, sunt tare curioasa si dornica sa aflu cat mai multe detalii despre nastere.
De aceea, va rog, pe acelea dintre voi care ati nascut la Municipal sa ma ajutati si pe mine cu cat mai multe detalii despre spital, pretentii materiale, conditii, curatenie, personal medical, posibilitatea de spitaliyare in rezerva, ce se cere pt. bagajul gravidei si al copilului, etc.
Am uitat sa va spun ca sunt sarcina mi-a urmarit-o dl. dr. Tufan Cicerone. M-a vazut doar de 2 ori, dar as vrea sa stiu cat mai multe despre dansul.
Va multumesc si doresc tuturor viitoare mamici sarcina si nastere usoara !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Buna. Eu am nascut la Municipal anul trecut in iunie. Sincera sa fiu, daca ar trebui sa nasc din nou as alege alt spital. Sa-ti spun de ce:
- iti dau copilul cu tine in camera la doua ore dupa nastere asa ca nu apucii sa te refaci
- personalul se poarta foarte frumos(de la asistente pana la femeia de serviciu) dar este insuficient. De exemplu, pe mine m-a ajutat sa merg la baie prima data femeia de serviciu. Noaptea, pe tot salonul de nou nascuti este o singura asistenta si cum toate mamele stau cu degetul pe butonul de la sonerie, pana ajunge la tine.....
- nu stiu daca au rezervecu un singur pat. Eu am avut norocul sa stau intr-o camera cu 2 paturi dar sunt si camere cu 6 sau mai multe. Usile si geamurile se tin deschise si este un curent groaznic. Paturile sunt ingrozitoare: sunt foarte inalte si saltelele .... no comment.
- pretentiile materiale sunt diferite in functie de medicul cu care nasti
- daca medicul tau nu este de garda cand vii sa nasti nu te lasa sa il chemi si trebuie sa nasti cu cine se poate

In ceea ce priveste bagajul gravidei, cred ca o sa gasesti pe forum un subiect special cu asta. Nu exista nici o restrictie speciala.

Asta era anul trecut. Nu stiu ce s-a schimbat intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecs2008 spune:

Informatia pe are ti-o pot da eu dateaza din 2002. Am ajuns la spital cu apa rupta si imediat cineva m-a intenat si m-a condus la sala de travalui. Eu am nascut cu dr. Badea, asa ca nu stiu ce sa zic despre medicul tau. Am facut cezariana de urgenta si am stat o noapte la reanimare. Singura problema a fost in timpul noptii cand asistentele veneau mai rar pe la noi sa ne verifice perfuziile. Am intrat intr-un salon de doua paturi dimineata si am plecat acasa in doua zile. Am o parere buna despre spital si despre personal.
Nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriana spune:

va multumesc pt. raspunsuri. sper sa am si eu noroc sa scap repede de nastere, sa-mi revin si sa vin acasa in cel mai scurt timp posibil

Mergi la inceput