Credeti ca ne vom schimba?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
citat din mesajul lui printesa_roz

Eu cred ca singura modalitate de a schimba ceva in comportamentul romanilor in general sint niste legi/reguli mai stricte, altfel vor arunca gunoaie pe oriunde in continuare, vor fura florile din parcuri si ce mai apuca in continuare, vor sta inghesuiti in spatele tau ca nesimtitii la banca in continuare, vor incalca regulile de circulatie in continuare, vor urla si injura in public si tot asa......ca doar "las´ca merge si asa". Din pacate multi dintre romani nu asculta decit de "bici", ca sa spun asa......e trist dar adevarat.
PS: Va rog sa nu intelegeti din ceea ce am scris ca am aceasta parere despre toti romanii sau locuitorii Romaniei...

POZE

Edit: Si daca Bucurestiul e asa urit si strimba toti din nas, de ce vin toti sa faca facultati in Bucuresti, sa suprapopuleze Bucurestiul, desi au facultati cu profilul respectiv si in orasul lor...

Da, astea sunt problemele romanilor: arunca pe jos gunoaile, nu sunt relaxati (chestie perfect de inteles, de altfel), nu respecta reguli, nu prea isi respecta semenii.
Dar numai astea sunt problemele lor!
A crede ca in alte tari oamenii nu sunt egoisti si invidiosi si rautaciosi si ipocriti sau mai stiu eu cum, mi se pare o copilarie aproape.
Oamenii sunt, in esenta, la fel, absolut la fel peste tot. Doar ca, in unele locuri, adevarata fatza are o poleiala de respect si zambet pana la urechi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

e clar ca si in alte tari sunt oameni care te-ar injunghia pt o promovare sau diverse... oameni buni si oameni rai sunt peste tot, nu s-au inventat la noi. si hotii se fac si in alte parti - la noi poate sunt mai pe fata.

in schimb excelam la SNOBISM. am murit de nervi cand un tip cu care trebuia sa discut chestii de job mi-a explicat unde e firma lui - vedeti un cayenne in fata sediului domnita- la romani masina a ajuns carte de vizita. asta sa fie oare valoarea unui om?

imi iau o haina noua - prima intrebare "de la ce firma e?". da conteaza? mor daca nu am plasma in casa? daca nu curg bijuteriile de pe mine?

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003

in schimb excelam la SNOBISM. am murit de nervi cand un tip cu care trebuia sa discut chestii de job mi-a explicat unde e firma lui - vedeti un cayenne in fata sediului domnita

16+ cu Traian Carol

:-)))))))
Ce fanfarooooon!!!! :-)))))
Si din cauza unuia ca asta nu poti tu trai linistita, Cristi_2003?
hai mai, sunt probleme muuult mai grave de care sa ne enervam :-)

Dar, daca tu nu stiai strada respectiva si l-ai intrebat cum se ajunge la sediul firmei, poate ca omului doar asa i s-a parut ca ar fi cel mai explicit.
Poate ca, la fel ar fi spus si daca avea o dacie din '85. "e o dacie din '85 in fata sediului, domnita"

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

prima data ce-i drept mi-a zis ca e langa sex shop. stiti unde e, nu-i asa domnita? nu dle, stau in alba de doar 2 saptamani... n-am avut onoarea

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

P.S

Totusi, nu cred ca tipul era snob. Era doar ingamfat.
Eu ii numesc snobi pe cei care nu isi permit sa isi cumpere Cayenne, dar fac eforturi uriase pt. a si-l cumpara. Il cumpara si dupa aia se imprumuta de bani pt. benzina. Astia sunt snobii, zic eu.

Cei care au bani de Cayenne si isi cumpara Cayenne, sunt ok din punctul meu de vedere. Nu ma priveste ce face fiecare cu banii lui.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
nu dle, stau in alba de doar 2 saptamani... n-am avut onoarea

16+ cu Traian Carol

:-))))))))))))))

Mergi la inceput

si din aia cum zici tu sunt o gramada in romania. iti iei bmw si il tii in garaj ca nu ai bani de casco. in grecia anul trecut abia am vazut 2-3 masini de genul asta la vreo 20-30. cam 1 din 10. pt ca la noi iti trebuie masina de zeci de mii de euro - sa nu creada vecinii ca esti falit... pt ca la noi banul e valoarea suprema.

ma gandeam cu iubi zilele trecute - noi nu prea cunoastem oameni care de ziua noastra sa ne dea cadou o carte. cand eram eu mica stiu ca asta era un cadou obisnuit.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Domnita, treci mata de un logan, un mercedes si un bemveu si cand ajungi la cayenne o sa vezi firma...

Toalele, masinile, casele si femeile sunt simboluri de cat te-ai ajuns si pe la altii, ca n-am inventat noi roata nici in domeniul asta. Doar ca prin alte parti nu mananca nimeni cartofi ca sa poarte haine de firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eram pe punctul sa inchid subiectul;era clar ca, ori nu am reusit sa exprim mai clar ce am vrut sa spun, ori unele persoane au incercat sa se amuze facand varza postarile.
Le multumesc acelora care au insistat si au impus totusi revenirea on-topic;ii multumesc in mod special lui Aysha care a fost mai transanta.
De fapt constat ca se intampla aici pe Forum cam ceeace se intampla si in societatea romaneasca:la agresiunea zilnica a vulgarului persoanele civilizate se retrag si dispar din peisaj sau prefera contemplatia amara.
Voi nu va intrebati de ce pe ecranele televizoarelor,in ziare,pe strada,intalnim tot mai multa vulgaritate,marlanie,lux etalat cu ostentatia tipica parvenitului care pana nu se lauda, se pozeaza sau se filmeaza, nu se simte pe deplin implinit?
Oare se incurajeaza in mod deliberat acest mod de viata sau este atat de bine insurubat incat nu mai este leac?
De unde isi aleg modelele de viata tinerii de astazi? De la diverse persoane (acelea care inunda media) si care nu pot sustine o discutie decat despre: cum si unde se imbraca,ce masina si-a mai cumparat,la ce cluburi de fitze se distreaza, cu cine este sau a fost combinat,etc.
Astea fiind "stirile pozitive" ca in rest in tara sunt numai crime,violuri si accidente.
Evenimente culturale, realizariile unor romani in diverse domenii:timid sau deloc.
Sunt multi parinti realizati prin munca si calitatile lor personale,dar copiii lor se vor intreba:sa muncesc de nebun de dimineata pana seara cand se poate si fara sa ma spetesc?
Este suficient sa "te descurci", intr-un fel sau in altul.

P.S.Editez pt. ca am inceput sa scriu acest raspuns mai demult dar l-am sters din greseala si in timp ce scriam iar s-a incins discutia si am citit ce ati scris dupa ce l-am trimis.

Mergi la inceput

b nica - eu nu ma tem ca copilul meu ne va dispretui pentru ca suntem oameni muncitori (intelectuali, dar lucram de dimineata pana ... cand trebuie) asa cum nici eu nu imi dispretuiesc mama care e profesoara si a lucrat toata viata sa faca om din mine. pentru ca mi-a dat valori in viata si principii. si chiar daca multi ar zice sa suntem fraieri noi astia cinstiti, eu nu ma simt.

si o sa incerc sa imi invat copilul sa respecte mai mult un om care stie carte decat unul care are tot ce apare prin revistele de fitze. si sa respecte munca nu hotia si descurcareala.

da nici asta nu e numai la noi la romani - ca si in alte tari adolescentii au modele gen paris hilton... voi ati vazut vreodata emisiunea aia cu petrecerile de 16 ani de la mtv? my super sweet 16 parca. deci si la altii se poate asa.

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput