Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 20
ClaudiaH spune:
Buna dimineata!
N-am mai reusit sa revin ieri. Suntem ok, totul e in regula dar timpul zboara repede dupa-amiaza cand sunt amandoi strumfii acasa chiar daca e si mama soacra si se ocupa mult de Stefan insa... stiti cum e, amandoi sunt ai mei si imi consuma ceva atentie. Stefan e din ce in ce mai preocupat de Lucia, o pupa, e primul la ea cand plange, nu pleaca niciunde pana ce n-o saluta si cand vine de undeva se duce repede sa-i spuna ca a venit. Ieri dimineata cand a plecat la gradinita, Lucia a inceput sa planga chiar cand iesea pe usa. De obicei Stefan ma pupa inainte sa iasa si de multe ori se mai intoarce o data din drum sa ma pupe si a doua oara. Ieri insa cand a auzit-o pe sora-sa plangand m-a impins si mi-a zis impacientat sa ma duc la Lucia; eu voiam s-o mai las putin sa planga cat il pupam pe el si ne luam la revedere insa Stefan nimic si pace, a insistat impacientat sa ma duc la Lucia ca plange.
Uite ca tocmai a venit cineva, revin, pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ClaudiaH spune:
Revin scurt sa va spun ca fetita mea a luat 220g in ultima sapt. Acum, imbracata subtire cantareste 3520g. Despre scaun verde a zis ca e ok. In rest totul e super ok. Acu' fug ca avem musafiri, pa!
Pupici!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Nu a mai scris de mult timp,dar fiind trecuta in listuta,m-am gandit sa va anunt ca azi, Freshanana a nascut prin cezariana un baietel,Vlad ,3600grame, 51cm, APGAR 9 , la 38s.Sanatate multa amandurora ![]() Iulia 34+@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclip Poze si filmulete ![]() Bebe din burtica |
Felicitari Freshanana!!! Refacere rapida si un bebe Vlad mancacios si cumintel!!!Asteptam vesti de la tine si poze!!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
rromanitza spune:
Salutare fetelor!!!
Mada, LA MULTI ANI pentru ARI,sa fei sanatoasa si sa va bucurati de ea si de cea mica!!!! Ce mancare delicioasa pentru botez, dar stau si ma intreb cand ai tp sa o pregatesti pe toata, cred ca te ajuta cineva, nu?
Sanziana, ce pofta mi-ai facut cu muraturile tale si ma gandesc ca asa pune si eu dar aici nu gasesc gogonele si nici castraveciori mici de pus la borcan....
Dar o sa mai rabd pana ajung acasa si sa vezi atunci......
Crengu, daca as stii ca nu se supara si ca nu doare asa l-as altoi si eu pe al meu cateodata..... Dar daca asa gandesc si ei despre noi????? Dar parca tot as inerca odata!!!!!!![]()
Caludia, felicitari pentru printesa!!! Nici nu o sa iti dai seama cand a crescut si o sa te gandesti cu nostalgie la timpul cand iti faceai griji pt greutatea ei!!! Sanatate multa si sa auzim numai vvesti bune in continuare!!! 
Dany, voi cum mai sunteti? Sper ca din ce in ce mai bine si asteptam vesti bune si de pe la voi!!!
Fetelor am asa o stare proasta si am plans asa mult de imi vine sa imi iau campii... Ma enerveaza tot, si David si Cris si toti chinezii!!!!! Voi cum va-ati descurcat gravide, cu toane, cu copil si sot fara ca cineva sa va ma ajute din cand in cand? Mie cateodata mi se pare ingrozitor si parca nu mai am forta sa ma ridic si sa merg mai departe!!!
Va pup si multa sanatate va doresc!!!!
Dana,
23+, mami de David 9.11.2004

(24.08.2006)