Mamici ce asteapta al doilea copil (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Romanitza, nu dorm noaptea cu ea. Doar ziua, dar o port si pe afara, toata ziua.
Trage frumos burta si tine bine si la operatie.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Crengu ma bucur tare mult pt voi ca va descurcati de minune si mai ales ca ai laptic pt Rianna!
Romanitza si eu sunt stresata de greutatea copilului, mai ales ca si primul a fost pematur si cu greutate mica!
Iulia si eu trebuie sa ma apuc de curatenia generala, dupa 15 august fac:dulapuri, sertare,ce nu se vede si apoi exteriorul, dar voi apela si la un ajutor. Nu mi-e frica de efort, dar ma misc tare greu si obosesc repde si dureaza tare mult si atunci sa fiu mai operativa!
Ana si eu am o multime de ganduri si planuri cum va fi cu 4 membri in casa!
Ada cum a reactionat Alvin cand v-ati intors de ma maternitate?

31+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 9 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Crengu vad ca si tu ti-ai revenit mai repede la a 2-a cezariana si ce bine ca e cumintica Rianna si ca ai laptic sa nu te mai necajesti cu sticlute de lapte praf. In legatura cu centura postnatala am citit si pro si contra, unii medici sustin ca face bine iar altii spun ca odata ce muschii abdominali sunt slabiti nu mai ai ce face, eu trec de la o stare la alta, uneori o port iar alteori mi se pare inutila.

Amalia, bine ai revenit, ce bine ca ati prins timp frumos.

Iulia, nu stiu ce sa zic cu spalatul geamurilor, adevarul e ca si eu am facut multe pe parcursul sarcinii desi am avut restrictie din cauza sangerarilor de la inceputul sarcinii si spre sfarsit placenta inserata, inainte cu o saptamana sa nasc am spalat si eu geamuri cu toate ca medicul m-a avertizat ca e posibil sa se fisureze membranele in orice clipa din cauza placentei foarte maturate dar mie nu mi-a fost frica, asa am patit si la prima sarcina si am ajuns sa imi provoace nasterea. Acum vezi tu cum faci, eu zic ca e important si ritmul in care lucrezi.... adica asa un pic mai in reluare ca oricum nu poti ca inainte de sarcina.

Ana, tare ne-am mai distrat azi cu sotul la ce ai scris... cam asta ne asteapta si pe noi incurand.... exact asa am fost cu Alvin si parca Alexander seamana cu el la fire.
Cu toate ca nu au fost tocmai usoare ultimele zile se simte fericirea printre randurile tale, pt mamica fericita de doi copilasi superbi.

romanitza, azi am vazut meciul de handbal Romania-China in direct si tare fericita am fost cand am vazut ce batuta le-au tras chinezoaicelor, chiar m-am gandit la tine.

zsuzsu, asteptam vestile de la eco.La Kanyo ai fost? Acum vad ca o sa nasti tot in martie.

sanziana27, nu au fost probleme cu Alvin mai ales ca am mers imreuna sa nastem si i-am tot povestit cum v-a fi, pana m-au operat a stat cu sotul in salon si m-a asteptat si m-au vizitat si in spital zilnic de doua ori unde a facut cunostinta cu bb. A fost zi cand in timp ce erau in vizita a venit asistenta si l-a luat pe Alexander sa ii faca baita iar Alvin a inceput sa planga si sa strige bebe...bebe, m-a impresionat tare mult... asa tare incat mi-au dat si mie lacrimile. Cand am venit acasa am venit cu totii deodata asa ca a participat activ la venirea pe lume a fratiorului.
Vineri cand ne-am intors la clinica pt fire (mi-au zis sa il duc si pe Alexander ca sa il vada medicul pediatru) am coborat din masina eu cu sotul l-am luat pe Alvin din scaun am inchis usa de la masina urmand sa il luam si pe Alexander cu cosuletul, Alvin a crezut ca il lasam acolo si iar plans si jale pana a vazut ca il luam din masina.
Acasa il pupa intruna, sotul l-a invatat sa il pupe pe frunte sa nu fie probleme, dar are si mici gelozii de exemplu cand ma pregatesc sa il alaptez se aseaza exact in locul unde vreau sa il pun pe Alexander, sau vrea sa fie si el invelit cu paturita lui Alex sau vrea sa ii dau pe cap caciulita lui.
Dormim cu totii in aceasi camera, pana o sa creasca mai mari. Alvin era prea mic ca sa il mut singur la etaj, iar acum ca e si bb2 nu se mai poate sa il mut sa nu se simta exclus asa ca o sa asteptam pana mai creste si Alexander, noroc ca e mare camera.

Azi am fost la plimbaceala de seara, a fost foarte placut, ma straduiesc sa maresc distanta ca e timpul sa dau jos kilogramele multe ramase in plus. Am pus in total 18-20 de kilograme si am dat jos 13 pana acum, 12 in prima saptamana si 1 kg saptamana aceasta. Asa grasa cum sunt acum nu am fost in viata mea si ma simt aiurea, oare voi mai fi vreodata cum am fost

Gata merg la somn ca nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata mamici!!!

Zsuzsu, si eu am aceeasi dilema cu dpn, deoarece inaint de a ramne gravi am luat anticoncept convinsa fiind ca nu mai vreau bb cel putin deocamdata... Dar nu mi-au facut bine deloc si ma simteam foarte rau de la ele asa ca am intrerupt si gata si bb....In timp ce le-am luat am avut menstra timp de 2 saptamani incontinuu...Deci nici eu nu stiu ce sa mai cred... Ce o fi o fi numai sanatosi sa fim!!!

Crengu, si eu ma gandeam ca este cam greu de tinut noaptea...cred ca e si putin incomoda....

Sanziana, primul bb s-a nascut bine dar acum mi-au dat astia emotii...Si cel mai naspa este ca nici nu te poti intelege cu ei in engleza.....

Ada, am citit despre Alvin si Alex si ma gandeam la Dvd al meu cum o reactiona....Aseara i-am pus mana p burtica mea sa il poata simti pe bb si a tras-o imediat cand a primit prima lovitura!!!!
Dar si eu sunt de acord ca trebuir implicat cat se poate in venirea pe lume a nr. 2!!!! Bafta in continuare!!!!

Si inca ceva fetelor, noi nu am vazut meciul de handbal Romania-China deoarece chinezii nu l-au dat!!!!! Va vine sa credeti ce mitocanie??????????? Am ajuns la concluzia ca stiind ce poate echipa noastra si convinsi ca vor pierde au decis ca mai bine dau altceva!!!!Nici acum nu imi vine sa cred....Sotul meu este in culmea disperarii.....

Va pup si o zi buna!!!! Si restul fetelor, pupici pe burtici si la bebici!!!!!

Dana, 21+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Offf, tare rar intru si nu mai reusesc sa tin pasul. Copiii sunt minunat de cuminti dar sunt toata ziua cu soacra acasa si imi consuma mai mult timp decat copiii. Tare intelepte fetele care n-au cerut ajutor de la mame-soacre. Mi-ar fi fost tare utila prezenta ei daca ar fi fost cand am nascut si n-avea cine sa stea acasa cu Stefan dar acum... mai mult ma incurca. Ea e draguta saraca dar ce sa facem amandoua intr-un apartament? Stefan e dimineata la gradinita... Lucia papa si doarme. In schimb toata ziua ma tine de vorba, ma bate la cap cu ce sa faca ea ca se plictiseste. Cand sunt singura ma organizez mult mai bine si am si liniste si imi fac si treburile. Acum parca totul e dat peste cap. Singurii care chiar se bucura de prezenta ei sunt Stefan si sotul meu; macar atat. Si tare mult mai e pana pe 6 octombrie cand pleaca. Dar... asta e, ce sa facem.

Eu sunt ok, operatia e aproape invizibila, ma simt super-ok. Lucia mea mai are colici sau nu stiu exact ce-s dar stiu ca o doare burtica dupa ce mananca; poate fi si de la faptul ca papa mult iar stomacelul ei micut fiind poate sa o doara. Dar trecem noi si peste asta. Stefan inca o place pe sora-sa, inca e grijuliu si dragastos. Va tin la curent cu evolutia relatiei frate-sora.

Va pup si sper ca in curand voi reveni in forta. Numai bine tuturor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Claudia ma bucur ca si operatia ta s-a vindecat bine si ca te simti in general bine, acum faza cu soacra nu o comentez dar imi inchipui prin ce treci, sper sa rezisti pana in octombrie ca intradevar e taaare mult pana atunci, uite o de incurajare pana atunci.... eu ti-as trimite un buchet intreg dar nu sunt emoticoane de genul asta.
Ce bine ca si la voi e ok relatia intre juniori si Lucia mananca bine la fel ca micutul meu. Lucia cat a reusit sa puna pana acum? Al meu luni seara avea 3100 de grame, in 12 zile a pus 600 de grame eu zic ca e bine.

Restul fetelor ce mai faceti?Dany, Ana, Cami, Oana, acina si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Finally reusesc si eu sa scriu si la voi.
In weekend sambata am fost in plimbari eu cu Amira m-am relaxatr cat Flo a mai muncit maruntisuri prin sufragerie ne chinuim sa punem la punct cat mai multe si azi vine mai devreme sa punem suportul de la tv pe perete sa inchidem tevile mai avem usa de la sufragerie de vopsit si pus la loc, plinta din hol si aia din bai inca o data si of course scarile. Plus pregatririle de botez liste cu papa, bautura tinute etc.
Da na om reusi noi si or trece toate.
Ada ms mult.
Sanziana masuratorile astea nu sunt bang on, aici nici nu se fac estimarile astea ca fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui deci nu poti compara bebeii intre ei, au si perioade de stagnare deci...
Amalia ma bucur ca te-ai simtit bine la mare.
Iulia da depinde de organism nu cred ca are vreo legatura efectiv cat efort faci si cat de in forma esti.
Rromanitza ms.
Zsuzsu acuma merg sa va trec in listutza.
Claudia te inteleg perfect. Uff multi pupici si nervi de otel pana pe 6 oct.
Oana, Dany, Diana, Mariana restul de fete pe unde umblati? Pupici la toate fetele si bebeii si copilasii din dotare.
Am pus aici niste poze mai recente cu sufrageria cum e acuma si cu fetele poze mai noi. Sper sa va placa, scuzati dezordinea din sufragerie.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salut fetelor.
Desi fetita e super cuminte nici eu nu prea am timp sa intru. Am iesit si la plimbari, fac diverse treburi prin casa, spal rufe, mai aspir, acum fac iar vinete . Intr-o zi m-am epilat si mi-am facut unghiile ca sa arat si eu a om.

Vad ca ati scri tare mult.
Cu centura, in spital am dormit chiar cu ea, ca daca mi-o dadeam jos ma durea mai tare operatia. Acuma nu stiu cat va strange burta, dar macar parca imi tine mai bine cusatura.

Ma bucur ca toate sunteti bine, mai ales proaspetele mamici cu fratiorii.
Si la mine Cristian o pupa toata ziua, vrea sa o puna el in cos sau in carut si la fel face pe-a gelosul cand vede ca o dragalesc un pic pe fetita. Mi-a zis intr-o zi ca de ce ii spun "tzuca" si lui nu-i spun. Dar vad ca o iubeste tare mult.

Claudia, ma bucur ca esti bine si tu si Lucia, cu soacra cam asa am simtit si eu la primul bebe, a venit intr-o noapte si mai mult m-a incurcat , asa ca i-am facut vitez acasa la ea si nu mi-a mai trebuit. Dra o sa treaca timpul si la tine, te inteleg, exact asa ma tine si pe mine de vorba. Si mama la fel, a venit intr-o zi si ainceput ca sa stau in casa pana la botez , sa-i pun fetitei funda rosie pe caciula si alte prostii de ma durea capul.

Am luat niste ornamente si acum ne batem capul cum sa facem cu ele.
Hai ca revin sa raspund si celorlalte fete, cat o sa ma mai pricep.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ada_s, felicitari! 600g in 12 zile e super bine!!! Lucia mea a luat doar vreo 350g in 2 saptamani dar noi suntem mai lente, de fapt la inceput am fost mai lente ca acum dupa cum papa... daca-si mentine ritmul de 200g in 4 zile te ajungem si noi.

Crengu, te simt tare bucuroasa, chiar fericita as spune asa ca ma bucur teribil pentru tine. Numai bine si pe mai departe!!!

Fug sa scot pizza din cuptor. Va pup pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor

Nu pot sta mult pe forum , vreau sa va zic ca noi nu suntem bine deloc, adica mai precis Andrei , ieri i s-a facut rau in timp ce eram afara cu el , a vomat pe strada , s-a speriat saracul de el de numa numa , l-a dus sotul la urgenta pe la ora 24 si i-a dat un tratament si au venit inapoi acasa , dupa vreo 20 de minute , a inceput Andrei sa tuseasca rau de tot si sa vomite iar si a dat tot tratamentul afara din el si asa ca l-am luat eu si la ora 1 dimineata am plecat din nou cu el la urgenta dar de data asta m-am internat cu el , urasc spitalele , am spitalofobie i-au recoltat urina , sange pentru analize sa vada ce anume a declansat asta , asteptam rezultatele , am cerut sa ma lase in seara asta acasa ca eu sincer va spun inebunesc sa stau in spital : gandaci , foarte cald fiindca este situata la etajul 5 sectia de pediatrie copii, nu era apa deloc la grupul sanitar etc .Maine de dimineata plecam iar la spital fiindca noi figuram ca suntem internati .Va mai tin la curent cu ce se intampla , va pup pe toate si va doresc numai bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

" Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate"

Mergi la inceput