Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ana, am reusit sa vad si pozele, acum mi-a deschis la cele cu Matei -prima saptamana si apoi le-am vazut pe toate cum ai zis in album.
Foarte frumoasa si petrecerea , s-a vazut ce emotionat a fost Stefan.

Eu nu prea reusesc sa fac si toate treburile si sa ies si afara, adica mai renunt la cate ceva daca vreau sa ies. Mancare mi-a mai facut si mama si soacra deocamdata. Parca-i si mai buna papa facuta de altcineva. Totusi parca imi este frica sa pap fructe, dar am sa incep sa mananc ca sa am vitamine pentru mogaldeata.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fete cucuiete si poftiti la cafea!!
Azi parca am mai inviat si eu desi inca ma sacaie gatul si in plus si Sofia a inceput sa tuseasca..uff . Sotzul parca e ceva mai bine si Sabina nu da semne ca e racita inca...
Au fost cateva zile destul de grele mai ales ca in ultima vreme si Sofia parca ne testeaza face o gramada de nebunii si am si exemple mai recente: ieri a demontat un bec de la o lampa de am crezut ca inlemnim si eu si Alin cand am vazut-o( de fapt am vazut lampa fara bec si apoi dupa ce am intrebat-o pe Sofia unde este m-a dus sa imi arate unde pusese becul), alta: azi dimineata ma duc eu o schimb si spal pe dinti, oki etc, si apoi o schimbam pe Sabina cand o aud pe Sofia tipand "mamamami okii!!" maiiiii zic ce sa fie cand o vad era toata pe fata si pe maini si pe tricou de ceva alb, la inceput am crezut ca era crema dar cand ma uit mai bine era sapun!!!! ce credeti ca facuse: l-a vazut pe alin ca se radea la noi la baie si s-a dus si ea la baie la ea, a pus scaunelul s-a urcat si a luat sapunul( ca doar ala face spuma cum face crema de ras!!) si s-a frecat pe maini si pe fata si ii intrase in oki si normal ca ustura.. mai tarziu dadeam cu aspiratorul si ei nu ii place zgomotul asa ca de indata ce ii dadeam drumul la aspirator se ducea frumusel si il scotea din priza.. sa se opreasca...si astea sunt doar cele mai recente.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna dimineata!
Buna cafeluta Cami! Ma bucur ca incet va reveniti si va faceti bine! Sa stii ca eu sunt cu ochii pe tine, Mada,Ada si Dany ca diferenta dintre copii e la fel si sunt tare curioasa ce reactii au ai vostri!Celalalte fete au copii la o diferenta un picut mai mare si se cunoaste.
La mine mai sunt si 2 baieti si stiti voi ca la ei instinctele materne nu exista, dar sper sa trecem cu bine peste perioada asta!

Azi pregatesc si eu borcane pt castraveti, vreau sa pun saptamana viitoare si voi mai pune si 2 portii de zacusca si gata cu camara!
o zi superba si copii cuminti!

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!

Intru si eu rapid la cafeluta lui Cami, ma bucur ca sunteti mai bine! Sanatate multa!

Mai am un pic pana se trezeste Matei, de dimineatza m-am apucat sa imi fac curat in dulapurile din bucatarie, am aruncat o gramada de treburi, mai am 2 sertare de rezolvat si e ok pana peste cateva luni

Sanziana, sa stii ca treaba asta cu instinctul matern trebuie sa ne bucure nitel ca baietii nu manifesta. De exemplu nu-mi place ca daca Stefan este cu Matei in camera si asta mic plange si eu sunt pe afara cumva nu vine sa ma strige, practic parca nici nu-l aude, il ignora, in schimb ma bucur ca nu are idei de a-l lua in brate cum facea fata surorii mele care mereu il lua pe fratiorul ei in brate de trebuia sa fie sora mea cu cohii pe ea ca pe butelie.

Ieri m-am dus eu intr-o plimbare pana in parc si l-am scos eu pe Stefan de la camin, am lasat caruciorul in curtea caminul pe trotuar si m-am dus cu Stefan sa se spele pe manute ca erau in curte la joaca. Vai de mine....sa spalat in-o viteza....nici nu a mai avut timp sa se stearga pe maini!Era disperat nu cumva sa il ia cineva pe Matei! "mami, daca vine cineva si il ia pe Matei???" De unde io fi trecut prin cap nu stiu, oricum, are tare mare grija de el sa nu ni-l fure cineva

Cami, am ras un pic la nazbatiile Sofiei, desi stiu ca pe tine te necajeste, dar asta este, sunt si ei mici omuleti cu tot felul de idei in capusor Sanatosi sa fie ca in rest trecem noi peste toate celelalte!

Fug ca misca bebele sa-i dau sa pape si apoi iesim in oras.

Revin mai pe la amiaza

Ce mai fac gravidutele noastre?
nu avem nici o veste de la mess4u2000 ?
Si celelalte fete care in curand trebuie sa nasca? nu au mai dat pe aici.

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

La multi ani Stefan!!!!!! Pare ca ai avut o petrecere super tare. La multi ani ai la mai multe!

Zsuzsu, nu stiuc e sa-ti spun despre bolile de la gradi... Eu mi-am facut inainte de a ramane gravida teste sa vad la ce am imunitate ca aici daca vrei un copil si nu ai imunitate la bolile copilariei se face vaccin. Spre norocul meu aveam imunitate la toate bolile desi nu imi amintesc sa fi facut vreo boala a copilariei dar ori am fost vaccinata ori am facut forme slabe si nu s-au vazut. Cred ca o analiza te-ar ajuta macar sa stii de ce boli sa te feresti. Si poti sa-ti vaccinezi baiatul inainte de a merge la gradinita caci exista vaccinuri si scapi de grija. Oricum, cred ca ar trebui sa vorbesti cu ginecologul si cu pediatrul despre aceasta problema.
Crengu, ma bucur sa aud ca alaptezi cu succes. Despre buric... nu stiam faza aia cu cei 7 ani. Eu l-am pastrat asa ca amintire ca l-am pastrat si pe cel al lui Stefan. Oricum in genere nu sunt prea superstitioasa. POt sa-ti spun ca si mie cele mai mari batai de cap tot cel mare mi le da ca e tare neastamparat, are o energie insutita parca de cans s-a nascut sora-sa si ma bombane toata ziua la cap; cred ca rosteste cuvantul mama de 1000 de ori pe zi. Slava Domnului ca mai e plecat la gradi ca altfel...
Mada, spor la pregatirile pentru botez!!!!
Ana, sunt intru totul de acord cu necesitatea experientei vietii de colectivitate.
Cami, si eu m-am amuzat de nazbatiile Sofiei. Stiu ca atunci cand esti parinte nu te amuza la fel de mult dar... mai tarziu vei rade si tu. Bucura-te ca are initiativa si imaginatie si refa-ti rezervele de rabdare, altceva... n-ai ce face.

Eu sunt acum acasa singura cu Lucia si e asa de bine... Ea doarme asa ca e liniste totala; pana la pranz cand vine Stefan si umple de viata si mobila. Despre ce si cum mananc... nu mai stiu nmici eu ce sa fac. Ieri Lucia mi-a facut caca verde cu toate ca nu am mancat deloc fructe cu o zi inainte. Pentru a ma asigura ca am vitamine, iau in continuare supliment de vitamine exact ca pe perioada de sarcina. Cred ca o sa incerc si eu sa mai gust una alta ca vad ca fica-mea oricum se strica la burta din senin. O sa evit inc ontinuare legumele ruda cu varza ca astea schimba gustul laptelui, la fel usturoiul si ceapa, o sa evit marul si citricele ca iarasi sunt acide dar in rest o sa incep sa pap in fiecare zi cate putin din toate. Maine vine din nou moasa, asteptam sa vedem cum e cu cantarul. In rest... totul e la fel, papa cam la 4 ore interval, in total 5 mese pe zi, in medie 10-13min la fiecare san la fiecare masa. Incep sa observ si o oarecare regularitate in privinta orelor la care vrea sa pape. Toul pare ok pana acum. Azi-noapte chiar a dormit de la 23 pana la 4:30 si asa bine am dormit si eu... Iesim in fiecare zi afara; nu stam mult dar iesim un pic sa luam aer si ii place asa mult afara... doarme de parca are buton de OFF care se apasa automat cand iesim afara. Diseara am o iesire la restaurant chinezesc cu ceva colegi de la firma de la sot, o cina de bun venit pentru niste colegi chinezi. N-am nici un chef dar trebuie. Sa vedem acuma cum o sa rezist fara Lucia. O sa-i las lapte muls acasa, sper sa pape la biberon ca nu prea ii place cauciucul. Mamaaaa ce mult am scris. Gata, fug sa pun o masina de rufe la spalat. Va pup pe toate!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Si noi prin zona dupa vreo doua ore de smotru prin buacatrie biberoane reciclabile aspirat vase etc.
Crengu ms mult.
Cu pepenasul de la noi de la odisee da e f greu e greu sa stii ce sa spui cum sa spui. Noi speram sa aiba destul sprijin de la prieteni rude sa o ajute sa treaca peste aceste momente atat de dureroase.
Daca vreti sa ii adresati vreun mesaj sau cateva cuvinte am deschis cu fetele un subiect la Sufletul Credintei unde sa ii lasam mesaje si cand va reveni pe forum sa le poata citi.
Sanziana ms.
Cami si Ari mai face asa. Tot felul de minunatii fura capacul de la suzeta si nu mai vrea sa-l dea inapoi sau vrea si ea sa o tii in brate sa ii dai cu biberonul sau pune tot felul de minunatii in masina de spalat sau tipa sau arunca cate ceva special sa ma enervez si tot asa.
Sanziana e greu la inceput dar mi se pare ok diferenta asta de doi ani ca ala mare e inca micutz si nu tre sa dai prea multe explicatii sau ceva si se adapteaza destul de usor adik la noi asa a fost mai face nazbatii ca na tre sa faca si ea ceva da e super ok dp meu de vedere.
Claudia ms.
Fug ca s-a trezit printesa mica. Revin mai incolo.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Zic si eu La multi ani !!!! Stefan sa fi sanatos si fericit toata viata
Noi tot bolnavi suntem , singurul care si-a revenit este sotul , in rest din ce in ce mai rau , mi-a zis dr ca este un virus care se ia din aer , eu si copii luam acum antibiotic si asteptam sa ne treaca
Va pup pe toate si aveti grija de voi si bebei

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetele.
Azi am avut o zi ocupata, am iesit afara de la 14 si am venit acum.
Sa va spun repede ce face Cristian, ca o sa spuneti ca ai vostri sunt ingerasi. Cand adoarme fata si vreau s-o mut pe pat, intra repede in camera si cu o mitraliera care face infernal ,incepe sa impuste prin toata camera de ti se face parul maciuca. Si ii spun sa iasa repede afara ca-l belesc si el se uita la mine si ochi in ochi mai trage o rafala. Ei, ce ziceti de asta?

Oricum Cami, m-ai facut sa rad, e nostima micuta, cred ca tie nu prea iti vine sa razi in momentele alea. Dar oricum sunt nostimi copilasii. Inafara de al meu.

Acum de ex, m-a vazut la calculator, nici nu m-am asezat bine si a venit ca vrea el si face fix ca Dl. Goe, adica se schimonoseste sa ma ridic. Asa ca am sa zbor de la calculator ca sa stea "printul".

Pup fetele. Cand mai pot revin.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Dany multa sanatate sa va reveniti cat mai repede!
Crengu si Cami nu ma pot abtine, dar ma gnadesc cum clocoteste tensiunea in voi si cum numarati repede pana la 10, trageti aer in piept si suradeti calm copiilor!
Dragos a fost azi la mama si mi-a raportat (mama) "nu a dormit decat o jumatate de ora Au venit pe la 5 acasa, in conditiile in care mi-l aduce pe la 7-8. Si incepe copilul meu marea maraialaLa 7 i-am facut baie si la 8 dormea dus....acu' sa vad ce va face la noapte, ori doarme toata noaptea si se trezeste dimineata, ori .... nu vreau sa ma gandesc la alta varianta.
Cand Dragos era in crizele de nervi, Cristi "vai copilul asta e ingrozitor"...eu calma "stai sa vezi peste 2 luni:unul in crize de nervi de oboseala si gelozie, unul in cele de colici"....astea sunt urmarile clipelor dulci de placere

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Dany va doresc muuulta sanatate! Imi pare tare rau sa aud ca aveti acum toti probleme. Ma rog pentru voi sa va faceti cat mai repede bine!

Fetelor, asa de mult imi place sa va citesc cand povestiti despre bebici...despre cum e cu doi. Abia astept sa va spun si eu cum este. Momentan stam cumintei in burtica. Bebe e tare energic, mami sanatoasa, asa ca e bine.
Va pup dulce, sper ca maine sa apuc sa scriu mai mult!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 29+ Luca Gabriel

Mergi la inceput