Puiuti de Randunici 2008!! (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumesc pt raspunsuri. Nici eu nu o fac dar dr a zis ca trebuie musai si d'asta intreb!
Merci de fasole si vreau si multa ceapa

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, de obicei afara doarme, dar in rest e destul de caraita si in carucior. Depinde mult si de starea ei, dar n-are rabdare multa in carut, vrea in brate la un moment dat...

Cu decalotarea, eu am patit-o la Razvanel. L-am decalotat eu o perioada , dupa care am zis ca gata, nu mai trebuie. Si pe la vreo 2-3 anisori i s-a infectat putzulica!!! Intr-o dimi am gasit-o rosie si umflata, am mers repede la Budimex, unde i-au decalotat-o usor, usor ( a fost foarte dureros pentru el ) si nu pot sa va spun ce mizerie a gasit acolo, m-am crucit ce se stransese acolo intr-un an de zile. Eu pana la 1 an il decalotasem la fiecare baita si apoi m-am oprit...A fost groaznic, el nici acum nu a uitat ce dureros a fost pe masa aia si la fiecare baita, se ocupa singurel acum de problema. Nu sare niciodata ca stie micutul prin ce-a trecut atunci...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sovi, baga si la mine 2 felii mari de tort.
Lesin de daca mai scrieti asa ceva p'aci!
fug ca s-a trezit ursuletul

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,si eu am ochelari,dar nu-i port decat cand stau la laptop si cand ma uit la tv..si cica,sunt cu purtare permanenta!Cand ai facut 2 torturi????
Ochi-frumosi-dar-tristi e la bunici acum..pun pariu ca i-a trecut toata supararea,ca e alintat mai mult decat trebuie!e,il punem noi pe linie dreapta
Spor la trambulina

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ufffff ce bine ca am fetita ca nu ma descurcam zau cu baietel...sau ma descurcam ????
Gecko sa ai o zi plina de bucurii si pup si ratonul. (si lasa bre omizile in pace...da' chiar v-ati intalnit cu super paianjenul ala al vostru negru si imens ce sta prin case???)

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Habar n-am cum sa incep...se pare ca lucrurile s-au cam precipitat de la ultima mea postare si sunt tare necajita din cauza asta. De fapt eu nu ma simt prea responsabila sa va spun drept, n-am facut decat sa-mi spun parerea si am spus-o atat de cinstit si de diplomat cat am putut.Din pacate se pare ca postarile mele sunt cam rasu'-plansu'...
Natyas vrea sa ramai mamica de fetita, aici cu noi, sa fii si tu parte din publicul larg si sa imbraci cat mai rar halatul alb pe forum.Zic asta pentru ca in general mi-esti draga si nu vreau sa fac pe nimeni sa planga (te rog sa ma ierti) insa atunci cand devii Dna Doctor ceva si nu stiu exact ce ma zgandare si ma-ntarita de nu pot sa ma abtin.Poate in mintea mea devii tu exponentul intregului sistem sanitar si crede-ma ca nu sunt deloc straina de TOT ce se intampla in interior. E reactia mea vis-a-vis de tot ce se intampla in tara asta pentru ca eu vreau sa merg inainte si nu inteleg de ce nu se poate....si nu vreau sa plec pentru ca n-am fost destepata la timp si pentru ca mi-e draga "ulita copilariei", scoala la care am invatat, prietenii din fata blocului...sentimentalisme de 2 lei. Am si voi avea asemenea reactii oro de cate ori o sa vina vorba de spaga, de sistemul sanitar, de invatamant , etc.Stii cat costa scolarizarea pe an la Universitatea din Mastricht ? 1500 Euro, adica mult mai putin decat ma costa bona lui Vladut...dar stii ca NIMENI in tara asta, din invatamant, nu spune nimic despre asta (acest tarif fiind preferential pentru tarile din UE din care cu onor facem acum si noi parte)???? NU spun la fel cum n-au spun nici despre nenorocitul de formular E112 despre care cand a aflat mi-a venit sa sparg televizorul....si atunci despre ce vorbim noi aici? Despre salarii mici si spagi in spitale? E o lume ciudata si un sistem despre care imi voi spune parerea ORI DE CATE ORI VA FII NEVOIE in speranta ca se va schimba ceva. Nu-i normal ca un medic sa aiba un salariu atat de mic, dupa cum nu-i normal nic ca un absolvent de filologie sa raspunda la telefoane in call center si nici ca un inginer sa faca facturi.Nu-i normal ca o bona sa coste mai mult decat costa o gradinita de lux care si asa costa exagerat de mult....Si de aceea, de cate ori o sa vina vorba de spagi sau de interventii, de atatea ori o sa ma revolt cat pot.Cine stie?De aceea te rog sa ramai mamica de randunica si sa nu mai plangi.Ai avut ghinion si ai dat peste o nebuna fanatica rau patita si inversunata impotriva "sistemului" Repet ce am vrut sa spun : spaga NU e o chestiune complexa si cu intelesuri absconse, greu accesibile publicului larg.
Olgutzaai sarit in apararea lui Naty ceea ce este f bine si eu inteleg ca fiecare are simpatiile si opiniile lui.Dar ai atacat-o pe Amina care exact ca tine a sarit si ea in apararea "simpatiei" ei, lucru pentru care eu ii multumesc din suflet.De ce Olgutza, de ce? Ce-ar fi sa ramai si tu cu noi si s-o convingi si pe Naty sa nu mai planga si sa nu mai plece? Asa, ca o prietena buna ce esti....
Fetele,daca vreti greva, va arat eu greva!Sau poate vreti sa ma retrag eu ca tare as vrea sa aud "hai nu pleca, te rugam mai joaca-te cu noi". E metoda cuscrei mele, credeti ca nu stiu?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Torturile sunt Monti bleah bleah si le-am facut la distanta de cateva zile, nu deodata, ca nu-s bubu! si le-am congelat pe portii, si acum cand poftesc dulce, scot cate o felie si o savurez. Azi sau maine imi fac praji cu caise.
Pe bune ca nu e greu, daca ai timp sa gatesti din cand in cand, aviz amatoarelor. Acum mi-am facut orez basmati cu ceapa si cubulete de telina prin el, pe care il voi savura cu somon fume.

Varuna, cu siguranta te-ai fi descurcat si cu baiet! eu inca nu vad diferentza, ca "problema" cu decalotarea eu nu o vad ca pe o problema.

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ursu, mie mi-a zis neonatoloaga in materniatte sa-l decalotez si asta fac in fiecare seara la baitza. Nu-l deranjeaza, ca se trage usor pielea...

Hai sa va povestesc ce "achizitii" am facut in astea 2 saptamani in care am lipsit:
- s-a intors de pe spate pe burta, insa nu stia ce sa faca pe burta si dupa putin timp incepea sa planga;
- si-a dereglat somnul: de la 2 ore treaz, o jumatate somn...la reprize de somn de minim 45 de minute;
- s-a obisnuit cu bunica, cea care va veni in septembrie sa aiba grija de el.Olgutza, ai avut dreptate!
- isi ridica genunchii la piept si isi tine cu mainile degetele dela picioare;
- s-a ingrasat prea mult: are aproape 8 kg la 3 luni jumate. Ca urmare dr mi-a "ordonat" sa-i dau sa manance la 3 ore;

Acum, am o intrebare:
- E foarte marait de vreo cateva zile, plange cam la un sfert de ora dupa masa si se linisteste doar cu suzi. E posibil sa fie colicii asa de tarziu??

Naty , multumesc de "reprimire".
Luny, si eu vreau sa ne intalnim. Unde si cand?
Pucca, hai, ne incuscrim?
Clau, si Matei e marait de vreo cateva zile, dar din fericire doar ziua..
Bubu, cand ne vedem si noi? Vad ca esti o femeie libera acum...
Hai ca m-am intins.....dar mi-era dor de voi...

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2058945640103382524chThDY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu sunt uimita de ce am citit pe-aici si, chiar daca nu am dreptul legalconsider ca am dreptul moral sa ii transmit Aminei ca ea ar trebui sa se retraga de pe forum. Una e sa intri zi de zi sa aduci aportul tau la discutii, la informatii, la subiect, sa ajuti pe toata lumea si alta e sa vii din an in Paste si sa inciti la cearta!! Amina, tu intri doar sa citesti, sa te amuzi si sa arunci bombe!! Nu e prima data cand vorbesti fara noima, dar acum ai si jignit si e cazul sa-ti ceri scuze!! Esti o prezenta pur virtuala si nu va observa nimeni daca pleci... In schimb faptul ca Naty a plecat afecteaza pe toata lumea si nu e drept!!

Iar tu, Mimo ai exagerat! Tind sa cred ca nu gandesti ce ai scris acolo cu "superioritatea", mai ales ca Naty s-a oferit sa ne ajute pe toate care am avut probleme de sanatate in sarcina si unora chiar ni le-a rezolvat... fara sa primeasca spaga pt asta!

In fine, eu sper sa dispara acest conflict, sa ne revenim la normal, desi stiu ca nu va mai fi ca inainte.

Naty, Olgutz, sunt alaturi de voi!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Hai Valy sa ne incuscrim!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput