Copii din 1995-1998(22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mhldvrc, multumim de urari! Sper sa fie linistita saptamana. Acum chiar m-a ajuns oboseala dupa juma' de noapte alba.

Spor la treburi, la pregatit tortul pt. Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Pt Miha -tort Diplomat ,sper ca inca iti mai e de folos ,altfel ma impusc
So,5oua,400g zah,400ml lapte,70g gelatina ,250ml apa rece ,1kg frisca ,esenta de rom ,vanilie ,coaja rasa de lamaie ,fructe la alegere (staf,ananas ,caise confiate sau proaspete etc,sau ce-ti mai trece prin minte si-i place in mod deosebit)Gelatina se lasa la inmuiat cca 30’.Se formeaza un aparel din lapte ,oua ,zah si gel inmuiata in apa .Aparelul se fierbe la foc mic ,amestecand continuu sa nu se prinda si sa nu se branzeazca (foc f mic)pana se ingroasa si dispare spuma .Se lasa la racit pana aj la temp suportabila la mana .Frisca se amesteca f usor cu chestia obtinuta si aromatizata se adauga fructele si se toarna intr-o forma (cratita de 4-5l,tava de cozonac=1/2 din compozitie )tapetata cu piscoturi de sampanie .Se lasa la racit in frigider .Se scoate din forma dezlipind mai intai usor piscoturile cu lama unui cutit si rasturnand pe un platou .Se orneaza .Si daca chiar a-ti luat-o razna ,puteti proceda ca mine (la motzul lui Tb)sa faceti 4 straturi de culori diferite(cu fructe ,alune ,bucatele de cioco) ,asta presupunand sa astepti sa se raceasca complet fiecare strat inainte de a-l adauga pe urmatorul pt a nu se amesteca culorile .Si fiind rotund pt a avea un aer cat mai festiv am legat o panglica cu funda rosie in jurul piscoturilor .In speranta ca restul fetelor n-o sa ne goneasca cu pietre catre zona culinara ii doresc succes Tinei sa-i reuseasca un tort savuros pt fratiorul ei .Trimit asta ca sa nu se piarda

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fetele!

La noi a inceput de ieri nebunia in oras, e www.medeltidsveckan.se/default.asp?LanguageID=2" target="_blank">Saptamana Medievala, ultimul eveniment important din viata insulei in fiecare vara. E ceva special, unic, e primul an cand asistam si noi. Ieri a fost prima zi, noi am ajuns seara prin oras, ne-am plimbat putin pe strazile din orasul vechi si ne-am simtit ca in secolul 14, majoritatea plimbaretilor erau imbracati cu haine "medievale". Noi ne-am luat o punga de dulciuri si ne-am asezat pe o banca sa admiram "peisajul", costume care mai de care mai speciale...ne gandeam cu Ovi cum am arata si noi imbracati asa...el a declarat sus si tare ca el nu se va imbraca niciodata cu haine "ciudate" iar eu ca tare mi-as dori. Sa ma simt si eu o data pe an printzesa, ca numai cu haine din alea frumoase m-as imbraca . Apoi am mers in zona unde e "targul medieval" si am admirat lucrurile expuse la vanzare, vom merge si noi sa cumparam cate ceva prostioare...apoi am ajuns pe plaja unde era un concert in aer liber, muzica si dansuri medievale bineinteles, am stat putin si noi, a fost frumos. Azi insa plooooouaaaaa de dimineata, daca se mai opreste pana seara dam o tura, daca nu, amanam pe maine. Pe joi ne-am rezervat bilete la turnir, abia astept. Am mai fost in Florida la un spectacol de genul asta, a fost super! Acolo am primit si mancare in farfurii de lut si fara tacamuri, am baut bere din vase de lut, a fost si haios...ca trebuia sa ne incurajam calaretul luptator, aveam si coronitze in culorile echipei...

agho sa inteleg ca v-ati apucat de "muncit" prin casa? Ce anume "rasturnati"? Noi inca nu ne-am apucat de parchet, dar urmeaza...
E bine ca ccc copiii sunt bine, ca se simt bine la mama ta chiar si fara jucarii multe. E bine ca stau afara, le va prinde bine pauza asta de computer, casa si aglomeratie.
Spor la treaba in continuare!

Mihaela, tort diplomat am facut eu acum activa ani, am luat de undeva de pe forum reteta...nu o mai am din pacate. E simplu de facut, cauta prin arhiva de la prajituri. Cand soseste acasa sarbatoritul?

mikki2, te mai asteptam cu povesti!

mara, ce ati mai facut in we? Tot odihna activa?

V-am pupat, o saptamana frumoasa va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Happy Monday !pe-nserat ,acu mi-au dat pauza bashbuzucii mei care tot timpul doresc cate ceva de la mine ,in special atentie Au plecat la scalda si mi-am luat o pauza
Tocmai ce apreciasem in mesajul papat de Dino ,rapiditatea cu care se incarca azi pagina si cat de bine merge azi forumul .Si ma-ntrebam retoric daca sa aiba vreo legatura cu faptul c-am indraznit sa aduc la cunost adminului modul execrabil in care funct acest site de o vreme de acum ,si ce nervi de otel trb sa ai ca sa mai postezi totusi ceva .Se pare ca ma autoflatam doar si ca postul meu a avut acelasi efect ca si al celorlalti membri ...

Anca draga ,merci de sugestie ,ar fi minunata daca am trai intr-o tara mai normala ,doar ca la noi in oras singurul bazin de inot este cel unde se antreneaza si olimpicii (cele mai multe medalii de aur la o olimpiada au fost aduse in tara de Laura Badea ,care tot in bazinul asta s-a antrenat si ea ),fac initiere si cei incepatori .Deci n-am nici o sansa sa pot organiza ceva acolo (Mai ales ca bazinul acoperit se renoveaza in perioada asta )Cat despre piscine ...ele sunt sublime ...dar lipsesc cu desavarsire ...Oricum TB a avut parte si de petreceri de ziua lui la piscina .Doi ani am incarcat masinile cu copii si au petrecut ziua lui TB la Aqua Magic .Cat era mai mic ii duceam la McDonald ...Acu ,vom vedea ,important e sa fie cu prieteni si sa se simta bine .
Despre nedumeririle tale matematice ,n-ai nici o sansa cu mine ,cat e TB in vacanta ,ia si mintea mea o binemeritata vacanta (asta-i neuronul meu care face surf )caci in rest am facut homeschooling la greu ,mai de voie mai de nevoie ,stiti voi

Miha ,i-a fost pe plac cadoul socrului ?Sigur ,tot odihna activa ,ce credeai ?Sambata smotru ,supermaket si gem de piersici .Duminica iesire in natura .De data asta a fost o zi superba ,fara urma de nor ,am stat de pe la 11 pana pe la 19.30-20 .Am facut si ceva poze ,numai de s-ar incarca singure-n album .

Agho ,concret ce trebaluiesti tu pe acolo ?,poate imi vine si mie inspiratia si mi se mai aduna mintea de pe drumuri .

Mikki ,sa stapanesti sanatoasa achizitia si sa te tina cat mai aproape de noi

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor si Happy Monday!!!

astazi e ziua mea de stat pe net, ca am terminat temele si am timp.

Mikki2 - ca laptop ai acuma? Cand incepi iara cursurile?

Mihaela hai sa incepem un AMR cu zilele pana cand ne vin baietii din strainatate La mine AMR 19.

Mara mama mia cata frisca intra in tortul diplomat. Mai bine fac niste clatite si scap mai usor. Tu ce faci, intrii si pui reteta si basta? Nimic despre voi, despre Tibi, un picnic ceva?

Mihaela cand am intrat pe link-ul pus, eu asteptam poze facute de tine in album. Si noi am fost la Medieval Restaurant cu show, cum zici tu. Avem si noi pe coasta noastra, mai spre Orange County... Eu am fost in extaz, ca am stat in primul rand, si cavalerul nostru a castigat lupta, si mi-a aruncat mie floarea..

Agho, tu te-ai inspirat de la Andra si de la Mihaela, cu santier in casa. Tu ce camera ai inceput sa renovezi? Faci un extreme make over la camera copiilor?

Ce o fi cu Ana, de nu a mai dat nici un semn de viata pe aici?

Matei are tabara de pescuit saptamana asta. Dar e aici, local, seara il luam acasa, si dimineata inainte de servici il duc la camp. E haoios foc cu undita si cutia de momeli dupa el. Sa speram ca o sa-si faca prieteni, si nu o sa cu alti copii. M-a intrebat in masina, ce sa faca daca se ia alt copil de el? I-am zis si eu, sa-i dea la picioare.... Iar dupa aia m-a intrebat "si daca e fata?"
- atunci trage-o de par cand nu te vede nimeni ...
Norocul meu, ca nu prea asculta de mine . .. .

Mergi la inceput

Mara, pana cand am scris eu mesajul ai intrat si tu.
La asta ma refeream, la o postare mai concreta...
Exercitiul de matematica, e mai mult o obsesie, ca nu-mi vine cum sa fac ecuatia, si mi-e ciuda... O sa intreb asta seara colegii de clasa, sa vad daca au vreo ideie.

fug ca ma asteapta Elliot la chat. O zi buna

Mergi la inceput

uite Anca sa scapi de obsesie,mi-am incordat neuronul si iata ce-a iesit
6+ 5/w-2= -2/w-1
4+5/w=-2/w-1
5/w+2/w=-4-1
7/w=-5
w=-7/5
//////////sau daca e totul supra w-2
11w-11=-2w+4
13w=15
w=15/13
Ps Super faza cu Matei ,tu mai zi-ne ,eu le adun ,si scoatem apoi o culegere de texte "Invataturile Sancai catre fiul sau Mateias "

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Multumesc Mara, dar sant total dezorientata acuma. Cred ca nu am scris eu bine de la inceput.
Equatia este asa:

6 plus 5/w-2 = - 2/w-1

unde w-2 si w-1 sant denumitorii....
cred ca trebe inmultit cu w-2 si cu w-1 de fiece parte a =

Si povestea cu Matei, nu am zis eu tot. Dupa ce l-am invatat eu sa-si faca dreptate singur, mi-a zis ca taica'su i-a zis sa se duca la cei ce au grija de ei si sa le zica. Dar si cei care au grija de ei, sant pustani cu cosuri pe fatza. Prea multa autoritate nu au ei...

Da, tu notezi bine ce zic eu, si cand o sa ma dau cu capul de pragul de sus o sa vii cu exemple...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor si cer scuze de absenta...de luni am intrat in paine cum s-ar zice...asa ca am inceput saptamana cu treaba si printre altele m-am chinuit sa pun pozele in album....asa ca va las sa va delectati,daca aveti timp si chef cu poze din Concediu Iulie 2008
Pupici si revin!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am revenit!!!!!Uraaaa am terminat renovarea baii si a holurilor,am sfarsit cu botezul si cu,cumparaturile pt nunta ale sora-mii,sunt liiiiibeeeraaaa!
Si pt ca eu m-am delectat cu pozele Anei va las si pe voi sa va bucurati de pozele noastre botez Ianis Andrei

Ana
frumoasa vacantza,super locuri de copii ce sa mai zic....mi-ai facut dor de duca.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput