Aspirante optimiste > 20 (334)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Buna dimineata la toata lumea.
Va doresc o zi cat mai superba, fara stres si concediul placut celor care fac bagajul deja.
Va rog frumos sa-mi explicati si mie pt ca nu mai inteleg: la ovulatie temp a fost toata perioada 37.2 , apoi a scazut la 36.9, de vreo 3 zile e 37 mai sunt 6 zile pama la cm , nu am nici un fel de simptome si e prima data intr-un an de zile cand temp oscileaza asa. inainte ramanea ridicata tot timpul.poate se intampla ceva frumos
Da doamne un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

cine stie, sa speram ca e bebe, cum am mai spus eu..... cand scade temepartura e sigur 100% ca vine ciclul....acuma nu stiu daca la scadere brusca, cum a fost la mine, sau la orice scadere....oricum, daca se mentine scazuta......gandeste te ca vine si alta luna......

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna optimistelor!!! Am intrat doar sa vad cum stati cu "optimeala" si daca a mai ramas vre-o aspiranta care ma cunoaste pe aici, desi sper sa nu. Deja imi doresc sa mai faca un bebe insa din pacate trebuie sa mai astept vre-un an-doi.
Nu stiu care mai e atmosfera pe aici acum, insa imi aduc aminte ca pe vremea cand ma numaram si eu printre aspirante eram o gasca tare vesela.
Va doresc succes la toate si sa va dea D-zeu cat de repede cel mai pretios dar pt o femeie-

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Temperatura poate scadea o zi atunci cand se implanteaza embrionul si apoi obligatoriu trebuie sa creasca iar.Poate ai norocul sa ti se intample tocmai acest lucru,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Gugushtiuc,din pacate nu prea e veselie pe la noi,nu stiu pe unde umbla fetele ,dar nu se mai prea scrie ,altadata se termina un capito in maxim doua zile ,acum o tragem cu asta de cateva zile bune,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Voi fi f bucuroasa daca se intampla minunea iar daca nu.....voi avea rabdare ca si pana acum si cu speranta in suflet se va implini odata si o data

Speranta moare ultima

Mergi la inceput

Ce poze frumoase .Sa-ti traiasca baiatul ,sa creasca mare si sa rupa inimile fetelor

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Gugushtiuc

Noname

Anidaz

...nu stiu care ma mai tine minte...

....hmmmm...ce e cu tristetea asta pe aici????....hai...atmosfera........fufu in draci...si sa curga cu teste II

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 25+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va salut si eu...Ceva racoritor aveti ca e groaznic de cald...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput