Credeti ca ne vom schimba?
Raspunsuri - Pagina 15
gabriella1 spune:
b.nica,eu cred ca tu te pregatesti pentru vreo candidatura
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Ramona J spune:
Cred ca ma ia pe post de consilier.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Ramona nu vei fi atacata si nimeni dintre cei care isi exprima impresia venind in tara facand comparatie cu locul de unde a venit! Am deschis acest subiect din acest motiv, pt. ca sa ne trezim la realitate si sa intelegem ca poate acei romani care nu au vazut cum se traieste in alte tari nu inteleg in ce se complac! |
Noroc cu astia mai avuti si mai plimbati ca le deschid ochisorii
Ramona J spune:
Am zis eu ca urmeaza?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
speed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 b.nica,eu cred ca tu te pregatesti pentru vreo candidatura |
b.nica salveaza romanica !
Marox spune:
Am ajuns in Romania de citeva zile. Aeroportul Otopeni mi s-a parut OK, functionarii corecti, nimic deosebit. Ultima data am fost in Bucuresti in 2006 de Craciun si ramasesem cu o parere foarte buna-oras incredibil de dinamic, magazinele si restaurantele pline, atmosfera frumoasa de sarbatori. Punctul negru: traficul infernal. Acuma - mi se pare un oras in continuare foarte dinamic, dar nu stiu, pe undeva parca prea dinamic. Lumea agitata, nerabdatoare. Cred insa ca e de vina canicula, cind te bate soarele asa, de vreo luna la 40 grade, iti cam pierzi rabdarea. Punctul negru persistent: traficul, dar despre asta am scris la alt subiect.
Apoi am plecat la Tg Mures. Si adevarata surpriza despre Romania am avut-o aici. N-am mai fost in Tg M de 4 ani, desi este un oras la care tin - fiind asociat cu cc casa bunicilor. Ei bine, mi s-a parut grozav - si-a pierdut aerul desuet, provincial; e modern, curat, ingrijit, aerisit, cu multa verdeata. Iar oamenii de aici sint foarte calmi, zimbitori, vinzatoarele peste care am dat au fost chiar mai amabile decit cele din Franta (da, da!!!). Circotasa cum sint am descoperit niste minusuri: nu e vorba de trafic, care e civilizat, ci de librarii - am umblat prin tot "Centrul" in cautarea librariilor pe care le cunosteam...si n-am mai gasit decit una din 6! Iar cartierul la care tineam e tot acolo, dar nu mai e la fel. Am fost incintata ca locurile de joaca au fost renovate, infrumusetate, curatate, insa am regretat ca nu mai erau la fel ca in amintirea mea. Si pe undeva, mai mult ca in alte parti in Romania, am simtit ca mi-am pierdut radacinile...Probabil ca peste citiva ani o sa vad Romania cu ochii unui turist, o sa o descopar asa cum descopar o tara straina. Si atunci o sa inteleg ca totul s-a schimbat cu adevarat.
b.nica spune:
Unele fete incep sa se repete obositor si dezonorant pt. ele prin "glumite"de prost gust care pe mine nu ma afecteaza dar prin care dovedesc, cel putin in subiectul de fata,ca isi obosesc degeaba degetelele la subiectele care nu sunt pe gustul lor.
Sa te duci intr-un parc pt. copii, unde s-au investit fonduri si unde sunt pe jos seminte,chistoace,scuipat,etc.incerc sa-i dau dreptate lui Ramona ca cu aratat obrazul nu ajungi nicaieri cu cetatenii de aici, ci numai cu amenzi usturatoare si cine nu le poate platii sa faca munca in folosul comunitatii.
Eu cred ca la cata nesimtire este, numai din amenzi se va putea plati paza parcurilor.
gabriella1 spune:
b.nic ai uitat sa spui ceva si despre copiii strazii! .Cu aia din Etiopia ai rezolvat?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
b.nica spune:
Gabriela stai linistita ca nu doresc sa candidez prefer sa le ofer virtualilor candidati subiecte care sa le ofere mai multe sanse.
Starea Natiunii trebuie animata si stimulata in aceste momente pre-alegeri.
Ai ceva impotriva? Ai impresia ca traim bine si sunt unii care tulbura apele?
Eu nu cred si de aceea invit pe toti care au necazuri din cauza sistemului sa-si spuna Off-ul acum si aici unde sunt multi care se informeaza!
anyella spune:
Pai nu ne-a invatat Traienica sloganul:"sa traiti bine"?Sondajele cica il arata pe undeva pe la 58%...:-)).Chiar mai credeti asemenea manipulari? Eu una nu.Partea rea este ca nu prea avem de ales si in concluzie din lehamite nu ne mai prezentam la vot.Mai avem timp pina in decembrie 2009,la prezidentiale,dar mare mirare sa se schimbe ceva-:).
Cum vine cite unul la putere incepe sa fabrice la dosare.Traienica cel far' de pata a adus "bietii" oameni din vacanta pt.dosarele Mitrea&Nastase&CO.Hi,hi...urmeaza un nou raport de la UE in decembrie,se precipita lucrurile pt.guvernanti-:).Daca se schimba roata,il agata cu flota.Asa ca b.nica,uite ce s-a schimbat:ne putem spune deschis opiniile fara sa ne doara in cot de secu,alias SRI(cel putin pe mine)
Si ce,tu nu traiesti bine -:)),spune drept...
Aniela