Credeti ca ne vom schimba?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
citat din mesajul lui Noe

b.nica, de mult vroiam eu sa te intreb, tu te cam plictisesti, asa-i?

Poate asa crezi tu, daca nu cumva ai aruncat o rautate gratuita.

Afla ca am postat acest subiect dupa ce am citit raspunsurile la un subiect legat de comportamentul cetatenilor din Bucuresti.
Subiectul, ca multe altele in ultima vreme, a degenerat in controverse care privite la rece iti dau impresia ca nu sunt multe persoane dispuse sa accepte regulile unui comportament civilizat in sensul respectarii cel putin a unor reguli de bun-simt.
Intamplarea a facut sa revad niste imagini dintr-un film de familie din strainatate la putin timp dupa aceea;imi venea sa plang vazand orase curate, cu parcuri incantatoare,cu oameni cu figuri destinse.
Am familie mare aici, am locuri dragi aici,nu pot trai printre straini.
Dar la "plictiseala"mea nu poti sa nu remarci ceeace a spus Cristi:
-"de ce sunt bucurestenii tafnosi...se cearta cu oricine din orice"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

De fiecare data cind revin in Romania ma simt ciudat, de parca fac naveta intre 2 lumi paralele. Imi amintesc ca de multe ori ma intrebam : la noi de ce nu zimbeste nimeni? Asta dupa citiva ani buni petrecuti in Thailanda, unde toata lumea e cu gura pina la urechi. Dar, in ultimii ani mi s-a parut ca Bucurestiul e mai curat, oamenii mai politicosi, usor usor lucrurile incep sa se schimbe, unele in bine...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Stie cineva de unde a inceput expresia "Romanica"?

Si mai lasati-o cu plictisitul, n-aveti chef nu raspundeti sau raportati la moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

ce ma termina in Bucuresti [mai ales cind revin din afara, dar si zi de zi] e traficul. efectiv e ca la nebuni, masini care nu mai au loc pe strazi, acu e si sapat peste tot. de aici cred ca vine si mare parte din repezeala/tifnosenie etc. sint din Galati, nu e tocmai oras mic, dar nu exista termen de comparatie in ce priveste circulatia. stau aici de 11 ani si tot nu m-am obisnuit, e tot mai rau de la an la an!!

inca ceva - cind am norocul sa pot lucra de acasa, ma simt muuult mai relaxata toata ziua. sotul e incintat ca nu-mi mai sare tzandara asa de repede . pacat ca nu pot toti/multi bucuresteni sa faca asta, ca pariez ca starea de spirit s-ar schimba mult in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Am avut soc dupa soc de cate ori am revenit in Romania (in sensul negativ al cuvantului). Vreau sa sper ca se va schimba si Romania ca mentalitate. Ca si curatenie sa stiti ca si in Italia si in Franta si in Canada sunt zone murdare si zone foarte curate. Nu exista padure fara uscatura.
Cum ma simt in Romania cand revin? Incerc acum sa ma refugiez in zonele unde m-am simtit intotdeauna bine (undeva in zona Moldovei, pe undeva pe la Pietroasele....si ma rog inca alte cateva locuri) sa vorbesc cu prietenii care mi-au mai ramas(ca am inceput sa triez si din astia) si iau tot ce e mai bun din tara mea de origine. Daca e sa ma iau dupa lucrurile negative nu as mai veni dar incerc sa iau tot ce e pozitiv in viata...

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ba eu sunt de parere ca atunci cand deschizi un subiect ultramegadezbatut si intors pe toate partile si despicat in paispe fara nici un rezultat in afara de o paruiala buna te cam plictisesti sau ai o problema de intelegere.
Si acum ca te-am "lasat" cu explicatia asta, ia zi tu, Zano, de unde vine "romanica"?
A, si ai dreptate, nu fusesem atenta in mesajul de inceput: NU! Bnica, atata vreme cat vom zice romanica in loc de romania nu numai ca nu ne vom schimba ci este si o adevarata nesimtire sa avem pretentia asta!

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Noe,, de ce esi rea cu Bnica,

Ea a pus doar o intrebare: NE VOM SCHIMBA?
Iar tu i-ai raspuns cu o intrebare ceea ce denota lipsa de educatie .

Daca fata are chef si timp sa stea pe net,lasa omul in pace, ca doar nu sta pe banii tai.

Si acum on topic.

NU ,nu s-a schimbat mare lucru in ultimii ani cu exceptia banilor si culoarea de par a femeilor.

Banii au alta culoare , femeile au devenit mai blonde chiar foarte blonde, vedem din ce in ce mai multe masini de lux pe strazi, barbatii au devenit foarte grasi si cu gusa ,iar femeile cat mai suple!

Oare ce-o fi?

Ma rog, astea sunt schimbarile pe care le-am sesizat in ultima mea vizita la bucuresti.

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Si mai vad ca ,sunteti cuteva FETE care cum apare un subiect scris de Banica sariti pe ea,
Androix la tine ma refeream.

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Voi chiar nu ati inteles de ce am postat acest subiect ca si altele defapt.
Acest Forum este vizitat de f.multa lume,nu mai spun ca presa cand este in criza de subiecte are aici aur curat.
Asta presupune ca daca un subiect "ultramegadezbatut" ar avea o evolutie normala si ar fi sustinut de un numar f. mare de persoane care sa doreasca imbunatatirea societatii romanesti poate se vor misca ceva rotite care sa ne duca spre o societate mai buna.
Dar nu,aici cum posteaza cineva un subiect musai sa se gaseasca cineva pe post de "Gica contra"(trebuie sa iasa si el in evidenta cu ceva) si se alege praful.Spun asta pt. ca aveti un exemplu mai sus: sunt acuzata de d-na Noe ca postez din plictiseala, dar fara alta explicatie,macar asa din politete .
Cand am deschis acest subiect m-am gandit mai mult la mentalitatea oamenilor si la comportamentul lor decat la gropile Bucurestilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt atinsa in orgoliu! E prima data cand ma minunez de inutilitatea unui subiect deschis de Bnica. Rog linkuri pentru exemplificare caci nu exclud posibilitatea sa mai fi comis aceeasi crima si in trecut.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput