Mamici ce asteapta al doilea copil (14)
Raspunsuri - Pagina 17
julax spune:
Am uitat sa-mi schimb semnatura inainte de a trimite mesajul anterior,asa ca va spun acum noapte buna cu noua semnatura
Iulia
34+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ana_a spune:
Buna fetelor!
zsuzsu in legatura cu caminul nu stiu ce sa zic... daca e primul an de colectivitate mai mult ca sigur va veni cu mucisori acasa si probabil primavara cu varicela, cel mai bine intrebi dr. Eu nu sunt atat de ingrijorata pt ca Stefan a facut anul trecut varicela si el fiind in colectivitate de la un an si 9 luni a cam trecut peste mucisori, e aproape imun
anul trecut sa imbolnavit o singura data mai urat in rest raceli usoare si zilele astea imi fac timp sa merg la facrmacie sa cumparam ceva siropele imunostimulatoare si cumva va fi bine. Nici nu vreau sa ma gandesc la muci si raceli, prefer sa zic ca "totul va fi bine" sa transmit impulsuri pozitive
Stiti voi cum este Legea atractiei? trimiti in univers un impuls pozitiv primesti unul la fel de pozitiv, trimiti unul negativ - boli, muci etc....primesti unul la fel, asa ca eu prefer sa nu-mi bat capul si oricum Stefan are nevoie de colectivitate, nu-l pot priva de aceasta experienta, cu Matei va fi ok, sunt mai mult ca sigura de asta. ( cam asa vad eu lucrurile
)
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
rromanitza spune:
Neata fetelor!!!
Cami, da a fost frumos si intentionam sa mai mergem o tura doua deoarece vrem sa venem "bird nest" si din interior!!! Cu superstitiile nu stiu ce sa mai cred...Probabil ca o sa cumpar una alta daca o sa plec acasa...Au asa multe chestii faine si in Rom sunt scumpe..... cat despre pretul unui bilet la olimpiada acesta difera in funcite de eveniment: 80-400 RMB (8-40 euro)!!!! Dar la negru le iei de 10-15 ori mai scumpe si de la agentiile de pe internet la fel...Cel putin acum au ajuns si la 1000 euro/buc!!!
Zsuzsu, cel mai bine este sa intrebi medicul dar stiu ca acum se fac acele analize care demonstreaza daca ai imunitat la aceste boli sau nu...Dar poate nu le poti face acumci mai trz....Nu stiu sigur...Oricum Dvd merge la gradi dar sa stii ca nu m-am gandit niciodata la consecinte....Cu toate acestea la puiul tau fiindprima data si eu sunt de parere sa mai astepti....Ideal ar fi ca tu sa fi imuna la aceste boli...
Imi aduc aminte ca atunci cand am ajuns in China (nov. 2006) dupa aprx o luna au inceput sa imi apara pe cap niste cosuri ( asa credeam atunci) pe care clar ca le-am spart si nu a iesit altceva decat apa...Dar cand am inceput sa fac si febra si citind pe internet am constatat ca am varsat de vant!!!!!!!!! va dati seama ce a fost pe mine, in china cu Dvd mic si doar eu cu el toata ziua acasa!!!! Ce am mai plans cnd mai si citeam ca la adulti sunt foarme mai grave decat la copii si ma gandeam ca o sa ramn cu semne, etc!!!!! Dar Dumnezeu m-a ajutat si nu am facut o forma grava deci am scapat foarte repede si fara mancarimi prea mari... Ideea este ca mdeicul care m-a vazut mi-a spus ca am luat virusul de la Dvd care fiind vaccinat nu a fact o forma vizibila si de aceea aveam eu!!!!
Pe la noi este cal inca dar nu ce a fost acum o sapt sau doua, ci rezonabil de poti sa iesi din casa si la 2 juma ziua si ssimti putina racoare....Dar cine stie cat o tine??? Oricum de cand cu interdictia asta de a intrerupe lucrarile pe perioada olimpiadei, pot si chinezii sam ai vada luna si cerul senin ziua!!!! Altfel nu poti decat sa remarci o bila galbena pe cer ca fiins soarele vazut prin norul gros de poluare....Sinistru!!!!!!!
Acum v pup pe toate, si va doresc o zi buna ca tre sa fug la dry cleaning sa ridic o parte din tzoale!!!! ![]()
Dana,
23, mami de David 9.11.2004
crengu75 spune:
salutare fetele!!!!!!!!!!!!!
Ce dor mi-a fost de voi!!!!!! Calculatorul meu a fost varza si nu am putut intra deloc. acum am citit ce mult ati scris si aia mica se maraie un pic in camera. Vreau sa va zic ca noi suntem bine, fetita este cuminte, ne descurcam destul de bine, dar sunt si momente grele cu 2 copii.
As avea atatea de povestit dar o sa le iau pe rand, cu timpul.
In primul rand , cel mai important este faptul ca alaptez inca, sunt tare happy si maminc si eu ce cred ca ar fi bine. Am papat rosie si nu am vazut nimic interesant. Vroaiam sa va intreb si eu pe voi ce papati. Probabil , o sa fac si eu precum Cami, sa pap mai de toate.
Claudia, ce a zis moasa te de papat?
Cristian o iubeste foarte mult, o pupa des dar mai face si scene. Si eu l-am mai repezit cateodata iar apoi mi-a venit sa plang. Il iubesc atat de mult!!!!!!!!!
plange maimutica. Revin
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
zsuzsu spune:
buna fetelor
multumesc mult pentru raspunsuri-sper sa aveti dreptate ca sincer nici eu nu as amana gradinitza ca el tare asteapta, si sotul nici pe atat
dar mi-e si un pic de teama
in mare am cam avut eu bolile astea dar nu sunt sigura ca pe toate
o sa fac o vizita medicului de familie sa vad ce poate sa-mi zica, ex ce am in fisa
eu sunt un pic mai bine in sensul ca nu ma mai supara chiar asa tare greturile, sau mai rarit un pic
7+ si
de Daniel(05.03.2006)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=zsuzsu&year=2009&month=3&day=31&babycount=1"
crengu75 spune:
LA MULTI ANI STEFAN!!!!![s]

Ana, eu nu am vazut pozele cu wrapul, o sa ziceti ca-s proasta, dar nu stiu de ce calcularetul meu nu le deschide.Vad o reclama sau asa ceva la pozele cu Matei.
Zsuzsu, cu cu bolile, ce sa zic, eu am avut toate bolile copilariei si nu m-am mai temut de nici una. Asa ca nu stiu ce sa te invat, dar daca ai stiu ca le-ai facut pe toate, nu ar trebui sa te ingrijorezi.
Romanitza, super tare ca ai fost la Olimpiada. Macar atat, daca tot induri poluarea de acolo. Eu am cumparat hainute si ce mi-a mai trebuit inainte, si la baietel si la fetita. Si bine am facut, ca acum parca nu mai am timp de ele, iar maimutica mea cuminte, parca simte , cum intru intr-un magazin, cum vrea repede tzitzi si plange de zici ca n-a mancat de o luna. Si asa ca nu-mi prieste nici o cumparatura. Cum ies din magazin, iar e ingeras.
Daca ai sansa sa cumperi, sa cumperi , mai ales ca sunt ieftine si frumoase si de calitate.
Eu nu prea tin la chestiile astea babesti, de fapt am aruncat buricul la gunoi si apoi am aflat ca trebuia sa-l pastrez 7 ani si nu stiu ce sa fac cu el dupa aia. Asta e, n-am stiut si gata. S-a dus buricul. Voi ati pastrat buricele?????
Crengu
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani Stefan!

Dany insanatosire grabinica la tot familionul. Multi pupici de la noi.

Oana si noua ne lipsesti dar sunt sigura ca acusi o sa reusesti sa intri mai des.

Sorry da am citit tare in diagonala ca nu am mai scris de ceva timp.
Da sunt bine ms Iulia, Claudia.
Atata tot ca in weekend am fost la ziua cuiva si m-am chinuit sa gasesc dadaca pt fete si sa merg la pensat sa ma vopsesc sa imi caut ceva de imbracat ca is cam mare si sunculoasa.
Si duminica nu am intrat pe net ca ne-am revenit dupa petrecere si am mai facut cate ceva prin casa.
Iar luni cand am intrat la noi la odisee am vazut ca unul dintre pepenasii care lupta in spital cu o pb la inimioara a devenit ingeras.
Si sincer nu am mai putut sa scriu vreo ceva m-a afectat tare mult vestea.
Fetele sunt bine cresc, acu ne agitam cu botezul am inceput sa comand bauturile sucurile sa fac liste cu ce trebuie sa cumpar cata carne cate legume etc am comandat si vinete si in weekend sa le coacem la gratar afara ca ies tare bune la gust si mai trebuie inca multe cumparate.
Am fost vineri cu Amira la controlul de 6 sapt si totul este ok a si cantarit-o are 4,950 adik avea vineri greutatea asta. Atata tot ca pe fatza are eczema si acuma ne tratam cu E45 a zis medicul cam intr-o luna ar trebui sa fie ok. Daca nu sa incerc cu sudocrem si daca nici asa sa merg din nou la el, acuma sper sa treaca parca parca se vede ceva imbunatatire da na mai dureaza.
Eu is ok a zis sa astept pana in sept cu sportul si exercitiile s-au oprit si lohiile finally.
Na cam asta de la noi pe scurt is tare busy cu botezul sa fiu sigura ca am luat totul si sa vd cum le pregatesc pe toate ca na vineri dim pe 29 vin si rudele din italia deci tre sa cam termin pana vineri ca si sambata vom fi super busy deci nu este timp.
Sper sa reusesc sa le fac pe toate cum trebuie.
S-a trezit printesa mica fug mai revin cand pot.
Pupici la toate fetele si sorry ca nu am reua citesc pe indelete.
Mami de printese
Ari si
Ami
ana_a spune:
crengu, sa stii ca si eu patesc asa uneori cand vreau sa deschid un link cu poze puse pe webshots. Nu stiu de ce, probabil daca ai cont si te loghezi le poti vedea. Linkul este public ca l-am verificat eu, numai ca nu are link direct aici in josul paginii, trebuie sa te duci la pagina initiala cu toate albumele si apoi il gasesti.
Am zambit la faza cu buricelul, stai linistita ca si eu l-am aruncat si nu ma prea iau nici eu dupa superstitii, hainite am cumparat si eu inainte sa-l nasc pe Stefan, si la Matei i-au cam ramas de la Stefan, multe din ele noi si nepurtate, am luat doar cateva lucrusoare.
Dany, sanatate multa!
Aseara am disparut brusc, ca sa trezit Matei si a fost nitel agitat. Insa de cand mananc fructe face si el kk normal, ca ultima data sa constipat de am avut alt motiv de maraieli si scranceli. Oricum nu plange doar ca este un pic agitat si probabil incet incet se va obijnui ca doar este baiat mare ![]()
Mai am niste poze noi la semnatura cu petrecerea lui Stefan daca aveti timp si chef sa le vedeti
Tare ia placut, sa atasat de un schelet de jucarie si ma innebunit de cap ca vrea si el unul insa nu am vazut pe aici pe la magazinele de jucarii scheleti....am fost azi in oras sa caut si vanzatoarele se uitau la mine ca la o nebuna
. In final am gasit un brelog cu un schelet micut, sper sa fie bun si ala si sper sa-i treaca repede ![]()
Sa bucurat de toate cadourile si de clown si de artificiile de pe tort...ce mai...a fost fascinat si nu se astepta la o asemenea surpriza.
Mateiu a stat si el la petrecere
mai in brate mai in carut, a fost cumintel si noroc ca petrecerea sa organizat aproape de casa noastra si am putut merge si sa-l alaptez si sa ma intorc inapoi la Stefan.
Cam asta despre noi, mai revin, ma duc sa mai strang de prin casa si poate chiar sa ma intind langa Matei daca as putea dormi macar un pic ca noaptea dorm tare putin, ma mir ca mai rezist ![]()
O zi buna tuturor si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
crengu75 spune:
Acum, sa continuam......
Dany, insanatosire grabnica la tot familionul. Aff, off, bolile astea, sa se mai duca si pe altii, sa va lase pe voi in pace.
Julax, felicitari pentru semnatura, nu mai este mult si iti vezi comoara.
Oana, lasa ca o sa va reglati voi si o sa ai timp si sa stai cu noi la taclale. Spor la supt si sa se faca mare balerina.
Mada, observ si eu ca maine e ziua Arianei, asa ca pup de pe acum fata.
si 

AdaS, ce mai faci? Cum este operatia? Firele? Totul ok?Cum va descurcati?
Sanziana, ce mai face burtica?
fetele, daca mai uit pe cineva cateodata, sa ma trageti de maneca, dar nu e cu rea intentie.
Acum Cristian a plecat cu tati la innot si am si eu putina liniste. Culmea e ca , tot cu el am cea mai mare bataie de cap. fetita e cuminte, ar manca si ar dormi nonstop, dar el face anumit galagie , s-o scoale , nu tot timpul ci cand il apuca toanele. Se razgabaie cateodata de numa-numa, alteori e un copil cuminte si intelegator. Vor trece fazele astea sper, el este oricum foarte alintat, vorbeste tare si asa e firea lui.....de mic a fost mai agitat. Oricum, ii spun toata ziua ca-l iubesc, cum alint fata il alint imediat si pe el, dar tot mai face cate o scena.
Toata ziua trece foarte repede, acum cu caldurile astea, e si mai greu, cu dusuri toata ziua, cu treaba, spalt hainute, aspirat, alaptat, de strans jucarii, etc, o suta de treburi...parca nu se mai termina. Dar per total este bine, nu e foarte greu totusi, ci doar unele momente.
si fetita a avut niste bubite la nastere, o dam doar cu o pudrita care ne-a zis dr. din spital si asteptam sa se curete. pe corp i-a trecut, mai are pe fata, intre sprancene si la nasuc, cum sta cu nasul in tzitzi, acolo parca nu mai trece. V-am innebunit de cap, dar daca nu am avut calcularet atata timp s-au adunat multe de zis.
Acum am sa ma epilez si sa vad daca mai am timp mai intru.
Mada, imi pare rau de pepenasul de la odiseea voastra, este cutremurator, nici nu stiu cum as putea consola o mama care isi pierde copilasul. Pur si simplu nu am cuvinte, Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i aline pe parintii greu incercati de durerea nesfarsita.

Crengu
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Mada spor la organizarea botezului!
Zsuszu imediat trec greturile si zboara cele 9 luni!
Dany multa, multa sanatate!
Ana am vazut pozele foarte frumosi copii tai!
Crengu...faza cu buricele nu am stiut-o! La Dragos a ramas in spital, cred ca s-ar fi uitat alea la mine ca la felul 14 sa le fii cerut buricul
Acum nu o sa-l pastrez, daca nu am facut-o si la Dragos, doar nu o sa-i dezavantajez ![]()
![]()
Burtica creste, am pus 9 kg pana acum, mai am mai putin de 4 saptamani pana la control si fixarea cezarienei. Abia astept sa nasc, ca deja a inceput sa ma doara "dansa"
Romanitza si eu sunt de principiu sa ma organizez din timp. Si la Dragos am avut totul pregatit cam cu o luna inainte si bine am facut, ca altfel cred ca innebuneam, mai ales ca sotul e genul care habar nu are de chestii din astea- el face cumparaturi prin telefon_ imi spune ce-i pe raft si eu aleg (la chestii de finete cum le numeste el)
Acum am multe de la Dragos, dar tot nu m-am putut abtine si am mai luat un body, un costumas, o garnitura de pat....mai am lista pt farmacie sa o cumpar si pempersi pt David.
In rest suntem bine, sper sa terminam luna asta garajul, deja e ridicat, izolat, mai trebuie vopsit si cumparata usa (dar mai incolo, ca vrea Cristi din aia automatizata si e tare scumpa, asa ca mai amanam investitia)termina si gratarul in curte, dar chioscul l-am amanat pt la anu'...tare multe cheltuieli s-au adunat si nu mai afcem fata!
va pup pe toate
32+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!