Copii din 1995-1998(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

May,eu nu stiu ce se petrece aici,insa nu mai pot sa postez nicicum...ori e nenorocitul asta de comp de vina,ori merge DC-ul aiurea...mor si inviu...scriu cearceafuri si cand sa dau postare sau sa scriu si eu...nu mai vrea nici cu bazooka sa se mai miste...

Agho,cum tot scriu si nu se pune...bucuria Anei a fost intemeiata in Oas sau Maramures unde a mers...e superba partea aia de tara si daca aveti ocazia sa mergeti faceti-o,merita cu varf si indesat.
Miha,am vazut si eu pozele medievale,am admirat si m-am minunat...si ,mea culpa,unde si cu ce ocazie au fost facute?!ce fac fetele?Au inceput scoala?Ca Luana e deja la gradinita,iar Alex jeluieste ca se termina vacanta.
Mara...pai am vazut cetatea aia...iar poza cu norii sunt faine,poze de desktop...Si...bine v-am regasit cu drag!
Anca...deci Elliot a ajuns acasica...ce-o sa duca el dorul vacantei cand incepe scoala....!!!!Cu pasapoartele treaba este ca nu aveam nici unul si in plus,chiar daca noi putem iesi cu buletinul in UE,copiii cu cine sa-i lasam?trebuie sa-i luam si pe ei.Si cum am zis ca Alex oricum in doi ani va avea buletin si nu are rost sa le facem pasaport individual(mai era vorba aici si de bugetul nostru de vacata) am trecut copiii amandoi pe al meu si de acum putem merge si noi in exterior.Plus ca anul urmator preconizam o excursie in Tenerife...e excursie cu cantec mare si tam-tam...va povestesc eu altadata...iar la avion trebuie prezentat pasaport.Asta a fost motivul ajungerii la Cta...ca altfel...nici nu treceam pe acolo.
Andra...tare bine arati si finutu e un dulce!Acuma ca ai terminat cu alergatura...ia si tu o pauza si distreaza-te cat poti mai mult si mai bine!

Si daca tot avem pasapoarte,cred ca week endul asta facem o excursie de shopping la vecinii nostri unguri...prima data iesim si noi afara de cand suntem la Timisoara.Marius a mai mers in exterior,eu si copiii niciodata...parca am emotii si abia astept...

Va pup si va doresc un week end excelent!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cu cine sa incep........aaaa cu Mara care s-a plans ca nu va bag in seama,offfff daca ati sti ce in urma am ramas cu activitatile distractiv educative(CALCATUL SI SPALATUL) de exemplu ati intelege de ce n-am mai dat un raspuns de 2 zile.
Si calc si calc ca ursu' mi-a zis ieri ca nici nu ma mai inteaba ce fac ca stie....calc
Va multumesc pt aprecierile la adresa mea ,adevaru' e ca-s tare fudula refuz sa imbatranesc si cum prind o petrecere ma distrez maxim,repausul nu e prea lung ca pe 22 plecam la Galati la nunta sora-mii, cu catel si purcel,dar abia astept pt ca ma voi intalnii si cu ardelenii mei dragi asa ca distractia e asigurata.

Ana spor la cumparaturi si in privintza emotiilor te inteleg ca asa am avut si eu prima data.

Sanca te-ai pus serios cu burta pe carte,bravo tie,spor la invatat si fii pe pace ca timpul zboara si repede vine si puiul la cuib.

Agho sa -nteleg ca mi-ai urmat exemplul cu renovarea,tztztz nu cred ca e una din cele mai stralucite idei,trebuia sa ne fii odihnit, insa rezultatul conteaza si iti doresc sa iti iasa la fel de bine cum mi-a iesit mie .

Mihaela super pozele,le-am vazut el fugitivo ca la mine asa-i dar mi-au placut taaaare,vreau si eu,sa plec ,undeva,oriunde.Si apropo de poze m-am delectat si cu ale Marei
Gata va pup ca ma duc sa caaaaaalc dar voi scrieti ca eu bag cate un ochi p-aci cand iau cate o pauza.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fete dragi! Si Happy Friday! Uite ca mai e putin si e weekend .

Aseara fuseram la turnir, pacat ca pierdu "echipa" noastra...au fost multe probe, frumoase si antrenante, suedezii strigau si aplaudau de mama focului...fain de tooot. Am sa pun si poze imediat, va anunt cand am terminat. Pe aici vremea s-a facut mai caldutza, mi-e dor de o piscina, poate ma mobilizez cu Silvia si dam o tura...

Sanca, ehe...AMR 5 zile! Luni pleaca fata spre Suedia, miercuri e aici! Abia astept! Te inteleg cu dorul dupa Elliot, e tare greu. Hai ca si la tine mai e putin...si ai sa-ti strangi puiul in brate...asta daca te-o lasa .
Cum stai cu scoala?

Ana-Maria, orasul-capitala a insulei-unde locuim noi se numeste Visby si e patrimoniu UNESCO din 1995. E un oras vechi medieval, din sec.12 si a facut parte din Liga Hanseatica, fiind un oras foarte important. Asa ca de 25 de ani in saptamana 32 a fiecarui an(aici timpul curge in saptamani) are loc cea mai mare sarbatoare a insulei, Saptamana Medievala. Saptamana asta e saptamana 32 si fotografiile au fost facute cu aceasta ocazie. Aproape toata lumea umbla asa imbracati pe strazi, in magazine, peste tot! E o atmosfera superba!
Aseara am fost la un turnir, vara e sezonul lor, tot inspiratie medievala bineinteles si vor urma si foto de acolo.
Scoala aici incepe in 19 august, Diana e inca in Ro, abia miercuri ajunge acasa. Silvia incepe caminul de luni, aici nu e pauza de camin, e deschis tot timpul dar la inceputul verii se face programarea copiilor ca sa poata educatoarele pe rand sa-si ia concediu. Eu voiam sa o duc din 4 august dar stiind ca eu nu am serviciu m-au rugat sa mai stea Silvia o saptamana acasa, ca sa mai vina o educatoare din concediu. Normal ca a fost OK, numai ca noi pierdem...aici se plateste tot(scoala la programul de dupamasa si caminul) si pe perioada vacantei, ca sa nu pierzi locul. Asta e! Asa ca platim si pentru Silvia si pentru Diana pentru acel fritids...
Diana abia asteapta sa inceapa scoala, ii lipsesc prietenele. Vacanta ei a fost toata in Ro si ii e dor sa ajunga acasa.

Mara, inca nu m-am plimbat prin noile poze, am sa o fac cat de repede...
Mai dar ce de lecturi a avut in plan TB! Felicitari pentru reusita! Si pentru "saritura" in bazin!

Andra, uooof ce munca grea calcatul...io stii cum am scapat? Cu masina de uscat rufe...zau asa! Doar raaaar mai tebuie sa pun fierul pe cate un "element" mai pretentios...in rest, ies perfect intinse. Chiar si camasile sotului...de tricouri nu mai vorbesc. Ia vezi, poate e buna o asa investitie si la casa ta...

b]agho[/b], asa e...mi-am revenit putin...am sa-mi revin de tot cand imi voi vedea fata acasa. Ei asta e! Plus ca abia astept sa mai ies si eu in "lume", sa incep scoala si sa am "de lucru". Ca starea asta "casnica" ma plictiseste ingrozitooor. Mai arunc eu nasul in cartile de limba ce le-am luat peste vara, sunt tare faine ca sunt interactive, pe internet...sunt citite, apoi sunt exercitii si uite asa mai trece timpul...
Ma bucur ca ti-a placut "zona medievala", e chiar frumos.
Ce copii harnicutzi! Citesc, fac probleme...asa da!

Un we pliiiin de bucurii sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Tot io...am pus si poze de la turnir.

Pumpici!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ana ,draga ,forumul mere asa prost ,cel putin de cand am revenit din conced imi vine sa-mi dau demisia .Am semnalat si adminului dar se pare ca nu-i atata de important .Chiar acu eu scriu in Word ca n-am chef sa-mi fac iar nervi si sa raman a nu stiu cata oara fara ce-am scris ...Cat despre castel ...oare numai aia s-a incarcat ?Poze am pus o gramada ,o sa verific. Am recitit acuma povestirea cu locurile vizitate de voi si vreau sa ma mai uit o data si peste poze ca la prima vizionare eram pe repede inainte .
Sa nu uiti sa iei o piatra in gura cand iesi ,spor la cumparaturi si sa stii ca merge si cu CI la aeroport ,dealtfel pe oriunde ai iesi din tara .Copiii intr-adevar au regim special in ceea ce priveste documentele de calatorie

Miha ,frumos la turnir ,ceva similar are loc si la Sighisoara anual ,cu participare masiva ,vin si straini ,au o gramada de manifestari,costume si atmosfera . Este un festival foarte bine organizat .Ma bucur ca ati avut o noua ocazie sa iesiti sa treaca timpul mai repede pana apare Diana .Mah dar ce repede incep scoala ...
Cat despre lecturile lui TB i-a fost data lista de la sc,cu mentiunea ca undeva in subsol era scris sa citeasca cc cateva titluri de la fiecare stil .Cum timp insa avea berechet si cum de citit nu prea se omoara decat cand trebuie ,am zis ca sa nu-i mai arat ce scrie in josul paginii .

Andra ,vezi daca m-am plans ,am capatat... ,atentie adica .Sa inteleg ca ai terminat cu zugravitul si amenajarile .Bravos ,dar v-ati miscat repede .Pana la urma ce usa ti-ai pus ,ca ma bate si pe mine gandul sa o schimb .Nu-mi mai place asta si cand mi se pune pata ...

Agho ,gata cu amenajarile ?

Sanca ,acum e randul meu sa te strig ,hai fa-te incoace ,cum mai stai cu matematicile ?

Miha ,mai lasa baiatul sa mai respire si intra si povesteste-ne cum fu ,cum i-a placut ,impresii ,de-astea

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutare fetelor!

Happy Friday

AMR 14

Eu am cam tras chiulul la teme saptamana asta. Asa ca nu va zic cum o sa ma distrez in week end
Aseara am fost la film. Am vazut American Teen, un film cu pusti in ultimul an de liceu. Nu stiu daca sant inca gata de asa ceva... ... Dar pana atunci mai e... un picut, dar mai e.

Vazut poze, sant tare faine. Si norii de furtuna si batalia medievala din saptamana 32

eu ca ma apuc de lectii. Am un entuziasm in mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, incep cu tine, pt. ca nu pot abtine...m-ai distrat cu strigatul tau de ajutor...Oare vom fi pregatite vreodata???!!!
Spor la teme!

Mihaela, sapt. medievala arata bn la voi! Multuimesc pt. poze si eu!
Parca ne-am intors in timp.
Si-abia astept sa vina Diana sa ne mai povestesti depre toate trei!

Andra, sa te bucuri de spatiul curat si proaspat de-acasa! Plus de urmatorul eveniment - nunta surorii tale si inatlnirea cu ardelenii! Bbine faci ca nu lasi timpul sa ti se imprime pe chip! Abia astept cu ce te mai "rafinezi" de data asta!

Flower, am bricolat (sotul si eu)in we un dulap-cuier din hol, pe care l-am ingustat ca sa-l punem in balcon. Cu restul facem politze/rafturi. Aerisim spatiul de la intrarea in apart. Am reusit sa mai fixam o politza/raft si o bara. Dar am muncit mai rau decat pe plantatie si inca e haoooos.

Eu n-am vazut decat 8 poze noi puse de tine. Mi-au plauct muntii si toate nuantele de bleu.

Ana68, fain lucru! Va faceti de drum prin Ungaria! Sa ne spui ce-ati gasit bun si frumos p-acolo!

Fericita intamplare c-am reusit sa copiez mesajele....ca sa le postez din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Constat ca n-am fost atenta si s-au pierdut toate bulinutzele astea: Cam fiecare aveati cate una, cate doua. Inclusiv la partea cu descrierea haosului din "house".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare si de la mine,si eu la cafea ca mi-a dat Edy trezirea la 8 si 15.
Am plecat sambata seara in mare viteza la tara,asa a vrut ursu,am ajuns seara pe la 10 ,Edy adormise deja in masina dar cred ca a simtit mirosul de iarba si s-a trezit,asa ca a banananit prin curte pana pe la 11.30 ,timp in care eu mi-a hranit restul cetei.Duminica dimineata s-au trezit toti trei devreme insa s-au jucat in sufragerie si ne-au lasat sa lenevim un pic in pat,au facut baie in piscina,au stat la soare,ce mai ,bucurie maxima pe ei acolo ,ca au spatiu de alergat.Aseara i-am carat pe rand din masina ,adormiti,i-am pus in patucuri si pana dimineatza nu s-au miscat,noroc ca am prevazut asta si inainte de plecarea de la tzara le-am facut dush,ca nici de spalat nu mai erau in stare aseara.
Lui Edy cred ca-i mai ies ceva dinti,ca refuza din nou mancarea si vrea doar lapte.

Vazut pozele Mihaela,foaaarte frumoase si interesante,i-am povestit si mamei asa ca le-am admirat impreuna.

Mara eu mi-am pus numai usi de la Porta Doors am fost foarte multumita de ele,am pus atat la dormitoare cat si la bai asa ca arunca si tu un ochi prin oras si vezi ce distribuitori sunt pe la voi.

Agho sper sa nu te dezamagesc,am sa pun poze evident,am ceva emotii,sper sa iasa frumos,nu va spun ca in fiecare sambata am cate o invitatie la botez sau la nunta.

Ana finul meu e un grasan si un scump,si acum mai poarta si numele nostru de familie la el prenume,Andrei,asa ca a intrat in familia ursilorCand s-a dus ursu' la maternitate cu proaspatul tatic,sa-l vada,asistenta a venit cu Ianis in brate si i l-a intins ursului spunandu-i ia-ti taticule baiatul,la care al meu rosu tot si aproape lesinat de ras zice:nu sunt eu tatal,si arata spre Petrutz,el e,adevaru e ca Petrutz e slabutz si inalt asa ca nu avea "fatza"de asa un voinic

Va doresc o saptamana minunata!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Salutare salutare, Happy Monday la toata lumea!

Andra, sa aveti distractie placuta...wow, in fiecare we cate o nunta...asta da cerere pe "piata" nuntilor.
Gata, s-a terminat distractia la noi in oras, de azi e liiiiiniste si pace, s-a golit orasul. A fost frumos, intr-adevar.

Ana-Maria, pe unde ati umblat in we? Ati ajuns in Ungaria cu pietre in gura?

Mara, voi? Pe unde ati haladuit? La lac, la inot, plaja...?
Cum stai cu pregatirile pentru joi? Ce a hotarat TB pana la urma, ce fel de petrecere va avea?
Stiu si eu despre festivalul medieval de la Sighisoara, dar nu am ajuns niciodata la el, citisem ca e frumos...parca e in septembrie nu?

agho vad ca e inca in renovari, spor la treaba in continuare. Noi am lenevit cu sarbatoarea asta, dar ne punem iar pe treaba...am fost duminica si am studiat parchetul laminat, am hotarat de care luam. Numai ca Ovi e saptamana asta la urgenta si parca vad ca se va afce dupa ora 18 cand va ajunge acasa, sper sa termine de vopsit peretii, ca sa putem lua si pachetul...

Sanca, la mine AMR 2 zile. Nu-ti spun ca de 2 nopti Silvia adoarme plangand dupa Diana, ieri au vorbit putin la telefon si asta mica nu mai putea de emotii si bucurie. Diana e deja pe drum de azi noapte, pe la 11 erau in Austria. Uooof, abia astept sa o vad acasa!
Elliot ce mai zice? Matei nu se plictiseste fara el sau nu are timp?
Scoala? Merge, merge? Hai ca de lunea viitoare intru si io in "pita", abia astept! Poate viu si io cu probleme de mate pe aici pe la voi...

[bMihaela[/b] rock, cum a ajuns Mihai acasa? Ati sarbatorit cu diplomat?

Dana(andacos), mQQm, mikki2, mikimihaescu, katy...nu ne mai iubiti?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput