Credeti ca ne vom schimba?
Raspunsuri - Pagina 10
Adela99 spune:
" La nivel de suprafata, „miticul" e bucuresteanul/regateanul/sudistul, vazut de locuitorii partii de nord-vest a tarii drept un individ smecher, mahalagiu, certaret, superficial, neserios, petrecaret si repezit. „In conditiile in care ardeleanul vorbeste cum vorbeste, evident ca un tip din Bucuresti, cand deschide gura, da senzatia de graba, de repeziciune", explica Andrei, sighisorean de origine."
www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=print&layout=print_articol&id=359008" target="_blank"> capitala "miticilor"
cristi_2003 spune:
http://www.trilulilu.ro/b3_4eternus/c643ab75b3ced6
pentru o dimineata frumoasa
io-s ardeleanca si tot vorbesc repede
16+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Adela99 spune:
"Ardelenii zic despre ei ca-s civilizati si seriosi, spre deosebire de locuitorii Vechiului Regat, pe care-i numesc „mitici" "
www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=358452&search=ardeleni" target="_blank">noi, ardelenii
AYSHA 2 spune:
Educatia o fac mamele in cei 7 ani de acasa. Nimic nu este intamplator.
Asa ca desteptarea....
cristi_2003 spune:
quote:
citat din mesajul lui AYSHA 2
Educatia o fac mamele in cei 7 ani de acasa. Nimic nu este intamplator.
Asa ca desteptarea....
dar pe mame cine le educa? nu vorbesc de mamele de aici de pe DC - faptul ca sunt pe forum demonstreaza ca vor sa se informeze ca sa le ofere ce e mai bun copiilor. ci de mamele care din cauza lipsei banilor sau mult mai grav a interesului, nu isi fac treaba in acesti 7 ani de acasa. mamele care sunt mandre cand copiii lor sunt spaima parcului si a vecinilor, cele care nu au habar de situatia scolara a copilului sau dau vina pe profesori ca sunt prea exigenti daca copilul are note mici in loc sa-l puna pe acesta sa invete mai mult... cele pentru care E BINE SI ASA!!!
16+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Qamar spune:
eu atat va spun: cu cat vorbiti mai mult de un lucru -chiar daca va displace!- cu atat veti avea mai mult parte de el...
eu astept sa vina cineva cu idei, solutii si exemple proprii
de ce nu ne concentram pe partea buna, partea pozitiva?
uite, io de ex am avut parte ieri de colegi de trafic (asa, mitici, cum sunt ei si cum ii numiti ) fff ok, in decurs de 1 ora m-au lasat 2 pers sa trec prin fata lor, fara sa tb sa astept-- si sunt incepatoare, adica lenta
e ceva
Qamar spune:
ah, si daca tot sunt in zona, ia, va astept la BAZAR PENTRU ALESIA --puiul mic vrea sa mearga acasa!!!
ina_nz spune:
Schimbarea o sa se vada si cand unii nu vor mai zgaria cu cuiul masinile altora indiferent daca sunt noi, straine, stralucitoare, parcate in fata portii sau pe trotuar.....si cand nu vor mai fi masini pe trotuar si pietoni pe strada....
Ina
Letitia1 spune:
citat din Noe
:uite, io de ex am avut parte ieri de colegi de trafic (asa, mitici, cum sunt ei si cum ii numiti ) fff ok, in decurs de 1 ora m-au lasat 2 pers sa trec prin fata lor, fara sa tb sa astept-- si sunt incepatoare, adica lenta
Ceea ce descrii tu aici se numeste civilizatie rutiera, care e atit de normala in vest si atit de iasita din comun in Romania. Cind nu ne vom mai mira de asemenea lucruri si ni se vor parea normale atunci inseamna ca ne-am schimbat.
vikinga spune:
Eu nush ce v-a casunat asa pe cel Bucuresti si cum se poate intreba asa mirata lumea ..wow de ce e asa si nu e ca la Paris ori Viena!?In primul rind comparatia aia cu Parisul a suferit-o si alte capitale ori orase mai mititele, de aveau vreo citeva cladiri cu o arhitectura asemanatoare, dar sa fim seriosi! A fi Paris inseamna mult mai mult de citeva cladiri si circulatia pe strada ordonata chiar de e aglomerata. Asta se vede din strada asa, dar ia sa iei orasul ala la puricat, sa-i gusti toate placerile si tot ce poate oferi...e imposibil sa ai pretentie pe urma ca Bucurestiul sa atinga acelasi stil si oferta in cultura, turism si ce mai vreti voi. De ex Beirutul era numit si el Parisul Orientului, dar normal ca lumea conduce in stil arab pe acolo, de cred ca semafoarele is doar asa de design , ca dau bine. Au fost colonie franceza, a doua limba e franceza la ei si tot nu au pretentia de afi "paris-izati" atita. Oare sta si egipteanul si se intreaba de ce nu e si Cairo un New York ceva, cind or fi oh allah egiptenii ca new yorkezii! Mie mi se pare o timpenie, fiecare capitala cu faremcul ei. Nu ai cum sa ceri Bucurestiului dupa 50 de ani de comunism sa ajunga la stilul si la tot ce inseamna Parisul! Ori ca bucurestenii sa fie ca austriecii din Viena.Hai sa ne mai uitam pe la balcanici, cum e la Sofia? Cum e in Belgrad? La Tirana? Aprpos si Tirana inainte de comunism tot un mic Paris era, asa ziceau albanezii cei mai cosmopoliti ai timpului. Ori hai sa ne uitam mai in est!Lasati Parisul si Viena in pace! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo