Aspirante optimiste > 20 (334)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Maria este cam maraita ,cred ca de la dinti dar in rest este f cuminte.
Multumim de intrebare
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
titi143 spune:
Fetelor am o nelamurire, eu am 2 doctori ginecologi, unul in Turda de unde sunt si unl in Cluj, am fost la cel din Cluj si iam spus ca as dori sa fac un bebe, el mia spus ca din punctul lui de vedere este totul ok, dar analize nu mia dat sa fac. Cel din Turda mia dat sa fac prolactina (care apropo este bine) si sotul spermograma (care si ea este bine), dar mia spus ca nu ovulez. Nu ar fi trebuit sa imi dea sa fac si alte analize, daca ei stiu ca noi incercam de 8 luni si nimi, nimic. Si inca ceva eu am facut un tratament hormonal acum 2 ani am avut ceva minor cu uterul, dar nici unul nu mia mai dat sa fac alte analize. Este ceva normal? Acum fac un tratament de stimulare ovariana si nici acum dupa cum spune doctorul din Turda nu am ovulatie, cu toate ca am facut teste de ovulatie si parca am avut ovulatie luna acesta. Nu mai inteleg nimic. Sunt in ceata, si asa m-am saturat sa ma indop cu medicamente.![]()
si eu vreau bebe!
cami_antonia spune:
fetele ce mai faceti?
anidaz draga mea ce mai faci??? azi nu vrei sa ne scrii?
11+
Camelia
ioanara23 spune:
rallu esti de coma cu "afacerea degetu'" ![]()
![]()
![]()
pusichetu scump un card de pupicei dulci pt cea mai delicata fata pe care o cunosc 

ancutzule ne aratam dintzisorii? 
fetele....azi dim la 7,30 am fost la eco....am dat "matzele" si pt Dublu Test (rezultate peste 8 zile)...si....si....SE PARE CA AVEM O PUTZULEANCA DE MAI MARE DRAGU'![]()
![]()
....am si crescut de la 4,2 cm la 6,92 cm......agitatie mare in burticeanca....se foieste bebeleanu' de colo-colo, abia putea doctorita sa-l masoare....![]()
![]()
![]()
VA POOOOOP DULCE DE TOT PE TOATE (nu dau nume , sa nu uit, lista e lungaaaaa)

ioana
12+
puiutza mica
ancadragoman spune:
Ioana sa va fie de bine eco si putulica sa creasca mare si sanatoasa![]()
Noi avem deja 2 dinti si cred ca urmeaza altii ca este cam maraita
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui titi143
Fetelor am o nelamurire, eu am 2 doctori ginecologi, unul in Turda de unde sunt si unl in Cluj, am fost la cel din Cluj si iam spus ca as dori sa fac un bebe, el mia spus ca din punctul lui de vedere este totul ok, dar analize nu mia dat sa fac. Cel din Turda mia dat sa fac prolactina (care apropo este bine) si sotul spermograma (care si ea este bine), dar mia spus ca nu ovulez. Nu ar fi trebuit sa imi dea sa fac si alte analize, daca ei stiu ca noi incercam de 8 luni si nimi, nimic. Si inca ceva eu am facut un tratament hormonal acum 2 ani am avut ceva minor cu uterul, dar nici unul nu mia mai dat sa fac alte analize. Este ceva normal? Acum fac un tratament de stimulare ovariana si nici acum dupa cum spune doctorul din Turda nu am ovulatie, cu toate ca am facut teste de ovulatie si parca am avut ovulatie luna acesta. Nu mai inteleg nimic. Sunt in ceata, si asa m-am saturat sa ma indop cu medicamente.
si eu vreau bebe!
cum si-a dat seama ca nu ovulezi?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
titi143 spune:
Nu inteleg cum sia dat seama. Si nu stiu de ce nu mia dat sa mai fac si alte analize. Sau nu trebuiesc si alte analize?
si eu vreau bebe!
ancadragoman spune:
ca sa isi dea seama daca ovulezi trebuia sa te monitorizeze ecografic cateva luni,macar 2,altfel nu are cum sa isi dea seama.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
titi143 spune:
El nu a facut acest lucru. Mia spus doar ca nu ovulez si mia dat tratament. Acum dupa a doua luna de tratament mia spus ca nici acum nu crede ca am ovulatie. Atunci el cum si-a dat seama?
si eu vreau bebe!