Credeti ca ne vom schimba?
Raspunsuri - Pagina 3
mi_ro spune:
B.nica...Concluzie = dupa cum vezi nu ne vom schimba sau ne vom schimba foarte greu. Carcotasi vor exista tot timpul Pana nu se apuca romanul sa despice firul in patru nu se simte bine. Iti dai seama de inutilitatea lucrului tocmai atunci cand iti trebuie. Dar pana atunci intrebi da' de ce, cand, cum , unde, da' cand, pana unde, pentru ce si tot felul de intrebari.....asta da inutilitate. Eu consider ca daca nu-ti convine subiectul si il consideri inutil nu raspunzi la el. Mai bine nu raspunzi decat sa provoci niste polemici de 3 pagini.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
anyella spune:
Eu de Rominica am auzit-o prima oara pe Dana Deac(cu tot respectul pt. profesionalismul ei urit diminutiv),apoi pe Mircea Badea:)
b.nica esti haioasa rau cu "ghita contra".E "gica",asta ca sa nu jignim friptura de craciun-:((
Aniela
mariana_1976 spune:
b.nica, sincer, mie mi se pare mult mai bine ca acum 12 ani cind am plecat...Poate ma insel, dar eu vin destul de rar in tara si mai mult rudele din Romania ma viziteaza.
Cit despre civilizatie, cunosc multa lume aici care e atrasa de farmecul lumii a treia si s-a cam saturat de curatenia perfecta...Probabil asa or fi unii oameni: !
(Se vede ca guestus e in vacanta...altfel ne-ar fi dat el probabil niste raspunsuri...! )
Qamar spune:
b.nica, duamna Noe nu e originara din Bucuresti, e de loc ardeleanca si cu buletin de Ilfov deci n-ai nimerit-o
adica io's de-a lu' Pandele, manca-l-ar mama pe el
in alta ordine de idei, e cel mai simplu sa arunci cu kk in ceva, doar asa, de dragul conversatiei; nu's io a' mai mare patrioata, insa nu inteleg subiectele de genul asta...
poate ca o sa ma loveasca si pe mine shocul ala mare cand ma voi intoarce in Romania si/sau in Bucuresti, insa ma indoiesc ca impactul va fi atat de puternic incat sa ma trimita repede pe net...
cat despre rautate, etc- cine? io????
multumesc pentru atentie, acum trebuie sa ma retrag
b.nica spune:
quote:
citat din mesajul lui anyella
Eu de Rominica am auzit-o prima oara pe Dana Deac(cu tot respectul pt. profesionalismul ei urit diminutiv),apoi pe Mircea Badea:)
b.nica esti haioasa rau cu "ghita contra".E "gica",asta ca sa nu jignim friptura de craciun-:((
Aniela
Aniela am facut corectura ca sa nu jignim pasiunea romanilor fara colesterol crescut .
Au dreptate toti care nu suporta diminutivul Romanica, eu il folosesc intr-un anumit context:atunci cand doresc sa accentuez ceeace nu este in regula aici:lectiile unor parveniti cum sa "dam lovitura in viata",sau a acelora care ne invata cum poti sa traiesti bine etalandu-si gusturile indoielnice si pe bani multi,cum tinerii isi aleg modele din randul copiilor "baietilor destestepti"cu fitze si comportamente dezonorante.
Daca suntem luati peste picior sau o facem chiar noi cu un comportament hilar ,transformam Ramania in Romanica;sincer nu stiu cand am auzit prima oara aceasta denumire dar in mod cert o asociez cu comportamentul unora pt. care tara in care traim a devenit ceeace este.
b.nica spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nicaquote:
citat din mesajul lui Noe
b.nica, duamna Noe nu e originara din Bucuresti, e de loc ardeleanca si cu buletin de Ilfov deci n-ai nimerit-o
adica io's de-a lu' Pandele, manca-l-ar mama pe el
in alta ordine de idei, e cel mai simplu sa arunci cu kk in ceva, doar asa, denu inteleg subiectele de genul asta...
Pe Pandele,daca este primarul din Voluntari,te rog sa-l mananci dupa ce lasa sa se faca autostrada ca ne-am saturat de atata asteptat!
In ceeace priveste fraza cu "alta ordine de idei",nu inteleg care este tinta si cine arunca.
ocebine spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nicaquote:
citat din mesajul lui anyella
Aniela
Aniela am facut corectura ca sa nu jignim pasiunea romanilor fara colesterol crescut .
Au dreptate toti care nu suporta diminutivul Romanica, eu il folosesc intr-un anumit context:atunci cand doresc sa accentuez ceeace nu este in regula aici:lectiile unor parveniti cum sa "dam lovitura in viata",sau a acelora care ne invata cum poti sa traiesti bine etalandu-si gusturile indoielnice si pe bani multi,cum tinerii isi aleg modele din randul copiilor "baietilor destestepti"cu fitze si comportamente dezonorante.
Daca suntem luati peste picior sau o facem chiar noi cu un comportament hilar ,transformam Ramania in Romanica;sincer nu stiu cand am auzit prima oara aceasta denumire dar in mod cert o asociez cu comportamentul unora pt. care tara in care traim a devenit ceeace este.
huh????
N-are cap si coada postarea ta...iar cea initiala zau ca inca ma scarpin in cap sa-i vad rostul, importanta, scopul...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
b.nica spune:
Anamaria ai mai rasfoit presa romaneasca in ultima vreme?
Daca o citesti cap-coada numai pt. o zi o sa vezi cam in ce fel se prezinta starea natiunii,sau ca sa fiu mai explicita:ce considera ziaristii ca este interesant pentru natiune.O simpla lecturare a titlurilor de pe prima pagina si poate sa te lamureasca.
Desigur evenimentele tragice din ultima perioada ma determina sa iti indic lecturarea ziarelor ceva mai vechi.
anyella spune:
Fii mai explicita,de aceea fetele nu inteleg.Recunosc,nici eu nu pot intelege unde e capul si unde e coada,dar cred ca am inteles esenta.
Deci:se schimba ceva? la lucrul acesta am mai zis nu cred ca putem raspunde noi cei care traim zi de zi aici.Eu cred ca s-au schimbat multe,mentalitatea nu stiu...e de lucrat aici.
Apoi incepi cu ceea ce se intimpla practic la noi in tara,deci lasi la o parte mentalitatea...se ajunge la politica(uf,deja ma doare capul nu reusesc sa prind un fir)
Ideea de baza e sa stii ce raspunsuri vrei sa afli atunci cind deschizi un subiect.Fiecare avem modul nostru de gindire,mai simplist,mai alambicat:) dar cind ceri un raspuns de la cineva exprima intrebarea clar si concis,si mergi pe firul ei.Probabil si de aici vin raspunsurile cu plictiseala-:).Eu am simtul umorului dar urasc ironia si mai ales "mishtourile".
Aniela